Να ρωτήσω κάτι και συγγνώμη για το off-topic και για την ''χαζή'' ερώτηση,ήθελα να δοκιμάσω την stable όταν πρωτοπήρα το mi4 ( είχε developer ελληνική μέσα )μετα το mi3 και έκανα τα κλασικά σε recovery mode wipe data/factory reset,wipe cache και calvik ,ύστερα install την stable και στις πληροφορίες μου έδειχνε τον αριθμό της stable αλλά δίπλα είχε το dev.Έκανα κάτι λάθος ή έτσι γράφει κανονικά ?
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Παιδιά έχει κάποιος άλλος με ΜΙ4 πρόβλημα με την παταρια στην νεα 6.4.0
Παρατήρησα ότι δεν κάνει καλή διαχείριση όπως η 6.3.0 με αποτέλεσμα με δυνατή χρήση να βγάζει με το ζόρι μια μέρα.... Σε αντίθεση με την 6.3 που άντεχε και δεύτερη...
Πώς μπορώ να γυρίσω πίσω στην παλιά ρομ.. Χωρίς να χάσω προγράμματα - ρυθμίσεις κτλ??? -
Αν έχεις την προηγούμενη stable πέρασε τη απλά πάνω σ αυτή!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
να κανω μια ερωτηση? το κινιτο μου ειναι καινουριο και η εκδοση που εχω ειναι 6,11 και γραφη stable!!! δεν Θα κανει αυτοματα update?θα πρεπη να την περναω μονος μου συνεχεια?λεμε τωρα αν βγη η v7 δεν θα την εχω αυτοματα? θα πρεπη να την ψαξω να την βρω μονος μου και να την εγκατασησω? ευχαριστω εχω το mi3w.υπαρχει καποια rom που να κανει αυτοματα τα update?
-
Fotis το πιο σίγουρο είναι να κατεβάζεις το αρχείο της εκάστοτε rom από το forum (αν χρησιμοποιείς stable) όποτε μας τη δίνουν τα παιδιά..από κει μετά έχεις δύο επιλογές
1)Απ τον updater με επιλογή πακέτου εγκατασης και
2)Μέσω recovery και flash..
Ελπίζω να βοηθησα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ευχαριστω.. ειμαι λιγο στα χαμενα αλλα θα την βρω την ακρη.καθε αρχη και δυσκολη.
-
Καποια βοηθεια για το πως μπορω να το κανω να λειτουργει και σε εμενα γιατι το χρειαζομαι..??
Ο/H ea6gka έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
Εμένα η λειτουργία με το ένα χέρι πάει μια χαρά πάντως στην 6.4.0 stable.
Δεν εγγραψα οτι εχω Mi4. Εσυ φιλε μου πιο εχεις? Καποιος αλλος που να εχει Mi4 να μας επιβεβαιωσει αν λειτουργει η "Λειτουργια με ενα χερι"..
σε εμενα δουλευει μια χαρα
Περασα ξανα 5.3.0 και μετα 6.4.0..τωρα κομπλε!Xiaomi Redmi Note 8TΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ntel0s ().
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Αν έχεις την προηγούμενη stable πέρασε τη απλά πάνω σ αυτή!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς απλά να την περασω από πάνω? -
Ο/H adversus έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι και συγγνώμη για το off-topic και για την ''χαζή'' ερώτηση,ήθελα να δοκιμάσω την stable όταν πρωτοπήρα το mi4 ( είχε developer ελληνική μέσα )μετα το mi3 και έκανα τα κλασικά σε recovery mode wipe data/factory reset,wipe cache και calvik ,ύστερα install την stable και στις πληροφορίες μου έδειχνε τον αριθμό της stable αλλά δίπλα είχε το dev.Έκανα κάτι λάθος ή έτσι γράφει κανονικά ?
Το γράφει εξαιτίας του root. Είσαι μια χαρά.. Δεν έχεις κάνει κανένα λάθος -
Ο/H Bodai έγραψε:
Το γράφει εξαιτίας του root. Είσαι μια χαρά.. Δεν έχεις κάνει κανένα λάθος
Σε ευχαριστώ πολύ. -
Κύριοι η 6.4 δουλεύει καλά? Κανένα πρόβλημα?? Να την περάσω? Ευχαριστώ.
-
παιδια τι να πω!!!!! απλα ειναι τελειοοοοοο!!!το 6,4 σας ευχαριστω πολυ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0