Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.

• Παράθεση από teo 13: “Παιδια όσοι δοκιμάσατε την καινούρια έκδοση υπάρχει κάνα σημαντικο πρόβλημα; ή να την κάνω; Η μπαταρία με ενδιαφέρει κυρίως ή αν έχει προκύψει και τίποτα άλλο. Από όσο έχω διαβάσει δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο πάντως απλά για σιγουριά ” Κατεβασε την, ειναι πολυ ομορφη η καινουργια εκδοση! Απο μπαταρια, αναλογως την χρηση που κανεις στο κινητο σου, ειναι το θεμα. Ισως το Super Wallpapers, με την AOD, καταναλωνουν την μπαταρια, αλλα θεμα γουστου, και καταναλωσης ξαναλεω, ειναι του…

• Παράθεση από amavroudis: “Settings, additional settings, full screen display, hide full screen indicator. ” Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση!

• Παιδια ξερει κανεις, εαν αυτη η γραμμη, που ειναι κατω σαν μπαρα, εαν απενεργοποιειτε? Θεωρω πως χαλαει την αισθητικη του κατω μερος του Full Screen! MIUI 12

• Παράθεση από amavroudis: “Τυχαίο ήταν που έγινε στο κατάστημα. Θα μπορούσε να γίνει και στο σπίτι. Δες ποια εφαρμογή έχει δικαιώματα στο nfc. ” Που το βλεπω αυτο?

• Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση... καθως πηγα σε ενα καταστημα Τραπεζας, να κανω μια πληρωμη της ΔΕΗ σε μηχανημα του καταστηματος, μετα απο λιγο, ειδα οτι το NFC ηταν ενεργοποιημενο, χωρις να το ανοιξω, το μονο που ειχα κανει βεβαια, ητανε να ανοιξω το Wi-Fi μεσω gigabyte, οταν περιμενα στην αναμονη, για να μπω απλα στα Social Media. Ξερει κανεις γιατι το κανει ενεργοποιηση μονο του το NFC?

• Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Απλα το αναφερω, για τον λογο οτι μην τυχον φθαρθει η μπαταρια, απο της μικρες, και πολλες, φορτισεις κατα καιρο.

• Παιδια μια ερωτηση... καλο ειναι να κανουμε μικρες και πολλες φορτισεις, δηλαδη οταν φτανει π.χ. στο 20% και να το φορτιζουμε εως το 80-90%, ή απο το 20% μεχρι το 100%?

• Παράθεση από vag74: “Παράθεση από zottoli: “Παιδια ειμαι περιεργος να ρωτησω κατι... εχει δοκιμασει ποτε κανεις να βγαλει φωτογραφια & ζοομ το φεγγαρι, και να του φαινεται πεντακαθαρα? Αν ναι, με τι ρυθμισεις και επιλογες? Μιλαω παντα με την στοκ φωτογραφια, και οχι με gcam. ” Νομίζω ότι πρέπει να το έχεις στο Ai και όταν κάνει focus μπαίνει αυτόματα στο moon mode Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω πολυ!

• Παιδια ειμαι περιεργος να ρωτησω κατι... εχει δοκιμασει ποτε κανεις να βγαλει φωτογραφια & ζοομ το φεγγαρι, και να του φαινεται πεντακαθαρα? Αν ναι, με τι ρυθμισεις και επιλογες? Μιλαω παντα με την στοκ φωτογραφια, και οχι με gcam.

• @apostolisni & @ amavroudis Σας ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση! Οποτε ολα κομπλε με την μπαταρια, κατα τα λεγομενα σας.

• Καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια αποψη/βοηθεια, σχετικα με την μπαταρια του κινητου μου (Mi 9 T Pro). Οπως θα δειτε στις παρακατω φωτογραφιες, με την μπαταρια, ειναι υπερβολικα η καταναλωση που μου κανει το Instagram, και το Facebook, ή ειναι σε νορμαλ κατασταση? Χρηση γινεται κανονικα, εννοω ουτε λιγο, αλλα ουτε υπερβολικη χρηση, στις δυο εφαρμογες...

• Παιδια για οσους ενδιαφερει αυτο που θα πω, στα gestures οταν η επιλογη ειναι για χρηση full screen και οχι με την πλοηγηση (βελακια) καταναλωνει περισσοτερη μνημη!

• Εγινε ευχαριστώ πάρα πολύ!

• Οπότε όσα περισσότερα διαθέσιμα GB, άλλο τόσο καλύτερο για το κινητό για την Ram από ότι λιγοτερα σωστα? Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για το spam μου!

• @NasDriver & @amavroudis σας ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικες βοηθειες, και επεξηγησεις! Συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα, καθως και για εμενα εμπειρια ειναι ολα αυτα, που ρωταω, και που μαθαινω γενικως περι κινητων! Κατι τελευταιο να προσθεσω με μια μου φωτογραφια... πανω δεξια θα δειτε που αναφερει προς τα GB της Ram, δεν αναφερομαι που το κινητο εχει 6 GB Ram, αλλα απο αριστερα που λεει 3.1 GB. Τα 3.1 GB ειναι ελευθερα, ή δεσμευμενα, απο τα 6 GB που διαθετει το κινητο? Και οταν κανω καθαρισμ…

• @amavroudis Δεν εχω καταλαβει δηλαδη πως γεμιζει η μνημη, ωστε να θελει αλλαγη τηλεφωνου? Επισης ξερω πως με ενα hard reset σε τετοια περιπτωση "γινετε" και παλι το κινητο "σαν" καινουργιο (ας το πουμε). @NasDriver το περισσοτερο που εχω δει μεχρι στιγμης στον 1.5 μηνα που το εχω στην κατοχη μου ειναι μεχρι 3.7 GB την μνημη να μου δειχνει, και οταν κανω καθαρισμο παραθυρων μου το παει στα 3 GB. Lag δεν εχω παρατηρησει οταν ειναι "ανεβασμενη" η μνημη. Οποτε πως σας φαινονται ολα τα παραπανω που α…

• Ναι το γνωριζω οτι ειναι η Ram. Θελω να μαθω εαν εξυπηρετει κατι η απελευθερωση της Ram, και τι ειναι καλυτερο? Οταν ειναι λιγοτερη η ram, ή οταν ειναι περισσοτερη κοντα προς τα 6 GB?

• Θελω να ρωτησω κατι, οπου ισως θα φανει ανοητη ερωτηση... Οταν σβηνουμε ολα τα παραθυρα με swipe up και πανω δεξια λεει π.χ. 2.7 ή 3.5 GB απο 6 GB διαθεσιμα, εννοει οτι οσο χωρο εχουμε διαθεσιμα, ή τοσο μας καταλαμβανει χωρο το συστημα και οι εφαρμογες? Θελω να πω με λιγα λογια επειδη εχω μπερδευτει... οσο λιγοτερο GB εχουμε ειναι καλυτερο, ή οχι, οταν σβηνουμε ολα τα ανοιχτα παραθυρα?

• @amavroudis Παραθετω και την ενημερωση που ανεφερα παραπανω, με τα κοκκινα γραμματα!

• Οχι, οταν το ειδα ειμαι σιγουρος 100% οτι εγραφε 1 διαθεσιμη ενημερωση, με κοκκινα γραμματα! Παραθετω και τις 2 φωτογραφιες, που ισως καταλαβεις τι ειναι.