Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 176.
-
o MITU έγινε ...Έλληνας!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Μετά τις ελληνικοποιήσεις των κινέζικων ρομ, τώρα προχωράμε και στην ελληνικοποίηση του ...MITU...! Attachment (ID: 5545) Attachment (ID: 5544) Attachment (ID: 5543)” Εχεις και μιτου ρε θηριο;;; ωραιος.
-
Παράθεση από perpetas: “Δυστυχώς μία μεταφορά που έκανα (160€) είναι ακόμα σε κατάσταση "pending" στο paypal και αρνήθηκαν να μου τα κάνουν "available" μέχρι να περάσουν 21 ημέρες. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός να περιμένω.. :(” Το εκανες με ρεκουεστ ε; σε θεωρει πωλητη και τα κραταει μεχρι να σε τεσταρει. Για αυτο ειναι καλο να κανουμε το κολπο με σεντ μονευ και οχι ρεκουεστ. Γιατι με σεντ μπορουμε να διαλεγουμε οικογενεια και φιλους. Ετσι το εκανα εγω.
-
αγορά xiaomi πρώτη φορά
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλως ήρθες:-) τσέκαρε εδώ τηνβφοβερή δουλειά του μακεδόνα μας αναφορικά με το κινητό σου. XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
-
Nέα χαλάρωση στα καπιταλ
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια να δούμε οι νεες αλλαγές που είπε ο τρόμπας ο υπουργός σχετικά με αγορές από εξωτερικό αν ισχύσουν. Tι αλλάζει στα capital controls | Newsbomb
-
Παράθεση από gripas4: “Εδώ είναι και ένας άλλος οδηγός για παραγγελίες με Paypal Εμένα πάντως δεν μου δούλεψε τίποτα. Γι' αυτό και εγώ που ήθελα να παραγγείλω το NOTE 2 για τον αδερφό μου χρησιμοποίησα Western Union για να αγοράσω από Vickmall και τελείωσε η υπόθεση. Στοίχησε βέβαια 10 ευρώ παραπάνω αλλά δεν βρήκα άλλον τρόπο. .” Και το πειπαλ εχει προμηθεια αρα οκ , ειναι πιο ακριβη η γουεστερν αλλα και πιο γρηγορη σε σχεση με το κολπο του πειπαλ.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 2 (2Gb ram) Ημερομηνία αγοράς : 20/08/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 μέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν δοκιμάστηκαν Tα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι μόνο με το chat, Αν ζητήσετε να σας στείλουν e-mail γ…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
Μήνυμαxaxaxaxaxaxax
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από indianos78: “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!! Παιδιά ακολούθησα την οδηγία του NikosChandolias να βάλω περισσότερα χρήματα στο balance και τελικά κατάφερα και ολοκλήρωσα την αγορά και έτσι το Mi Note συσκευάζεται! Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω όλους εδώ γιατί από την πρώτη στιγμή που σας χρειάστηκα μου δώσατε άμεσα τη βοήθειά σας με αποτέλεσμα να λύσω ένα πρόβλημα που η αλήθεια είναι ότι είχε αρχίσει να με κουράζει. Απλά για την ιστορία ήθελα να σας πω ότι και στους δύο λογαριασμούς που χρησιμ…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΓια αυτό το πρώτο που σε ρώτησα ήταν αν σου φτάνουν για την αγορά. Γιατί γίνεται αυτό που σου λένε οι φίλοι πιο πάνω. ΑΝ δεν φτάνει το ποσό από το balance τότε θα πάρει από τον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό και μετά από την credit card μας. Δηλαδή σε αγορά 350 ευρώ αν έχουμε 300 στο balance θα αναζητήσει το πειπαλ τα υπόλοιπα από την τράπεζα και μετά από την κάρτα μας , το οποίο πλέον δεν γίνεται. ΤΟ πειπαλ είναι προβληματικό. ΠΟΛΥ. και έχει τεράστιες δυσλειτουργίες στους περιηγητές. ( για αυ…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από indianos78: “Παράθεση από Kserw: “Κανε delete cookies.” Πως μέσα από το paypal?” Delete cookies απο το google chrome η οτι αλλο χρησιμοποιεις. Μην χασεις τιποτα κωδικους απο κανα σαιτ και με.κυνηγας!! Επισης αν δεν πιασει τπτ απο τα δυο προτεινεται το paypal application καθως υπαρχουν θεματα με τους internet explorers.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΚανε delete cookies. Αυτο προτεινει το support του πειπαλ. Αλλιως δοκιμασε profile, wallet, edit your credit card again , βαλε.τα τελευταια 3 στοιχεια για να κανει update. Αν δεν πιασει τιποτα θα.δοκιμασουμε και αλλα κολπακια απλα παω δουλεια τωρα. Ισως να μπορω να στελνω αν και το βλεπω χλωμο.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από indianos78: “Παράθεση από Kserw: “Eχεις verified account?” Ναι verified είναι ο λογαριασμός μου εδώ και χρόνια που τον έχω. Αν θυμάμαι καλά μου είχε έρθει κάποια στιγμή ένα mail απ' το paypal με θέμα profile update αλλά λόγω δουλειάς το ξέχασα και δεν συμπλήρωσα ποτέ. Μήπως να με έχει μπλοκάρει αυτό; Τώρα που το λέμε βρήκα το mail. Θα το συμπληρώσω και βλέπουμε...” Κατι κουλο αλλα συμβαινει. Μηπως η αγορα ειναι μεγαλυτερη απο το μπαλανς σου;;; αν ειναι μεγαλυτερη τοτε παει να τραβιξ…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δεν χρειάζεσαι άλλον λογαριασμό. Αν έχεις ποσό στο balance κάτι γίνεται λάθος, αν δεν έχεις ποσό στο balance και τώρα προσπαθείς να μεταφέρεις χρήματα εκει με κάρτα που δεν είναι verified πιστεύω θα έχεις πρόβλημα. ΑΝ συμβαίνει το 2ο τότε βάλε άλλη κάρτα που να μπορείς να την κάνεις Verify” Εχει δηλωσει οτι περασε στο μπαλανς τα λεφτα. Οπως εξηγησα και πανω το κακο ειναι οτι μπορει να εχει μπαλανς σε unverified αλλα δεν μπορει να τα κανει τπτ.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από indianos78: “Παιδιά λέτε να δημιουργήσω άλλον λογαριασμό στο Paypal με διαφορετική κάρτα μήπως κάνοντας εκεί μεταφορά του ποσού καταφέρω να κάνω την αγορά;” Eχεις verified account?
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΛοιπόν. Το ολο κολπο με το μπαλανς καλο ειναι να γινεται μονο σε verified λογαριασμους. Να εξηγησω, το κολπο γινεται ακομα και σε unverified αλλα το unverified account δεν μπορει να κανει καμια αγορα. Αρα με τετοιο ακαουντ καταλιγεις να εχεις τα λεφτα στο μπαλανς και να μην μπορεις να τα κανεις τιποτα μεχρι να το κανεις verified. Καλο θα ηταν στο αρχικο ποστ με τον οδηγο για μεταφορα στο πειπαλ να γραψουμε με κεφαλαια οτι να προχωραμε στα βηματα εχωντας verified account.
-
Αγορά από banggood
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από alp: “Παρήγγειλα χτές από το Banggood δύο power bank των 10.000mAh. Πληρωμή κατευθείαν με κάρτα Πειραιώς. Την δέχτηκαν κανονικά. Έγινε ήδη dispatched η παραγγελία.” Μπράβο ρε φίλε! Αυτό είναι πολύ καλό νέο! Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που ακούω, μετά τα Capital Controls να περνάει κάρτα στο εξωτερικό! Η κάρτα ήταν χρεωστική ή πιστωτική?” Οσα μαγαζια εχουν λογαριασμο σε ελληνιη τραπεζα γινεται απευθειας. Banggood , dx.com και ενα που δεν θυμαμαι δεχονται απευθειας.