Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 205.

• Καλησπέρα σας Το θεωρώ απαράδεκτο ύστερα απο τόσα update να χάνουμε κλήσεις εξαιτίας του αυξανομενου ήχου. Πάει; αυτό ήταν; το παντρευτηκαμε και αυτό; δεν θα το φτιαξουν; Τι να πω ρε παιδιά, κάνει κάτι "κουλά" αυτη η xiaomi..

• Εγω πάντως είμαι εδω και δύο μερες με την pixel και μπορω να πως ειναι πολύ καλή και χωρίς θέματα στην κάμερα. Πάντα με καθαρή εγκατάσταση. Ειδομεν...

• Παράθεση από ndlns: “Αυτή η 7.1.19 που λες @studiosakis είναι mm; Γιατί να γυρίσω σε lollipop, δεν το ρισκάρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι ρε συ, η τελευταία dev του φόρουμ μας είναι

• @ndlns όντως το είχα και γω αυτό το σκάλωμα στις φώτο. Και επειδή μου την έσπαγε είχα κατεβάσει άλλη γκαλερί από το πλέι στορ. Πρέπει να είναι bug της ρομ. Γιατί στην 7.1.19 ελληνική που είμαι τώρα πάει νεράκι!!

• Παράθεση από 3ftw: “Η 7.1.19 μου βγάζει αυτονομίες καλοκαιριού (7-8 ώρες sot). Όσοι έχουν αμφιβολίες ας την δοκιμάσουν. Για μένα η καλύτερη όσον αφορά την μπαταρία μετά από πολύ καιρό. ” Συμφωνώ απόλυτα!!!

• Σε ευχαριστώ για τις γνώσεις σου αλλά δεν... Άνοιξα το LG g2 και ξεκίνησε την λήψη σταθερά και καθαρά σαν βούτυρο. Και μιλάμε για τηλ τουλάχιστον τριετίας. Έλα όμως που είμαι εθισμένος στην Xiaomi και ας λέω τα κουσούρια της

• Ευτυχώς που είχαμε το LG g2 της γυναίκας μου και τράβηξε αξιοπρεπεστατο βίντεο στην ημερήσια μας τσάρκα στα χιόνια. Το κενζο το δοκίμασα πρώτα και ήταν για κλάματα. Εκανε όλη την ώρα φοκους και ανεβοκατεβαζε την φωτεινότητα, λες και αναβαν προβολείς και εσβηναν. Οι φωτογραφίες του ήταν καλές μέρα όμως. Τέρμα για βίντεο είναι για τον π....

• Παράθεση από demakhs: “δεν έχει γεννηθεί ακόμα το mi pcsuite που θα συνδεθεί με κινητό που φοράει λειτουργικό marshmallow (android v6.0)... ” Κύριε @demakhs μάλλον έγιναν τα γεγγητουρια αλλά δεν το πήραμε χαμπάρ Προχθές έκανα reflash μια ρομ σε ένα redmi 4 prime χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα σε αγγλιστί

• Λογικά έχει μπει σε edl Mode. Για δοκίμασε να κρατήσεις το power button για κανα ένα δύο λεπτά μήπως κάνει επανεκκίνηση και επανέλθει

• Παράθεση από dfoust: “Μέσα από το παιχνίδι πρέπει να κάνεις log in στο λογαριασμό που είχες Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε ευχαριστω πολυ!!ειχες δικιο ολα καλα

• Παράθεση από ecsalos: “καλησπερα φιλε @studiosakis με το που θα κανεις login στον λογαριασμο σου στο παιχνιδι συνεχιζεις απο εκει που εμεινες κανονικα. αρκει να βαλεις το ιδιο email που ειχες βαλει και στην προηγουμενη συσκευη σου, το οποιο ειναι συνδεδεμενο με το παιχνιδι σου. ” φίλε μου @ecsalos πέρασα στο μη xiaomi κινητο τον ίδιο λογαριασμό με το ίδιο φυσικά mail εγκατεστησα το παιχνίδι αλλα ξεκινάει απο την αρχή. Πάντως σε ευχαριστώ.

• Παράθεση από dfoust: “Για ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι ;; Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk ” pet rescue saga

• Παράθεση από gripas4: “Λογικά αν κατεβάσεις το "Παιχνιδια Play" και στις 2 συσκευές θα μπορείς να συνεχίζεις στη δεύτερη εκεί που άφησες το παιχνίδι στη πρώτη συσκευή ” Καλημέρα. Το έκανα αυτό που μου ειπες αλλά δεν... Ξεκινάει παλι από την αρχή το παιχνίδι

• παιδιά καλησπέρα. Γίνεται να πάρω backup ένα παιχνίδι με τα δεδομένα ακριβώς όπως είναι;δηλ. να είναι ακριβώς στην πίστα που το έχω φτάσει,και να το μεταφέρω σε άλλο κινητό αλλά όχι xiaomi;;

• @derveni όχι μου το είπε και καλά σε θέμα κλοπής.

• Καλημέρα κύριοι. Σήμερα είχα μια κουβέντα με έναν πρώην iPhonenakia νυν κάτοχος με Redmi note 4 ο οποίος "έβριζε" και καλά το Android αλλά και το Xiaomi διότι δεν είχε ακριβώς εντοπισμό συσκευής σαν το iPhone σε περίπτωση κλοπής. Έλεγε ότι το iPhone έδειχνε ακριβώς το σημείο π.χ το σπίτι του όπου και ήταν η συσκευή. Ισχύει τόση ακρίβεια; γιατί με το Kenzo μου εστιάζει πάνω κάτω σε περιοχή και σε καμία περίπτωση τόση ακρίβεια.

• Παράθεση από Souits: “Ρε παιδιά ασχολείστε τώρα με κάτι πολύ, πλασματικό να το πω. Μπορεί να είναι όπως τα λες αλλά ή ουσία είναι ότι την δουλειά μου την κάνω με το λάπτοπ. Όταν ετοιμαζομαι να κατεβάσω μία ρομ με το κενζο και ή ταχύτητα είναι το πολύ 150 με 200kb/s το σταματάω και στο καπάκι κατεβαζω από το λάπτοπ με 1000 εως 1100/ kb/s Τυχαίο δεν νομίζω Τέλος πάντων έτσι το αναφερα. Πάμε για άλλα!! ”

• Τάκη γειά σου ρε φίλε. Καλή Χρονιά με υγεία. Εντάξει το παράδειγμα ήταν εικονικό. Και εμένα τόσο κάνει περίπου, αντε βαριά 25λεπτα με λαπτοπ. Απλως ήθελα να τονίσω την διαφορά η οποία δεν την είχα όσο είχα cm rom. Βέβαια το ξεφτιλισα το πάρα τραβήξα Όμως όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά.

• Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω παρατηρήσει ότι η ταχύτητα κατεβάσματος είναι "κηδεία" σε σχέση με το λαπτοπ. Για παράδειγμα, μια ρομ ελληνική στο κινητό κάνει 5ωρες, ενώ στο λαπτοπ ούτε μία. Μιλάμε για τεράστιες διάφορες σε ταχύτητα. Από ρομ φοράω την ελληνική σταθερή 8.1.1 με καθαρή εγκατάσταση. Συμβαίνει και σε σας;

• 2/16gb και lag

studiosakis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Αυτα τα lags που λες,όντως τα έχει η official global stable 8.1.1. Βάλε την αντίστοιχη Ελληνική 8.1.1 και θα βρεις την υγεία σου. Χρόνια πολλά και καλά!!