Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 162.
-
Παράθεση από dnomikos: “Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό εφόσον έχεις DEV. Την περνάς από πάνω. Να θυμάσαι ότι αν κάνεις αναβάθμιση από τον Updater, θα σου σβύσει το CWM Recovery και θα σου βάλει το Mi Recovery για αυτό καλύτερα να κάνεις την αναβάθμιση μέσα από το CWM Recovery το οποίο από μόνο του, δεν αφήνει το Mi Recovery να εγκατασταθεί :)” τι κερδίζουμε έτσι; εννοώ αν δεν έχουμε σκοπό να στήσουμε dual boot, που από ότι είδα θέλει twrp, ποιος ο λόγος να χουμε cwm αντί της εργοσ…
-
Παράθεση από spideman3: “Τώρα κατεβάζω την Mi 3 China Developer ROM την περνάω από πάνω από την 5.8.6 ή όχι? και αν πρέπει να κάνω wipe/factory reset πως περνάω το play store?” αν δεν έχει τα gapps από τη μάνα του βαλ' τα από εδώ
-
Παράθεση από maddoctor: “Χθες είδα ενημερώθηκε το firmware του router στην έκδοση 2.5.7 και μόλις ανέβασα την τελευταία έκδοση του προγράμματος 2.3.13 που βγήκε και αυτή πριν 2 ημέρες περίπου.... Η νέα εφαρμογή έχει μικροβελτιώσεις, τίποτα ορατό όμως.” οι μικροβελτιώσεις μπορεί να ναι μεγάλης σημασίας αν είναι σε θέμα αξιοπιστίας αγγλικό μενού + περισσότερη σταθερότητα στη διαχείριση δίσκου χρειάζεται κι είναι άψογο ύστερα έχει όλες τις λοιπές λειτουργίες κατά τα άλλα, εύκολο να τις βρει κάποιος…
-
Παράθεση από spideman3: “Σύμφωνα με τον arisgkogkas μας ενημερώνει ότι η miui 7 είναι βασισμένη σε lollipop 16 Αυγουστου για Mi3/4 ,Mi4i ,Mi note/pro ,Redmi 2 ,Redmi note 4G. Και μας δίνει link για περισσότερες λεπτομέρειες: MIUI 7 Based on Lollipop coming on AUG 16 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum. Όπως επίσης σε λίγες μέρες και η CM ανεβάζει official Rom 12.1 (5.1.1) περισσότερα στο παρακάτω link [OFFICIAL] CyanogenMod 12.1 - Mi3 [cancro] | Xiaomi Mi 3 | XDA Forums” για MiPad τίποτα…
-
δεν έχει ROM update αυτή την εβδομάδα; (για το mi3)
-
το apk ρε παιδιά που μπορούμε να το βρούμε;
-
αυτή η εφαρμογή που χουμε στη ROM μας, με το πράσσινο σπιτάκι και το κινέζικο όνομα, πως λέγεται και που μπορώ να τη βρω; θέλω να την εγκαταστήσω σε άλλη android συσκευή εκτός του mi3 μου ώστε να τη συνδέω με τα λοιπά gadget της εταιρίας (μπρίζα, ρούτερ, κάμερα κτλ)
-
Xiaomi yi
ΜήνυμαΣτο mi. com/verify μου ζητάει ένα 20 ψηφιο κωδικό που θα πρεπε να βρίσκεται σε μια ταινία. επειδή τέτοια ταινία δεν υπάρχει, barcode τετράγωνο που υπάρχει μέσα στην κάμερα κι όχι στο κουτί μπορεί να κάνει τον έλεγχο; Το σκαναρω με το scanner του miui στο τηλέφωνο, μου δίνει ένα κωδικό QR αλλά δε μου λέει αν είναι αυθεντικό ή όχι. Η εφαρμογή Mi Verification δε δίνει τίποτα γιατί κρασαρει
-
Xiaomi yi
Μήνυμασίγουρα δε θα τους ξαναπροτιμησω. το κουτί ήταν ανοιχτό, χωρίς ζελατίνα, και τώρα με έβαλες και στη σκέψη να δω αν είναι fake. μπορείς μήπως να μου πεις πως να το τσεκάρω; άνοιξα dislute στο pp απ την 1η στιγμή και βλέπουμε
-
Xiaomi yi
Μήνυμαεγώ παρέλαβα χτες την yi και δε μου φάνηκε καθόλου ικανοποιητική. στην υψηλή ανάλυση πιξελιαζεται η εικόνα ενώ και το μικρόφωνο ήταν χαλασμένο και δεν έγραφε καθόλου ήχο. προφανώς ο πωλητής (geekbuying) μου έστειλε ελαττωματική κάμερα ως προς το μικρόφωνο αλλά η εικόνα πρέπει να οφείλεται στον ανεπαρκή controller περίμενα περισσότερα από το τόσο συζητημενο καμεράκι
-
Παράθεση από Gkontos10: “Δηλαδή αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει τρόπος να κάνω το Update?” κάνε τη χειροκίνητα όπως εγώ. κατέβασε στο κινητό σου το 5.5.8 και κάνε την αναβάθμιση από το updater
-
έκανα την αναβάθμιση από το updater τελικά, αφού κατέβασα τη ROM χειροκίνητα. όλα καλά ελπίζω να μη ξαναχρειαστεί την άλλη βδομάδα και να την κάνει αυτόματα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Sitalkas: “τώρα το έβαλα σε router mode με το άλλο bridged. φαίνεται πως συγχρονίζει χαμηλότερα η γραμμή αλλά το προτιμώ ως πιο καθαρή λύση” Αφού έχεις το ZTE ως modem σε Bridge mode με το Xiaomi, το κλείδωμα της ADSL-VDSL σε διάφορες ταχύτητες, είναι καθαρά θέμα του ZTE και της γραμμής σου προς το DSLAM.” κλείδωμα έκανε στα 19000 ως modem router το ZTE κι από όταν το γύρισα σε bridged έπεσε στα 16000. δε νομίζω πως φταίει το ZTE εκτός κι αν έχει χειρότερη απ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε από την σελίδα μας την ROΜ και κάνε την Flash με την αναβάθμιση της MIUI, γιατί τα έχει παίξει εντελώς ο Server της Xiaomi. Ότι αρχείο και να κατεβάσεις στο τέλος καταλήγει να είναι άχρηστο, αφού κάνει time-out και κόβει την σύνδεση.” θα το δοκιμάσω σε λίγο. απλά δε βολεύει να κάνω με αυτή τη μέθοδο κάθε βδομάδα για ευνόητους λόγους.
-
το openwrt το σκεφτόμουνα μπας και φτιάξει το κινεζομενού. αφού δε φιλοτιμήθηκαν να το φτιάξουν τόσον καιρό, είπα να πάω με τη 1 σε αυτή τη λύση. επειδή όμως λειτουργεί άψογα ως τώρα, και το σήμα του είναι μπόμπα, το αφήνω περιμένοντας αγγλικό firmware απ τη xiaomi κάποια στιγμή. η τελευταία έκδοση που του πέρασα, όπως κι η εφαρμογή στο κινητό, περισσότερο δημιούργησαν πρόβλημα παρά έλυσαν. πχ δε μπορώ να δω το δίσκο απ τον υπολογιστή παρά τη σύνδεση του client, και δε μπορώ να του προσθέσω torr…