Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 162.
-
Με τη νέα καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής dev λύθηκε το θέμα. Η stable δεν πέρναγε. Βάραγε error. Και στη dev βάραγε αλλά μετά από 2 απόπειρες χωρίς ενδιάμεσο wipe μπήκε. Μην το ματιάσω τώρα όλα δουλεύουν κανονικά. Και το root κι όλα. Δε νομίζω πως θα δοκιμάσει ποτέ να αλλάξει rom ο φίλος, αλλά αν μου το ξαναπέσει στα χέρια μου, να δοκιμάσω πάλι με wipe πρώτα ή κανονικά install από πάνω μέσω twrp; Ή κι ο Updater μπορεί να χρησιμοποιείται;
-
Παράθεση από geoanto555: “Όχι.. δεν κάνει συνέχεια... Σου κάνει νερά;; Περίεργο αυτό που λες. Αν ξεκλειδωθεί μια φορά πρέπει να ξεκλειδώνεται με την μία.. ” Ε αν δεν τύχουν όλα τα στραβά σε μένα που θα τύχουν; Από όσες φορές είχα δοκιμάσει το ξεκλειδώσω μόνο 1 τα κατάφερε. Τώρα πίστευα κι εγώ πως θα ναι ξεκλείδωτο από πριν αλλά λάθος. Φοβάμαι και να το φλασάρω τέτοια ώρα, μην μπρικάρει πάλι όπως πριν. Δεν πρόκειται να το αφήσω όπως είναι βέβαια γιατί με τέτοια χρώματα δεν μπορώ να το παραδώσω. Α…
-
Λοιπόν μετά από κάποιες ώρες παιδέματος, επιστράτευσης παλιότερων κατεβασμένων αρχείων και κατεβάσματος του MiFlash από εναλλακτική πηγή, το πράγμα έστρωσε, ακολουθώντας κατά γράμμα τους οδηγούς. Τώρα φλασάρω την ελληνική dev rom, είμαι σε φάση που η μπάρα φορτώνει στη Mi οθόνη. Δεν αναμένω να χει άλλο πρόβλημα στη διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ για όλα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Sitalkas: “Γιατί προφανώς δε μπορώ να το ξεζιπάρω εντός συσκευής τώρα. ” Λογικά θα μπεί με το που το τρέξεις....Αν όχι θα σου΄δώσω κάτι άλλο.. ” 2 προβλήματα τώρα Πρώτα το link για το Mi Flash Tool βγάζει 404 error. Υπάρχει ενεργό link; Ενώ ξεζίπαρα κανονικά το edl ido.zip και από terminal με fastboot oem edl πήρα μήνυμα ΟΚΑΥ, πάλι δε μπορώ να βάλω το τηλέφωνο σε recovery με Power+Volume Up. Σε fastboot μπορώ να μπω. Kατέβασμα του MiFlash από εδώ είναι καθα…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Sitalkas: “Υπάρχει άλλος τρόπος από αυτό; ” Μην ρισκάρεις να μην το πάρεις στα χέρια... Και εκεί θα μιλάμε για hardbrick πραγματικά..Googlαρε λίγο το πρόβλημα σου.. Είμαι σίγουρος θα βρεις λύση.. ” Δε θα το ρισκάρω. Ή θα λυθεί στο παρόν pc το θέμα ή θα πάμε σε άλλο pc. Το θέμα του recovery που ανέφερα θα λύνεται εφόσον ξεζιπάρω το αρχείο απ το link σου; Γιατί προφανώς δε μπορώ να το ξεζιπάρω εντός συσκευής τώρα. Too much για Σαββατόβραδο. Αύριο από άλλο lap…
-
Παράθεση από geoanto555: “Ωραία... μπες σε fastboot και κατέβασε αυτό.... Συνδέεις το κινητο, αποσυμπιέζεις το ζιπ .. Ανοίγεις cmd μέσα στο φάκελο που αποσυμπίεσες και δίνεις fastboot oem edl. Συνεχίζεις με αυτό και θα είσαι οκ.. Φυσικά θα έχεις απενεργοποιήσει ψηφιακή υπογραφή και θα έχεις βάλει drivers.. ” Αυτόν ακριβώς τον οδηγό κοίταζα και δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Από το pc μου δε μπορώ να απενεργοποιήσω την ψηφιακή υπογραφή και να μπω σε test mode. "The boot configuration data s…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Sitalkas: “Άρα είμαι απλά bricked; Υπάρχει κάποιος οδηγός; Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να μπω σε recovery, κολάει στην οθόνη MI και rebootάρει κάθε 1-2', αλλά μπορώ να μπω σε fastboot χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο από εκεί. ” Δεν πρέπει να μας πεις και πως έγινε αυτό?? ” Πολύ ευχαρίστως Ήρθε σήμερα SMS με κωδικούς ξεκλειδώματος στη συσκευή ενός φίλου και είπαμε να περάσουμε την ελληνική μας rom. To MI Unlock κόλλαγε στο 50%, λέγοντας Couldn't verify device - Curr…
-
η κατανάλωση μπαταρίας στην cancro έφτιαξε;
-
Παράθεση από xyannis: “Παράθεση από Sitalkas: “κι αυτή είναι η ανταγωνιστική τιμή... ” Εγώ είχα την εντύπωση ότι κυμαίνονται γύρω στο 50€, τουλάχιστον τόσο είχα δει μια ανάλογη σκούπα της vileda ” οι ilife κυμαίνονται από 100 ως 170. αυτό είναι χωρίς τα μεταφορικά και με υψηλό ρίσκο τελωνείου. το αποτέλεσμα που έχουν πάλι, παραμένει κατ εμέ αμφίβολο. αν είναι κάτω απ τα τραπέζια και τα λοιπά έπιπλα να καθαρίζω πάλι εγώ, τότε τι να το κάνω το ρομποτοειδές; να μου καθαρίζει το εύκολο και να μου πι…