Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Στο λογαριασμό Google δεν σε έχει επαφές? Redmi n3 pro

• Πήγαινε ρυθμίσεις, ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος, επαφές, διαμόρφωση λίστας επαφών, εκεί θα δεις τις επαφές και τις επιλέγεις Redmi n3 pro

• Redmi 3S Stuck

makisfz - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Αν έχεις το usb debugging ενεργοποιημένο μπορείς να πάρεις τα αρχεία Redmi n3 pro

• Είναι λάθος η ρομ που κατέβασες, αυτήν την κάνουμε flash μέσου κινητού, κατέβασε από δω την fastboot rom Xiaomi MIUI Official Forum ,και θα την βάλεις κατευθείαν στο δίσκο C: και όχι εκεί που 3χεις την άλλη Redmi n3 pro

• Μήπως δεν κατέβασες fastboot rom? Redmi n3 pro

• Unlock Bootloader

makisfz - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Με το καλό να ξεκλειδωσεις και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε, χρειάζεται root για την gcam λόγου ότι πρέπει να περάσεις το camera 2api. Στο YouTube κοίταξε για άλλα κινητά xiaomi π.χ redmi note5 η διαδικασία ίδια είναι Redmi n3 pro

• Xiaomi Kate Full bricked

makisfz - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Τώρα πρέπει να αλλάξεις το 900Ε σε 9008,αυτο γίνεται με test point η με καλώδιο deep flash cable, κοίτα εδώ στο forum πως γίνεται η YouTube είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να ανεβάσω link Redmi n3 pro

• Xiaomi Kate Full bricked

makisfz - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Κοίταξε στην διαχείριση συσκευών στις θύρες com&lpt πως το βλέπει Redmi n3 pro

• XIAOMI REDMI 3 PRO - TWRP LOineageOS 15.1

makisfz - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Τώρα τελευταία η Microsoft έχει μπερδέψει τα μπούτια με τα update με πολλά προβλήματα, και στα Windows 10 Pro που έχω στην διαχείριση συσκευών εμφανίζεται πλέον ως Le mobile android devices και σε adb και fastboot mode και δεν υπάρχει πρόβλημα με τις εντολές τις παίρνει κανονικά. Redmi n3 pro

• Magic WormHole

makisfz - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Μητσο από το χωριό σου δεν ανέβασες φωτο Redmi n3 pro

• Μόλις ξεκλειδωσεις με το mi Flash θα περάσεις την Rom που έγραψες. Αυτό που πρέπει να προσέξεις στο mi Flash είναι να μην κλειδώσεις τον bootloader, γιατι στο mi Flash έχει επιλεγμένη την επιλογή clean all&lock να την αλλάξεις σε clean all Redmi n3 pro

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

makisfz - - Recoveries

Μήνυμα

Πρέπει να πρώτα να ξεκλειδώσεις το fastboot με το αρχείο dummy.img Ρίξε μια ματιά εδώ Everything About Anti Roll-back [Whyred] | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Redmi n3 pro

• Την αναβάθμιση πως την έκανε?. Μεσου, OTA έγινε αυτόματα. Αυτό που βλέπω στις φώτο είναι ότι το κινητό είναι china version και μπήκε global Rom με κλειδωμένο bootloader για αυτό δεν ανοίγει πρέπει να περαστεί china Rom. Μήπως είχε ξεκλειδώσει με δικό του λογαριασμό Redmi n3 pro

• @makis1024 δεν νομιζω να ειναι η κεραια γιατι δεν θα εγραφε πομπος απενεργ/μος αλλα εκτος υπηρρεσιας. Το δικο μου το εχω 2 μηνες χωρις κεραια (με ξεκολλησε το socket απο την μητρικη) και αν ειμαι κοντα σε κεραια κινητης πιανει μια γραμμη. βεβαια να την κοιταξει ποτε δεν ξερεις

• Κανε και αυτό που είπε ο @NasDriver να είμαστε σίγουροι, αν και είμαι 90% ότι είναι το kenzo και από αυτό "Redmi Note 3 CN 16G Gold" φαίνεται ενώ αν ήταν το Kate κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έγραφε cn αλλά Taiwan γιατί για εκεί βγήκε. Redmi n3 pro

• Άνοιξε κλείσε το fly mode μήπως γίνει κάτι, αλλιώς πρέπει να περάσεις μια fastboot Rom με το miFlash και αν και μετά κάνει τα ίδια πρέπει να το πας σε κάποιο service να δούνε το chip αν δουλεύει Redmi n3 pro

• Το Redmi note 3 pro (kenzo) είναι Και κάτι που ξέχασα ΙΜΕΙ έχει? Redmi n3 pro

• Από την φώτο είναι το kenzo, από την κατάσταση SIM δείχνει να είναι σε fly mode με το πομπό απενεργ/νο, πήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 φορές στο συνολικός χώρος αποθήκευσης που έχει και άλλες πληροφορίες και κοίτα αν έχει επιλογή ενεργ/ση πομπού και πάτησε δοκιμή ping Redmi n3 pro

• Μπράβο Γιάννη που τα κατάφερες δεν ήταν και από τα εύκολα brick. Και να ξέρεις το Redmi note 3 pro (kenzo) είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε η xiaomi, εγώ θα το κρατήσω άνετα ένα ακόμη χρόνο. Αυτό που έχω να σου πω ξεκλείδωσε bootloader και μετά βάλε την τελευταία dev Rom xtrv 8.12.13 από εδώ που είναι port του Kate καμία σχέσει με αυτη που έχεις τώρα. 8 ώρες με βγάζει η μπαταρία Redmi n3 pro

• Mi max 3 6gb global rom

makisfz - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

Θα την περασεις με το miFlash fastboot rom. Και μεγάλη προσοχή. Στο miFlash κάτω δεξιά να επιλέξεις clean all και όχι το clean all&lock γιατί θα κλειδώσει ο bootloader. Redmi n3 pro