Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.

• Το αντίστοιχο πολύμπριζο, πότε θα το βγάλουν...; Μάλλον ποτέ...

• Παράθεση από mslave: “Γράφω ακριβώς τι κάνω πήρα ένα παλιό tablet και το έκανα (Smart Home Control ), χρησιμοποιώ τον launcher Square Home 3 Sent from my SM-G965F using Tapatalk ” Καλή περίπτωση (πολύ ωραία γραφικά) είναι και το ImperiHome (play.google.com/store/apps/details?id=com.imperihome.lite), αλλά 1) το Xiaomi Home δεν το υποστηρίζει πλήρως, δηλαδή βλέπει μόνο παγίδες και αισθητήρες θερμοκρασίας και 2) το πλήρες πακέτο είναι πανάκριβο. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις τις Yeelight και τις …

• Sotiris_s ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όταν λες κλειδώνει από μέσα με τον κύλινδρο, πως το κάνει; είδα ότι αντί για υποδοχή στον κύλινδρο για το κλειδί έχει μια βίδα... Επίσης, έχεις δοκιμάσει να ξεκλειδώσεις ενώ από την άλλη μεριά υπάρχει ήδη κλειδί; Γιατί συνήθως στις κλειδαριές αυτό δεν γίνεται, μόνο σε κάποιες που είναι σχεδιασμένες γι αυτό (και πιο ακριβές).

• Παράθεση από Sotiris_s: “Ναι το έχω εγώ... ” Εκ των υστέρων είδα ότι μπορεί να κλειδώσει/ξεκλειδώσει μόνο από την μία μεριά... Παρ'όλα αυτά πως σου φαίνεται, θα το συνιστούσες; Αν και δεν βλέπω να υπάρχει στο Mi Home, υπαρχει αλληλεπίδραση με το gateway στα σενάρια;

• Εχει δοκιμάσει κανείς την Xiaomi Vima Smart Lock Cylinder ;

• οκ, έκανα λάθος, έρχονται δύο μηνύματα, το ένα λέει New message, view on phone και το δεύτερο γράφει το μηνυμα.

• Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους, πέρασα το νέο firmware και προς το παρόν όλα καλά. Εχω μια ερώτηση, κάθε φορά που έρχεται κάποιο μήνυμα (fb, viber, sms), στο mi band 3 έρχεται ειδοποίηση ότι υπάρχει μήνυμα και πρέπει να το δω στο τηλέφωνο (!). Πως θα το κάνω να το διαβάζω στο band; ” Διόρθωση, από viber και sms το διαβάζω στο band, από messenger και gmail δεν μπορώ να τα διαβάσω.

• Καλησπέρα σε όλους, πέρασα το νέο firmware και προς το παρόν όλα καλά. Εχω μια ερώτηση, κάθε φορά που έρχεται κάποιο μήνυμα (fb, viber, sms), στο mi band 3 έρχεται ειδοποίηση ότι υπάρχει μήνυμα και πρέπει να το δω στο τηλέφωνο (!). Πως θα το κάνω να το διαβάζω στο band;

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους, έχει προσπαθήσει κανένας να συνδέσει στο Mi Home την λάμπα Philips wi-fi bulb E27 White; Eχω κάνει στη λάμπα 2 φορές reset και το mi home δεν την βλέπει με τίποτα... ” Αν εννοείς αυτή που κυκλοφορεί Ελλάδα προορίζεται για τον ευρωπαϊκό server !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Από Κίνα την πήρα... Και μάλιστα είχε και …

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους, έχει προσπαθήσει κανένας να συνδέσει στο Mi Home την λάμπα Philips wi-fi bulb E27 White; Eχω κάνει στη λάμπα 2 φορές reset και το mi home δεν την βλέπει με τίποτα... ” Αν εννοείς αυτή που κυκλοφορεί Ελλάδα προορίζεται για τον ευρωπαϊκό server !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Από Κίνα την πήρα... Και μάλιστα είχε και ένα διαφημιστικό (για κάτι που δεν κατάλαβα, μάλλο…

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους, έχει προσπαθήσει κανένας να συνδέσει στο Mi Home την λάμπα Philips wi-fi bulb E27 White; Eχω κάνει στη λάμπα 2 φορές reset και το mi home δεν την βλέπει με τίποτα... ” Αν εννοείς αυτή που κυκλοφορεί Ελλάδα προορίζεται για τον ευρωπαϊκό server !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Από Κίνα την πήρα... Και μάλιστα είχε και ένα διαφημιστικό (για κάτι που δεν κατάλαβα, μάλλον υπηρεσίες είναι) στα ρώσικα!

• Καλησπέρα σε όλους, έχει προσπαθήσει κανένας να συνδέσει στο Mi Home την λάμπα Philips wi-fi bulb E27 White; Eχω κάνει στη λάμπα 2 φορές reset και το mi home δεν την βλέπει με τίποτα...

• @kougis Όχι, δεν έχω καθόλου κάμερες, κάποια στιγμή θα βάλω, αλλά προς το παρόν δεν έχω. Και για να είμαι ειλικρινής αρνούμαι να αγοράσω άλλο ένα gateway γιατί αφενός δεν έχω τι (άλλο) να το κάνω και αφετέρου γιατί πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος του κατασκευαστή, όταν χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο με περιορισμένο εύρος για ένα χώρο που συχνά είναι πολύ μεγάλου εύρους, να μην έχει προβλέψει και ένα είδος (οικονομικό) repeater για τα περιφερειακά της.

• Παράθεση από kougis: “Έχει βάλει κανείς αυτοματισμούς τις xiaomi σε μεγάλο σπίτι και να έχει πρόβλημα με την απόσταση των αισθητήρων από το Gateway; Πως έλυσε αυτό το πρόβλημα; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” Δυστυχώς το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα (κι εγώ ένας από αυτούς) και δεν βλέπω να υπάρχει οικονομική λύση. Ο μόνος τρόπος απ' ότι έχω καταλάβει, είναι να βάλεις ένα επιπλέον gateway σαν repeater.

• Οτιδήποτε καινούργιο βγαίνει καλό είναι, αρκεί να μην έχει ή να μην δημιουργεί προβλήματα. Όμορφη είναι η νέα έκδοση, αν και πράγματι, θα ήθελα κι εγώ να βελτιώσει επιμέρους πράγματα όπως η ταχύτητα ή να συμπεριλάβει χρήσιμες λειτουργίες όπως το geo που έχει για το iphone και στα android. Επίσης, θα ήθελα να έχει widgets για τους αισθητήρες. Για παράδειγμα, θα ήθελα να βλέπω κατευθείαν στην οθόνη μου την θερμοκρασία του τάδε δωματίου ή αν η δείνα πόρτα είναι κλειστή ή ανοιχτή, χωρίς να μπαίνω στ…

• Για έναν εργένη η (όποια) ρομποτική σκούπα είναι τέλεια. Φεύγεις το πρωί για δουλειά και όταν γυρίσεις το σπίτι είναι γενικά καθαρό. Ακόμα και αν μπλοκάρει κάπου, δεν τρέχει και τίποτα, αύριο πάλι. Ακόμα και αν κάνει θόρυβο η σκούπα και είσαι στο σπίτι, αν είσαι ολίγον γκαντζετάκιας (όπως εμείς), πάλι δεν τρέχει τίποτα. Αν όμως είσαι παντρεμένος η σκούπα τρώει Χ. Θα βρεθούν 100.000 ελαττώματα για να την καταργήσεις. Δεν συζητάμε για τον θόρυβο, έχει φύγει στο πρώτο δέκατο του δευτερολέπτου. Εκτό…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από coskarl: “dnomikos σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τελικά διέγραψα το GadgetBridge (δεν έγινε τίποτα), έκανα unpair το band από το mi fit και το ξανασυνδεσα, μετά από πολλές προσπάθειες. Παρ όλα αυτά, τα ερωτηματικά δεν φεύγουν με τίποτα. ” Δοκίμασε και συ να το κάνεις μέσω του MiFit. Διάβασε εδώ και εδώ. ” dnomikos ευχαριστώ πολύ! Μετά από κορεάτικα - αγγλικά - κινεζικα - αγγλικα, κατάφερα να λύσω το θέμα με τα ερωτηματικά!

• dnomikos σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τελικά διέγραψα το GadgetBridge (δεν έγινε τίποτα), έκανα unpair το band από το mi fit και το ξανασυνδεσα, μετά από πολλές προσπάθειες. Παρ όλα αυτά, τα ερωτηματικά δεν φεύγουν με τίποτα.

• Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα παρέλαβα το mi band 3 και δυστυχώς είμαι από τους ατυχείς που έχουν το θέμα με τα ερωτηματικά. Έβαλα το ελληνικό firmware και δούλεψε κανονικά και με το mi fit και με το notify. Παρατήρησα όμως το θέμα με τα ερωτηματικά στην μπαταρία και αποφάσισα να βάλω και τα fonts. Αφού ανέβασα το .fw, δεν ξαναέκανε connect το mi fit ούτε το notify. Μάλιστα, νομίζω ότι έχει κλείσει το Bluetooth στο band 3 γιατί (μερικές φορές!) βλέπω το σύμβολο διαγραμμενο πάνω από την ώρα. Το πρόβ…

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει τρόπος να επεκτείνουμε το σήμα του zigbee ? Βασικά έχω έναν αισθητήρα στην αυλή και δεν τον βλέπει το gateway (αν και στις αρχές τον έβλεπε ξαφνικά σταμάτησε, δεν είναι θέμα μπαταρίας γιατί δουλεύει μόλις 1 μήνα περίπου). Η απόσταση είναι στην ευθεία το πολύ 10 μέτρα, αλλά παρεμβάλονται τοίχοι και ένας όροφος! ” Μόνο αν βάλεις όσο μπορείς πιο κοντά του άλλο ένα Gateway !!! Και λέω όσο μπορείς πιο κοντά του γιατί κι αυτ…