Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 85.
-
Παράθεση από Gonzo: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gonzo: “Καλησπέρα, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να μην δουλεύει το μικρόφωνο στο Viber? ενώ λειτουργεί κανονικά στην κανονική τηλεφωνία? rom-xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0 είναι η δεύτερη συσκευή που αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα. Πaντα redmi note 3 pro ” Βάλε παλιότερη έκδοση viber και μην την αφήνεις να κάνει update.. Έχει θέμα η τελευταια ” Έβαλα την παλαιά έκδοση viber και έχω τα αντίστροφο αποτέλεσμα. Δουλεύει συνομιλία …
-
Συγνώμη δεν το διατύπωσα σωστά, όταν ειμαι σε twrp και κάνω wipe τα παντα (μαζι με internal storage, system κτλ) η συσκευή μου συνεχίζει να φαίνεται συνδεδεμένη στους δίσκους του υπολογιστή και μπορώ να κάνω αντιγραφή του zip αρχείου κανονικά στην εσωτερικη μνημη. Μήπως το adb sideload δεν είναι απαραίτητο; Εγκυκλοπαιδικής φύσεως η απορία μου, της συσκευής μου της εχω κομποσχοίνια, ολα καλα
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν έχεις εξωτερικής SD card μπορείς να αντιγράψεις εκεί την ρομ και να κάνεις install από εκεί. Αν δεν έχεις αναγκαστικά πας με τον οδηγό adb sideload αλλά διάβασε λίγο τις οδηγίες να είναι όλα σωστά. ” Πάνω σε αυτό, έχω κάνει wipe τα πάντα ενω είμαι σε twrp και μπόρεσα να κανω copy-paste κανονικα μεσω υπολογιστη, δηλαδη η συσκευη μου εμφανιζοταν χωρις adb. Τι έχω προσπεράσει; Thanks
-
Root σε 6.7.5 miui 8
ΜήνυμαΠαράθεση από gianniscfa: “καλησπερα τρεχω την beta global miui 8 6.7.5 την οποια θα ηθελα να την ρουταρω, ειναι περασμενη μεσω fastboot. ξερω πρεπει να εγκαταστησω πρωτα το twrp recovery. αλλα τις τελευταιες φορες που εκανα εγκατασταση το supersu.zip μεσω twrp το κινητο δεν ανοιγε και κολλουσε στο λογοτυπο της mi. τι προτεινεται; Οσο για το bootloader, ειναι ξεκλειδωτω, ειχα περασει στον φακελο της fastboot rom αυτο το αρχειο emmc_appsboot.mbn ( αντικατασταση ) το οποιο βρηκα σε ενα πολυ καλο βι…
-
Το ram management είναι περισσότερο aggressive νομίζω! Οι εφαρμογές γίνονται kill σε πολύ σύντομο χρόνο, πάντα με default ρυθμίσεις και χωρίς ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση! Έχει βρει κάποιος κανένα καλό tweak ώστε την διαχείριση να την κάνει αποκλειστικά το Android και όχι ή miui; Ίσως ο @MIUI_ART ξέρει κάτι παραπάνω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Την έβαλα και εγώ στο redmi note 2 πολλά προβλήματα ας αρχίσω ένα ένα 1) η Κάμερα : δεν αποθηκεύει τις φώτο ενώ τις βλέπω την ίδια ώρα την επόμενη χουν χαθεί 2) από την εφαρμογή του μεσεντζερ τραβώ φώτο άλλα τίποτα δεν βγάζει δεν ανεβάζει. 3) έχει πολλά Αγγλικά μέσα ρυθμίσεις PERSONAL HOTPOST μέσα έχει κινέζικα 4) ΑΠΟΡΙΑ : Ρυθμίσεις δεύτερος χώρος ?? τι είναι το πάτησα και χάθηκαν όλα !!! 5) Cloned apps ?? έχει και άλλα προβλήματα τα ψάχνω” Ο δεύτερος χώρος είναι σαν να δη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από jazzu4ia: “...ακριβώς... ...τέλος η marshmallow γιά μας ! ...τσαντίστηκα τόσο πολύ που το πουλάω και πάω γιά one plus 3 ... ...απαράδεκτη η xiaomi, X από εμένα... ” Πως είσαι τόσο σίγουρος? Η MIUI 8 που κυκλοφόρησε beta dev δεν είναι? Δεν υπάρχει δλδ περίπτωση να έρθει στα επόμενα weeklies με 6.0.1 base?” Τον Αύγουστο υπολογίζουν την stable για miui 8! Οποτε το να πάρει MM είναι απίθανο! Την ίδια στιγμή θα έχει βγει το android N! Οποτε για να δουμε ποτε και α…
-
Το ότι δεν πήραμε MM περιγράφει απόλυτα την συσκευή μας ως προς το πώς με αντιμετωπίζει ή xiaomi ως πελάτη της! Την στιγμή που δημιουργεί ένα δικό της ecosystem, με αφήνει πίσω τεχνολογικά ως προς το λειτουργικό! Και το MM δεν είναι καινούριο! Είναι προφανές ότι αφού δεν πήραμε MM με το μεγάλο upgrade της miui δεν θα πάρουμε ποτέ! Καλα για Android N ούτε λόγος! Το ίδιο κάνουν σε όλες τις σειρές ,redmi! Anyway, όσο αφορά καθαρά την MIUI 8 νιώθω ότι απλά άλλαξα theme! Είναι αρκετά features του ΜΜ …
-
Σε miui 7 όταν είχες notification σε κάποιο app και έκανες double tap άνοιγε μία μπάρα με το notification (πχ στο voice search σου έγραφε το update για τον καιρο! Αυτό νομίζω στο miui 8 δεν γίνεται πλέον! Το έχει παρατηρήσει κάποιος ή αν διορθώνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Καλησπερα, μπορεί να μου πεί κάποιος την καλύτερη επιλογή σε rdn3 με xelio η smagdragon? Ρωταω για λόγους θερμοκρασίας που ανεβάζουν οι smagdragon” Snapdragon και μόνο! Όπως είπε κ ο dark_dog μόνο οι 810 είχαν θέμα! Άσε που με MTK αν δεις marshmallow σφύρα μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk