Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 173.

• RE:

pilot - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από pilot: “Κάνω προεπιλογή το Fleksy και μετά κάποια στιγμή μου ξανά εμφανίζεται το πληκτρολόγιο Google... Έχει κανείς ιδέα γιατι? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρόσθεσέ το και στην αυτόματη έναρξη, εκτός από προεπιλογή...” Ευχαριστωωωω Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Κάνω προεπιλογή το Fleksy και μετά κάποια στιγμή μου ξανά εμφανίζεται το πληκτρολόγιο Google... Έχει κανείς ιδέα γιατι? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

pilot - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

5.10.22 Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ αρχάριος ημουν... Απλά έχε υπομονή και αύριο ή μεθαύριο θα σου πουν οι πιο έμπειροι τι ακριβώς θα κάνεις Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pilot - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από vipercubic: “Παράθεση από bilis1234: “παιδια βοηθεια καποιος πηγα να περασω με flashfity to zip για recovery και τωρα το τηλεφωνο δεν μπαινει σε recovery ουτε ανοιγει μενει στο λογοτιπο της μιουι και φορτιστη που βαζω δεν αναβει το λαμπακι φορτισης, τι κανω παιδια το χρειαζομαι το τηλεφωνο” Μην πανικοβάλλεσαι για αρχή! Για αρχή φλάσαρε recovery από εδώ Xiaomi Mi 3 με τον fastboot τρόπο (Fastboot Install Method (No Root Required) Για να μπεις σε Fastboot με κ…

• Σε mi note pro όλα μιά χαρά... Νομίζω μάλιστα γίνεται πολύ καλύτερη διαχείριση τής ram ,ευχαριστούμε... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προβλημα σε mi note pro

Μήνυμα

leo_images_5.9.1_20150826.0000.7_5.0_cn_a71a06951d.tgz | by MiuiItalia for Generic Device για δες αυτο εδω...αλλα ας πει και κανας αλλος αν ειναι σωστο link για αυτο που ψαχνεις...δεν ειμαι και γκουρου σε αυτα....

• Παράθεση από tolma: “Καλησπέρα μπορεις αν σου είναι εύκολο να μου γράψεις πως την έβαλες( τα βηματα). Εχω προσπαθήσει και με τους 2 τρόπους αλλα παει να την φόρτωση φτάνει μεχρι το 10% και μετά δεν προχωράει.” τιποτα το ιδιαιτερο...την κατεβασα την ονομασα update...(δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο)...την περασα στο τηλεφωνο...εκανα wipe cash & dalvik μετα install και reboot system

• μολις εβαλα την 5.10.16 σε xiaomi mi note pro....ολα καλα...

pilot - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

pilot - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

5.10.9 Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Νάι μέσω recovery,wipe cashe & dalvik...και install Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Εμένα ή 5.10.9 είναι οκ... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ παιδιά, πρίν πάρω τό τηλέφωνο δέν ήξερα γιά όλο αυτό πού κάνετε Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις έβαλα τήν 5.10.9...όλα δείχνουν μιά χαρά Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Georgechalkida: “Παράθεση από pilot: “Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από pilot: “Wipe,advance cash ,dalvik κ μετά install γιά την 5.10.9 σε mi note pro??έχω 5.9.17” αν και λογικα χωρις τα wipe, αφου ειναι τοσο κοντινες οι εκδοσεις δεν θα εχεις θεμα, εγω παντα τα κανω για να ειμαι σιγουρος οτι θα καθησει καλα η αναβαθμιση.” Οκ ευχαριστώ, την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την δοκίμασες τελικά αδερφέ..;; Στάλθηκε από το MI NOTE …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από pilot: “Wipe,advance cash ,dalvik κ μετά install γιά την 5.10.9 σε mi note pro??έχω 5.9.17” αν και λογικα χωρις τα wipe, αφου ειναι τοσο κοντινες οι εκδοσεις δεν θα εχεις θεμα, εγω παντα τα κανω για να ειμαι σιγουρος οτι θα καθησει καλα η αναβαθμιση.” Οκ ευχαριστώ, την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Wipe,advance cash ,dalvik κ μετά install γιά την 5.10.9 σε mi note pro??έχω 5.9.17

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Wipe,advance,cash,dalvik...κ μετά install?αυτά κάνω γιά να περάσω τήν 5.10.9?

• προβλημα σε xiaomi mi note pro

Μήνυμα

όλα οκ...εβαλα και την ελληνικη....βασικα η μονη διαφορα ηταν το αντιβιρους...αλλα κ παλι σαν να εγινε μονο τ...σαν να ξεμπουκωνε η συσκεθη....στην αρχη δεν γινοταν μετα διακοπτοταν κ μετα εγινε....σιγουρα χρειαζονται ντριβερς για να το διαβασει σε θυρα κομ...σορρυ για τα ελληνικα σε αγγλικες λεξεις,κολισε το πσ...χαχαχα