Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 245.
-
Fotis το πιο σίγουρο είναι να κατεβάζεις το αρχείο της εκάστοτε rom από το forum (αν χρησιμοποιείς stable) όποτε μας τη δίνουν τα παιδιά..από κει μετά έχεις δύο επιλογές 1)Απ τον updater με επιλογή πακέτου εγκατασης και 2)Μέσω recovery και flash.. Ελπίζω να βοηθησα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν έχεις την προηγούμενη stable πέρασε τη απλά πάνω σ αυτή!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi3w ~ χρονόμετρο
ΜήνυμαΠάτησε επανω στο ρόλοϊ κ θα το δεις πανω πανω!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις φλασαρα κι εγω.. Γνωριζει καποιος γτ στη διαχειρηση δικαιωματων δε μπορω να τικαρω την προβολη αναδυωμε ου παραθυρου για το messenger?? Ευχαριστώ
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΚαλησπερα Λαζαρε!! Το τηλεφωνο ειναι οπως το χεις παρει? Εννοω φοραει τη rom οπως σου το εστειλαν?
-
PacMan Rom (lolipop)
ΜήνυμαΚαλημερα στην κοινοτητα!!! θα ηθελα να μοιραστω με τους φιλους μου στο forum,τις εντυπωσεις μου για την PacMan rom..ψαχνοντας λοιπον στο xda τη βρηκα και απο περιεργεια ειπα να τη δοκιμασω....η συσκευη μου ειναι (mi3)!!την περασα λοιπον μεσω TDB...(Στο system 2 παντα η GTV),και μετα απο δυο μερες απλης χρησης μπορω να πω με ενθουσιασε!!!!Για να μη παρεξηγηθω....εγω το τηλεφωνο το εχω για απλη καθημερινη χρηση και συνεπως δε μπορω να εχω γνωμη για τις περαιτερω δυνατοτητες της....αυτα θα μας τα π…
-
Αυτη που σου εβγαλε ο οτα ειναι η τελευταια developer rom. Κανε υπομονη λιγες ωρες και θα σου βγαλει τη σημερινη αν την τελειωσει η ομαδα κ περνας αυτη μια και καλη. Καλο μηνα σε ολους
-
Καλησπερα!!! Εγω περασα την τελευταια αλλα πλεον δεν εχω ΟΤΑ σε ολους ετσι ειναι? Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Πιστευω οτι ειναι μια καλη κινηση γτ περα απο μας στην κοινοτητα που λιγο πολυ γνωριζουμε τι συσκευες δουλευουμε θα εχουν ενα κινητρο και οι υπολοιποι εκτος ομαδας να παρουν ενα κινητο vfm χωρις να σκεφτονται το after sale service που σε αλλη περιπτωση θα ηταν αποτρεπτικο λογω χρονοκαθυστερησης. Πρεπει ολοι μας να στηριξουμε αυτη την προσπαθεια κ για το δικο μας οφελος. ΜΠΡΑΒΟ Δημητρη!!! Εγω οσο μπορω ΘΑ βοηθήσω!!!
-
Καλησπέρα φίλε.. Είχα κι εγώ το ίδιο προβλημα.. Ξεπεράστηκε με τις δυο τελευταίες rom developer και την τελευταια stable. Ποια φοράς??
-
Πήγαινε>εφαρμογές>facebook>διαχείρηση δικαιωμάτων>προβολή αναδυομενου παραθύρου...ταπ να γίνει πρασινο.. Κάνε το ίδιο αν εχεις messenger
-
Την ξαναπέρασα με factory reset κ όλα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Εμένα με την τελευταια stable μου λέει συνεχώς...δυστυχώς η εφαρμογή mi security έχει σταματήσει. Δεν ξεκινά ουτε με καθαρισμό δεδομένων. Γνωρίζει κάποιος γιατί?? Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
MIUI V6.11.2.0
ΜήνυμαΚαλησπέρα φιλε. Ναι η 5.3.20 είναι η τελευταια developer rom..Για τα νούμερα που λες σημαίνουν την ημερομηνία έκδοσης της. Δηλ. 20/3/15..όσο για τις διάφορες εγώ δεν ξέρω να σε πληροφόρηση. Ίσως τα σαινια του forum κάποια στιγμη!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Πρόβλημα με xiaomi mi3w!!
ΜήνυμαΑφού περάσεις κάποια απο τις rom που θέλεις στο φάκελο downloaded_rom Κ έχοντας πάρει ενα back up για κάθε ενδεχόμενο πας στο εικονίδιο εργαλεία κ επιλεγεις την αναβάθμιση.. Πατάς στις τρεις τελιτσες επανω δεξια κ επιλέγει επανεκκίνηση σε λειτουργια recovery Διαλέξεις σε ποιο απο τα δυο partition θέλεις να κανεις την εγκατάσταση.. Αφού κανεις πρωτα wipe data/factory reset όπως σου ειπαν. Αν σκαλωσεις ξανάγραψε. Καλη επιτυχια Στάλθηκε από το MI 3W μου