Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 173.
-
Όλα καλά και από εμένα ...thanks Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Και 3η επαννεκίνηση μόλις τώρα. Ίδιο σκηνικό, μου κάνει soft reboot. @MIUI_ART έχεις δει εάν ακούστηκαν παρόμοια πράγματα και έξω? Εγώ γυρίζω στην προηγούμενη μολις βρω λίγο χρόνο. ” αρα δεν είναι τυχαίο και το δικό μου θέμα που ανεφερα πιο πάνω...
-
Εμένα μετά από λίγες μέρες χρήσης μου έχει βγάλει ένα θέμα με επανεκκινήσεις (στη μία έκανε σαν να ξαναπέρασε τη rom με την γραμμή που φορτώνει δλδ)και ένα θέμα με WiFi που ενώ συνδεόταν κανονικά με ένα ξαφνικά σήμερα δεν συνδέθηκε αυτόματα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέσω του mi video μπορείς να δεις live παρά πολλά ματς... Στα κινέζικα βέβαια αλλά οκ... Μέσω Chromecast θα μπορώ να το προβαλω στην tv??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε mi note pro...ευχαριστώ... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΝα ρωτήσω τα pistons τα 3 τι διάφορες έχουν με τα 2???γιατί από εμφάνιση προτιμώ τα 2 απλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα τα 3... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά από εμένα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οκ θα το κοιτάξω αργότερα γιατί έχω και δουλειά τώρα...paypal πάντως δεν έχω ...αλλά με κάρτα λογικά θα γίνεται...
-
Και πως γίνομαι vip παρακαλώ??? Να νιώσω και εγώ έτσι μια φορά στη ζωή μου... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα έχουμε νέα rom απόψε??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
όλα καλά δείχνουν....
-
σε εμένα μια χαρά είναι είναι πάντως....θα έχει καινούργια απόψε???????ωχ...τώρα το είδα.....
-
Antutu score από τα xiaomi
pilot - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα... 5.10.29... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από pilot: “Στη κάρτα sd υπάρχει μια εφαρμογή analytics που μου λέει ότι είναι ειναι εφαρμογή συστήματος και αν θέλω να γίνει αντικατάσταση... Ξέρει κανείς τι είναι?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” στο note Pro δεν έχει sd card” Στα αρχεία Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στη κάρτα sd υπάρχει μια εφαρμογή analytics που μου λέει ότι είναι ειναι εφαρμογή συστήματος και αν θέλω να γίνει αντικατάσταση... Ξέρει κανείς τι είναι?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην αναζήτηση ακόμα κινέζικα κατά τα άλλα όλα οκ δείχνουν Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
pilot - - Ο καφενές μας
Μήνυμαανέβηκα λίγο ακόμα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άκυρο και σ εμένα το ίδιο :confused: Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καθαρισμός από το κέντρο ασφαλείας? Εμένα δεν βγάζει κάτι τέτοιο και είμαι με μια sim Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk