Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 176.

• Μπέρδεμα.με singapore post

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μου γράφει κδ ηρακλείου. Καλά πάμε λογικά.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από caeser: “Just for the record... το λινκ που ανέβασες μου βγάζει "security alert"...” Τι εννοείς?” Αυτό: Attachment (ID: 6289)” Εμένα παντού safe το βγάζει.

• Τι λέτε για αυτό ; PAINTBULL9H - Εφαρμογές για Κινητά Τάμπλετ Φωτογραφικούς Φακούς & Οράσεως

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μια απορία. Όσο μένει εκει μεγαλώνουν οι πιθανότητες για ναπεράσουν τελονείο ;;;

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μην μου λετε τωρα τετοια και αρχίσω να κλαίω!!!

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Η πληροφορία αφορά στην άφιξη του πακέτου στα Κ.Α.Τ (Ελ Βενιζέλος) και προέρχεται απο την SG Post (λογικά μέσω UPU) Μάλλον είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ.” Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή όντως είμαστε πιο αργή σε αθήνα χανιά αποτι κίνα ελλάδα....

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mου λέει arrival at destination, εννοεί αθήνα η χανιά? Λογικά εννοεί αθήνα. Σε τρεις μέρες δηλαδή ηρθε απο κινα ελλαδα και θέλει πανω από 4 για κρήτη ? 2506qm0.jpg τα ελτά σε τρακινγ κανενα update...

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Kserw: “Αυτος ο οδηγος ειναι για την λεγομενη καθαρη εγκατασταση ;;;” Αυτός ο οδηγός κάνει καθαρή εγκατάσταση, αλλά εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν πρόκειται για το Note 2 διάβασε το διάλογο παραπάνω του @MIUI_ART με την @Elenitsa πριν ξεκινήσεις. Υ.Γ. Ενημέρωσε το προφίλ σου με τη συσκευή που έχεις.” Δεν εχω χαχα. Ειναι στο δρομο μι4 redmi 2 pro και redmi note 2. Aν και το τελευταίο θα αργήσει.

• Αυτος ο οδηγος ειναι για την λεγομενη καθαρη εγκατασταση ;;;

• Χρωματιστό redmi 2

Kserw - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Eγώ αγόρασα ενα λευκό και αγόρασα ροζ back cover και έκανα την δουλειά μου. Έτσι η κοπελιά αλλάζει από λευκό σε ροζ και πάει λέγοντας. Έτοιμο σε ροζ Buy Xiaomi Redmi 2 Pro Pink 2GB RAM 16GB ROM 4G LTE Dual Sim,Redmi 2 Prime 2GB RAM 16GB ROM Βack covers χρωματιστά Original Xiaomi Redmi 2/Redmi 2A Back Cover

• Χρόνια πολλά administrator μας!!! Με υγεία πάνω από όλα! ( και πολλά xiaomi ) !!!

• Καλό μήνα !

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλό μήνα να έχουμε! Με υγεία πάνω απόλα!

• Viber χωρίς Xiaomi?

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Είναι σε closed beta και δεν δέχονται άλλους. Μου είπαν να περιμένω να γίνουν open για να φτιάξω public chat.

• Παράθεση από zananiro: “Δεν το ολοκληρώσεις το αρθρο...δεν έγραψες τι ΔΕΝ επιτρέπεται να αγοράσεις από εξωτερικό μέσω internet... "Ωστόσο, εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι ακόλουθες γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet: -Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. -Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. -Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού, τυχερά παιχνίδια και video games. -Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. -Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλ…

• Mi4 ή Mi4c

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αν για 365$ σου χρέωσαν περίπου 333€ έως 336€ είναι καλά. Δεδομένου και του γεγονότος ότι επειδή είναι στο balance το ποσό η ισοτιμία $ <=> € είναι με τιμές Paypal άρα Λουξεμβούργου...” Αρα οταν κανουμε το κολπο με το πειπαλ καλυτερα να στελνουμε δολλαρια; ναι δεν ειχα θεμα με τα λεφτα. Απλα απορησα.

• Mi4 ή Mi4c

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Για πόσα $ σου πήρε πόσα € ??” Για αγορά 365 δολλαρια πήρε 8 ευρώ. Σιν τα 12 λογο του κολπου.

• Mi4 ή Mi4c

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εν τελει παρήγγειλα το mi4 .! Μου φανηκε παράξενο με το σκατο πειπαλ να μου παρει έξτρα 8 ευρώ γιατί είχα ευρώ και η πληρωμή έγινε σε δολλάρια. Στέκει;

• Mi4 ή Mi4c

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μπα το χρώμα είναι το τελευταίο που με νοιάζει. εγώ θέλω δύναμη. Μαρέσουν και τα.δυο. ξενερώνω που το vickmall δεν έχει το mi4c. Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τόσο πολυ άλλο κατάστημα.

• Mi4 ή Mi4c

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ήρθε η ώρα να παραγγείλω και εγώ το xiaomi μου ( και όχι να "κλέβω" της κοπελιάς). Ποίο να πάρω λέτε? Από διάφορα σάιτ που κάνουν συγκρίσεις δεν έβγαλα νόημα. Εγώ προς Mi4 με βλέπω! Όλες οι απόψεις δεκτές!!! Επίσης ο αδερφός μου θα πάρει xiaomi απλά θέλει μικρή οθόνη άρα λογικά πάμε για redmi 2 pro. Κάποια άλλη άποψη?! Ευχαριστώ πολύ

• Paysafecard is back!

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Eπιτέλους! Πληρωμές με ασφάλεια στο διαδίκτυο με την Paysafecard - paysafecard.com