Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 205.
-
Ευτυχώς που είχαμε το LG g2 της γυναίκας μου και τράβηξε αξιοπρεπεστατο βίντεο στην ημερήσια μας τσάρκα στα χιόνια. Το κενζο το δοκίμασα πρώτα και ήταν για κλάματα. Εκανε όλη την ώρα φοκους και ανεβοκατεβαζε την φωτεινότητα, λες και αναβαν προβολείς και εσβηναν. Οι φωτογραφίες του ήταν καλές μέρα όμως. Τέρμα για βίντεο είναι για τον π....
-
Παράθεση από demakhs: “δεν έχει γεννηθεί ακόμα το mi pcsuite που θα συνδεθεί με κινητό που φοράει λειτουργικό marshmallow (android v6.0)... ” Κύριε @demakhs μάλλον έγιναν τα γεγγητουρια αλλά δεν το πήραμε χαμπάρ Προχθές έκανα reflash μια ρομ σε ένα redmi 4 prime χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα σε αγγλιστί
-
Παράθεση από ecsalos: “καλησπερα φιλε @studiosakis με το που θα κανεις login στον λογαριασμο σου στο παιχνιδι συνεχιζεις απο εκει που εμεινες κανονικα. αρκει να βαλεις το ιδιο email που ειχες βαλει και στην προηγουμενη συσκευη σου, το οποιο ειναι συνδεδεμενο με το παιχνιδι σου. ” φίλε μου @ecsalos πέρασα στο μη xiaomi κινητο τον ίδιο λογαριασμό με το ίδιο φυσικά mail εγκατεστησα το παιχνίδι αλλα ξεκινάει απο την αρχή. Πάντως σε ευχαριστώ.
-
Καλημέρα κύριοι. Σήμερα είχα μια κουβέντα με έναν πρώην iPhonenakia νυν κάτοχος με Redmi note 4 ο οποίος "έβριζε" και καλά το Android αλλά και το Xiaomi διότι δεν είχε ακριβώς εντοπισμό συσκευής σαν το iPhone σε περίπτωση κλοπής. Έλεγε ότι το iPhone έδειχνε ακριβώς το σημείο π.χ το σπίτι του όπου και ήταν η συσκευή. Ισχύει τόση ακρίβεια; γιατί με το Kenzo μου εστιάζει πάνω κάτω σε περιοχή και σε καμία περίπτωση τόση ακρίβεια.
-
Παράθεση από Souits: “Ρε παιδιά ασχολείστε τώρα με κάτι πολύ, πλασματικό να το πω. Μπορεί να είναι όπως τα λες αλλά ή ουσία είναι ότι την δουλειά μου την κάνω με το λάπτοπ. Όταν ετοιμαζομαι να κατεβάσω μία ρομ με το κενζο και ή ταχύτητα είναι το πολύ 150 με 200kb/s το σταματάω και στο καπάκι κατεβαζω από το λάπτοπ με 1000 εως 1100/ kb/s Τυχαίο δεν νομίζω Τέλος πάντων έτσι το αναφερα. Πάμε για άλλα!! ”
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω παρατηρήσει ότι η ταχύτητα κατεβάσματος είναι "κηδεία" σε σχέση με το λαπτοπ. Για παράδειγμα, μια ρομ ελληνική στο κινητό κάνει 5ωρες, ενώ στο λαπτοπ ούτε μία. Μιλάμε για τεράστιες διάφορες σε ταχύτητα. Από ρομ φοράω την ελληνική σταθερή 8.1.1 με καθαρή εγκατάσταση. Συμβαίνει και σε σας;
-
2/16gb και lag
ΜήνυμαΑυτα τα lags που λες,όντως τα έχει η official global stable 8.1.1. Βάλε την αντίστοιχη Ελληνική 8.1.1 και θα βρεις την υγεία σου. Χρόνια πολλά και καλά!!