Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 252.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜπα.
-
xiaomi mi3
Μήνυμα10-12.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜαγαζιά 2 είναι τα γνωστά. Merimobiles και ibuygou. Για εγγύηση δεν ξέρω τι φαντάζεσαι αλλά εγγύηση πρακτικά δεν έχεις. Για να μην έχεις θέμα με τελωνεία κλπ EMS. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
sar value for Mi3
ΜήνυμαΜάγκα είναι χαμηλή. 1.29 για την ακρίβεια. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν θες τίποτα άλλο από τα τζιμάνια, εδώ σε μένα. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤο ibuygou είναι ίσως το πιο αξιόπιστο. Για να καταλάβετε. Όλα περνάνε από τελωνείο. Απλά το θέμα είναι αν θα το κρατήσουν για παραπάνω έλεγχο. Δεν είναι δηλαδή δυο πόρτες, τα μεν πάνε από την μια και τα δε από την άλλη. Λοιπόν με EMS δεν θα έχεις πρόβλημα. Την παράδοση την κάνουν τα ΕΛΤΑ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤα πάντα μπορείς να κατεβάσεις. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΝαι σε όλα!
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΥπάρχει και το ibuygou. Νομίζω όμως πως δεν χρησιμοποιεί την EMS πια. Μόνο το merimobiles την χρησιμοποιεί.
-
Κάνε τες όλες import και merge. Ίσως κάποιες είναι στους google servers.
-
Γενικά το κινητό διαβάζει ότι βρίσκεται σε αυτό. Οι επαφές σου φαντάζομαι πως είναι στην κάρτα SIM. Μπες στο μενού των Επαφών και κάνε import από την SIM στο τηλέφωνο. Problem solved...
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤρελό κόλπο. Βάζεις λίγο δύναμη. Don't share! Shhhhhhhh...
-
Ναι το καλύτερο είναι να κάνεις εγκατάσταση μέσω fastboot. Δεν έχω ιδέα όμως από Honghmi. Δες αυτό πρώτα Recovery ROM files collection for Redmi 1/1S/Note - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΥπάρχει ο "σωστός" τρόπος και όλοι οι άλλοι... Συνήθως οι περισσότεροι επιλέγουν αυτόν. Λένε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και όλοι όσοι έχω γνωρίσει παραγγέλνουν με EMS. Σημειωτέον δεν έτυχε να ψωνίσω ποτέ από τη Merimobiles, παρά μόνο από το ibuygou.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚοίτα μαγαζί έχουν. Απλά το έστειλαν με EMS όπως όλα. Σου ζήτησαν να καλύψεις την διαφορά, απλά επειδή ήταν μικρή έκαναν ήδη ship. Τώρα δεν θες, δεν τους πληρώνεις.
-
Έχω κάτι ψιλά στην άκρη... Ψήστε το...
-
πρόβλημα ανοιγματος
ΜήνυμαΥπηρεσιακό Xiaomi? Που πάμε? Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Βάλε και όσους την έχουν πατήσει και ντρέπονται να το παραδεχτούν. Ξεφεύγει! Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΜε ποια εταιρία έχεις παραγγείλει? Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Δεν υπάρχει root ROM για το Honghmi.
-
Όχι. Ποτέ. Sent from my MI 2S using Tapatalk