Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Εφαρμογή για κάρτες
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εφαρμογή για κάρτες
ΜήνυμαΚάτι σαν το beep n go αν θυμάσαι δεν νομίζω να είναι και τίποτα ουαου εφαρμογή scan θα κάνει τις κάρτες που αποθηκευεις Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εφαρμογή για κάρτες
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο φόρουμ αυτό που θέλω είναι μια εφαρμογή που να κάνει αποθήκευση όλες τις κάρτες που έχω για παράδειγμα όλα τον σούπερ μάρκετ shell seven όχι κάρτες visa Master το θέλω για μην ξεχνάω καμία κάρτα σε κανένα σούπερ μάρκετ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ,, τώρα περιμένω 72 ώρες και ξανά ανοίγω το Tool και κάνω Unlock Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαYou've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1685126576). Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαΈνα SMS πήρα με κωδικό τώρα περιμένω άλλο για επιβεβαίωση σωστά? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαΤο έκανα σωστά? df5841c7f2038f265a187e96669459b6.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαΑυτό μου γράφει 437552c936bd9bc5b7167b265f1e306e.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαΝαι είναι δεύτερο χέρι,, πρέπει να κάνω ξανά διαδικασία για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαΜήπως όταν το αγόρασα το είχε κάνει αυτός γιατί μου έλεγε ότι έχει ελληνικό μενού και δεν έχεις πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικη rom
ΜήνυμαΑντε να είχα κάποιον δίπλα ναι τηλεφωνικά πάλι ναι αλλά όλο αυτό μάλλον κάπου θα κάνω κάτι Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Σεπ 5th 2017, 2:40pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει αλλά είναι κατανοητός και ο φόβος της πρώτης φορά ” φίλε βλέπω μέσα στο μενού του προγραμματιστη και γράφει ( κατάσταση Mi ξεκλειδωματος --ξεκλείδωτη,, λέει τίποτα αυτό η πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω
-
Ελληνικη rom
Μήνυμααπο τη βλεπω θα χασω την μπαλα εγω εκει αρα το αφηνω οπως ειναι αν λογαριασμο εχω εκει
-
Ελληνικη rom
Μήνυμακαλησπέρα σας επειδή δεν ξέρω πως να περάσω και τι ακριβώς να περάσω είμαι global τώρα και θέλω ελληνική αλλά το μοντέλο μου ποιο ακριβώς είναι δεν ξέρω άμα ανεβάσω εικόνα θα με βοηθήσει κανείς να βάλω ελληνική ευχαριστώ a85277088dd3d5797dc8cb68fad358ff.jpg
-
RE:
kn0x - - APPs BUG Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κάνεις ένα calibration στον proximity sensor youtube.com/watch?v=_I5D1-q4iPk” Λοιπόν βρήκα ποτέ μου το κάνει όταν βάζω κλείδωμα εφαρμογής μόνο τότε το κάνει τώρα έβγαλα το κλείδωμα μπήκα viber το έκλεισα και άνοιξε κανονικά,,, μπορείς να μου πεις αν μπορώ να αλλάξω την rom και αν χρειάζεται γενικός τι κερδίζω Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
kn0x - - APPs BUG Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Ποια rom έχεις? Δείξε μας σε παρακαλώ φώτο από ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο. ” Μπορείς να μου πεις αν πρέπει να αλλάξω rom και ποια να βάλω ευχαριστώ e25e1e1f279ba8ab9a3b5c023b3aad49.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Viber και όχι μόνο
kn0x - - APPs BUG Corner
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας έχω ένα περίεργο πρόβλημα ή bug ας το πει κανείς όταν ανοίγω το viber και κλείνει η οθόνη από μόνο του μετά δεν ανοίγει με το δακτυλικό αποτύπωμα πρέπει να ανοίξω το κινητό από power να κλείσει και ανοίγει κανονικά με δακτυλικό ξέρετε τι μπορεί να φταίει Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk