Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 252.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΓια να γίνει brick θα πρέπει να περάσεις kernel που δεν είναι συμβατός με την έκδοση που τρέχεις. Εάν από εκεί που κατέβασες την ROM υπάρχει και ο kernel τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πάνε πακέτο ας πούμε. Γενικά κάνε κανένα reset κτλ πρώτα να βεβαιωθούμε πώς δεν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που έχει μείνει κολλημένη.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΕμένα δεν μου έχει τύχει. Ίσα ίσα πριν από περίπου 2 εβδομάδες ο ήχος στο ακουστικό δυνάμωσε πολύ σε βαθμό που πρέπει να το χαμηλώσω. Όπως συμβαίνει και με τα iPhone. Αν όντως ισχύει το ότι είναι θέμα kernel απλά άλλαξε τον. Ένα απλό flash θα χρειαστεί να κάνεις ενός zip αρχείου.
-
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ
ΜήνυμαΜόνο ο δεύτερος. Γειά τον άλλο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το Mi 3s.
-
Κινέζικα στο Gallery
ΜήνυμαΛοιπόν πηγαίνεις στις ρυθμίσεις - > εφαρμογές - > themes και επιλέγεις να γίνει εκκαθάριση δεδομένων. Όταν επιστρέψεις στην εφαρμογή θα είναι στα αγγλικά. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις αν θες τα αγγλικά μετά από κάθε αναβάθμιση ή επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚοίτα για να κρατιέμαι ακόμα και να μην έχω παραγγείλει το Mi 3, πάει να πει ότι όλα τα κάνει καλά και το Mi 2s! Όσο για τις θήκες να ξέρεις πως οι μεταλλικές δεν λένε και πολλά και δεν προστατεύουν τίποτα σε πιθανή τούμπα... Λάστιχο και πάλι λάστιχο! Δεν γλιστράει επίσης!
-
Καλοδούλευτο! Καιρός ήταν!
-
Σπάσιμο Οθόνης
ΜήνυμαΣε iPhone. Αν ενδιαφέρεσαι...
-
mi3 xiaomi
Μήνυμα15,8 ελεύθερα? Εδώ είναι που γελάμε? Εγώ νομίζω είναι ελεύθερα τα 17 από τα 16.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΛοιπόν σχετικά με το 3G που δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις είναι προφανώς θέμα APN. Οπότε πάρε την Vodafone και θα σου πούνε τι APN να δημιουργήσεις και θα είσαι OK. Όσον αφορά την κάμερα τώρα. Για το φλας δεν έχεις δίκιο. Ίσα ίσα είναι τόσο φωτεινό που οι φωτογραφίες πλησιάζουν πολύ το άσπρο. Η ποιότητα της κάμερας ωστόσο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι καλή απλά. Πολύ άνω του μετρίου. Επίσης διαφορές τρελές ανάμεσα στα 8 και 13MP δεν θα δεις. Όπως και να έχει. iPhone 5C δεν έχω πιάσει στα …
-
Mi3 μόλις το παρήγγειλα!
Μήνυμα11GB.
-
Σελιδοδεικτες
ΜήνυμαΔεν είναι θέμα έκδοσης. Πήγαινε από τα app settings και κάνε clear data. Να καθαρίσει τελείως η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και όταν την ξανανοίξεις βάλε τους σελιδοδείκτες ξανά και δοκίμασε πάλι!
-
Στα γράφει όλα αναλυτικά στο ίδιο το site. Anyway το CWM δεν είναι απαραίτητο. Ναι παίρνουν OTA κανονικά αλλά με μια μικρή καθυστέρηση. 1-2 μέρες. Οπότε αντί για κάθε Παρασκευή θα κάνεις update μέσα στο ΣΚ. Τώρα για την διαδικασία, αντιγραφή στην SD μπαίνεις στο recovery κάνεις wipe τα πάντα και μετά install from internal SD. Αυτά.
-
Σελιδοδεικτες
ΜήνυμαΌχι δεν το λίγο καλύτερα. Αφαίρεσε τον και πρόσθεσε τον ξανά. Σε εμένα δουλεύει κανονικά.