Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Παράθεση από spoulk: “Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Έχω ένα θεματάκι με την τελευταία rom του @gkalen για το Redmi 2 TD, το οποίο θεματάκι όμως μπορεί και να είναι ανύπαρκτο λόγω της άγνοιάς μου... Λοιπόν, έβαλα μια εφαρμογή που μου ζήτησε δικαιώματα root.... οπότε πήγα recovery, intall supersu, επανεκκίνηση και το supersu δεν υπάρχει πουθενά... Το ίδιο και με clear cache και dalvik... Πού εξαφανίζεται λοιπόν και δεν το βρίσκω??? ” Όταν η εφαρμογή ζήτησε προνόμια root δεν σου έβγαλε παρά…
-
Και εμένα στο redmi 2, το viber δεν έστειλε απευθείας το συνημμένο αρχείο, αλλά μετά από λιγη ώρα που πατησα ανανέωση στην αποστολή το έστειλε κανονικά!
-
Παράθεση από pillopoulos: “Να παρατηρήσω κι εγώ κάτι: όταν γίνεται εγκατάσταση ενός application στο play store, λαγκαρει η συσκευή λες και είναι καμιά μπακατελα. Δεν ξέρω αν φταίει η ρομ ή είναι θέμα της xiaomi αλλά μου το έκανε και σε προηγούμενες ρομ Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom ” Αυτό παίζει να είναι κόλλημα του PLAY STORE γιατί μου το έκανε και εμένα προχθές που φορούσα ακόμη την 6.5.26. Πάντως ο gkalen έκανε και πάλι το θαύμα του! Πέρασα την 6.9.29 χωρίς clean install και όλα δείχνουν να…
-
Ακόμη ένας ευχαριστημένος πελάτης επιστρέφει...!!! Μετά την επιτυχημένη THUNDER_MiUi7-6.5.26 ήρθε η ώρα της wt86047_THUNDER_MiUi8-6.9.29!!! Αναβαθμίζω και εγώ να δω τι λέει η miui 8!
-
Ακόμη ένα παράδοξο της xiaomi τα προνόμια root. Ξεκίνησαν με το κλείδωμα του bootloader και συνεχίζουν τις πίτες...! Για να δούμε που το πάνε! Οπότε μένω με την 6.5.26 του gkalen, ή οποία δείχνει ή καλύτερη rom που έχω βάλει και αφού στρωσουν την 8 βλέπουμε!
-
Φιλε gkalen υπάρχει πιθανότητα στο redmi2 2 gb να ξαναμπούν τα προνόμια root στο κέντρο ασφάλειας ή θα είναι μόνιμα πλέον μέσω superuser;;;
-
Φυσικά όπως προανεφερες και πριν ακόμη διαβάσω το μήνυμα σου, με κάνα δυο επανεκκινήσεις ήδη ανέβηκα στο 1.2 ram. Απλά είπα να δω καλύτερα την λειτουργία της και να τα αναφέρω όλα μαζί...! Εννοείται πάντως πως με μισή ώρα χρήσης δεν βγάζεις συμπεράσματα, όπως επίσης και ότι η ram φυσικά θα έχει σκαμπανεβάσματα! Η πρώτη εικόνα πάντως είναι αρκετά καλή! Αφού διέγραψα τις άχρηστες εφαρμογές που μπήκαν με την gtv και το gmail που δεν χρησιμοποιώ, όλα μεχρι στιγμής δείχνουν μία χαρά. Μπράβο για την κ…
-
Μόλις πέρασα και εγώ την wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi7-6.5.26 ! Για αρχή το miui pro στο φόρτωμα είναι ψαρωτικό...!!! Αρχική παρατήρηση σε σύγκριση με την 6.5.26 gtv η οποία έμεινε στο κινητό μόνο για 30 λεπτά, είναι ότι αυτή δείχνει λιγότερη διαθέσιμη ram, 1,1 gb, σε σύγκριση με το 1,3 gb της gtv, έχοντας μόνο το viber ανοιχτό και στις δύο περιπτώσεις. Επίσης η απενεργοποίηση του εικονιδίου για καθημερινές ταπετσαρίες στην οθόνη κλειδώματος και τα προνόμια root στο κέντρο ασφαλείας με χαρο…
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone Αυτό είναι ότι πρέπει για δώρο!
-
Ήδη κατεβάζω και το Σαββατοκύριακο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα αναβαθμίσω!!! Ευχαριστώ και πάλι!
-
Έχω την gtv 5.12.24 developer στο redmi2 2gb 2014813 και ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Να περάσω πρώτα την 6.5.26 και μετά την wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi7-6.5.26, μιάς και έχω καιρό να αναβαθμίσω και δεν έχω περασμένο το TWRP;;; Κυρίως θέλω την αναβάθμιση για το android 5.1 και την thunder για τα προνόμια root στο Κέντρο ασφάλειας! Ευχαριστώ!
-
Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος του bootloader
zik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MetzeloS: “Παράθεση από zik: “Σε εμένα παρόλο που έχει έρθει η έγκριση για ξεκλειδωμα το miunlock μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή..., οπότε μάλλον θα δοκιμασω και αυτο. Στην τελική καλύτερα rootαρισμενη multilanguage παρά official αγγλοκινεζικη. Πάντως θα κάνω και την απόπειρα να περάσω την recovery και βλέπουμε... Μας βρήκε δουλειά να κάνουμε η xiaomi με την χαζομαρα της.... Τελικά το πείραμα με την recovery απέτυχε... Στην εντολή fastboot flash recovery twrp_redmi3.img …
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από zik: “Παράθεση από flowin_through: “Είναι για φλασαρισματα, μην το πειράξεις.. ” Αν το ενεργοποίησω θα μπορώ να φλασαρω costum recovery μέσω adb εντολων;;;Απαντάω μόνος μου, αφού το δοκίμασα..., δυστυχώς όχι!!! ” Φιλοδοξη προσπαθεια να παρακαμψεις το ξεκλειδωμα ε; ” Ακόμη μία αποτυχημένη θα έλεγα!!! Αφού το unlock της xiaomi δεν δουλεύει εδώ και μία εβδομάδα, δοκιμάζω τα πάντα...!!!
-
Παράθεση από sakis7legend83: “Αυτό σκοπεύω, απλά περιμένω το μήνυμα για το ξεκλείδωμα το bootloader, για να κάνω τη διαδικασία μια κι έξω! ” Για την ώρα μέχρι να αρχίσεις και εσύ το παιδεμα με το ξεκλειδωμα, για να δέχεσαι ειδοποιήσεις θα πρέπει να δωσεις δικαιωμα στις εφαρμογες να ανοίγουν αυτοματα. Οπότε πηγαινεις στο κέντρο ασφαλείας, αυτόματη έναρξη και επιλέγεις τις εφαρμογές που θέλεις να τρέχουν συνέχεια.
-
zik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣε εμένα παρόλο που έχει έρθει η έγκριση για ξεκλειδωμα το miunlock μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή..., οπότε μάλλον θα δοκιμασω και αυτο. Στην τελική καλύτερα rootαρισμενη multilanguage παρά official αγγλοκινεζικη. Πάντως θα κάνω και την απόπειρα να περάσω την recovery και βλέπουμε... Μας βρήκε δουλειά να κάνουμε η xiaomi με την χαζομαρα της.... Τελικά το πείραμα με την recovery απέτυχε... Στην εντολή fastboot flash recovery twrp_redmi3.img φυσικά βγάζει μήνυμα remote device is locke…
-
zik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟποτε μετά πως θα μπορέσουμε θα περάσουμε την ελληνική rom;;;