Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 245.
-
Οκκκκ!!!ότι και να ναι...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή φλασαρα..και λέει ότι είναι kit-kat!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδια..συγνωμη!!!εμενα στο mi3 λεει marshmallow και κατεβηκε..kit kat...μηπως εγινε λαθος η ετσι πρεπει?
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είναι αυθεντικά τα πιστονια?Στο ΛΕΩ γιατί εχω φάει 3 ζευγάρια μουφες!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αισχος!!!!Δεν τα προσεξατε τα παιδια...συμφορουμιτες και πονεσαν!!!!Δεν ειπαμε?.....Θελουν στοργη και....RPODERM!!!!
-
+1 username:kinezaki
-
Χρόνια πολλα
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σου εύχομαι....σήμερο στη γιορτή σου....και να ναι καλοδιαβατος...ο δρόμος τση ζωής σου!!!!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕπιβεβαίωνω...είναι bug...ΕΜΕΝΑ δουλεύει κανονικά αλλά στις δοκιμές το <πέρασε>...δεν μπορώ να το επιλεξω...μόνο το <απέτυχε>!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες στην 5.9.11 στο lockscreen επάνω δεξιά έχει ροδακι ρυθμίσεων. Το μενού που εμφανίζεται πατώντας το είναι στα Αγγλικά.Παίζει να μεταφραστεί?! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε κουμπαρε Ορέστη ιντα θες εδα?Εμείς είμαστε μια παρέα αυτό καταστροφικών!!Εγω έχω ένα xiaomi ένα χρόνο τώρα...κ έχει μπαταρία 3050 mA..για να μιλώ με τσ ώρες!!!μετά από ένα χρόνο χρήσης εξαλείφθηκαν τα συμπτώματα αλτσχαϊμερ που χα....!!!Δε νομίζω να Σ έβαλε κανείς να πάρεις xiaomi με το ζορε!!!Συνεπώς να μην είσαι τόσο προκλητικός....Όσο για τα κοπελια του forum σε πληροφορω ότι αν Κ λίγοι έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας για να μη σου πω είμαστε φίλοι...τουλάχιστον σέβεται ο γεις τον άλλο....Αν ΕΣ…
-
Κι εγω το ίδιο θέμα έχω με τα μνμτ απ όταν πέρασα το zip των 160 χαρακτηρων Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλημερα...kouskous πρέπει να κανεις install ένα αρχείο zip για τους 160 χαρακτήρες το οποίο θα το βρεις στο forum. Downloads....ανάλογα με ποια rom φοράς υπάρχει το ανάλογο αρχείο...κατέβασε το Κ μετά ....μέσω recovery το κανεις install στο partition.που εχεις ενεργό. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
d69c443cac94408cf65bca48348e37ca.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα στην παρέα...εγώ φλασαρα πάλι Κ.λύθηκε το πρόβλημα με τον πλοηγο όλα καλά...το μόνο που παρατήρησα είναι κάποια αγγλικά σε υπομενού της μπαταρίας.....μπαταρία>Διαχ.χρήσης μπαταρίας εφαρμογών...Κ δείχνει τα παρακάτω...προφανώς είναι νέα λειτουργεία που δεν πρόλαβε να μεταφραστεί!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά φλασαρα την 5.8.20 κ έχω πρόβλημα με τον πλοηγό..έκανα καθαρισμό δεδομένων...αλλά επιμένει να σταματά...έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τη φλασαρα κ δεν ανοίγει ξέρει κανένας γιατί??? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοώ μόνο εικονίδια πάνω στο θέμα που έχουμε: Θέματα>μείξη>εικονίδια>κορυφαία....Κ ψάχνουμε το Mee Youl 7 Consept...Κατεβάζουμε Κ το κάνουμε εφαρμογή..έτσι έχουμε νέα εικονίδια πάνω στο θέμα που εμείς έχουμε επιλέξει...αποφεύγοντας Κ το πολύ πορτοκαλί που είπε ο φίλος μας πιο πανω Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk