Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 159.

• RE:

astrah - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Είναι έτοιμος ο οδηγός στις προηγούμενες σελίδες. Αποκλοπη κ επικόλληση μερικά μηνύματα κ είναι έτοιμος ο οδηγός!!” Πως κλειδωνεις την συσκευη μεσα στο mi? Αν πχ ειναι αποσυδεδεμενο ή αποσυνδεθει πριν προλαβεις να κανεις κατι; ο bootloader για τετοια περιπτωση τι ειναι καλυυερο να ειναι; Δεν μας ειπε και πως του το πηραν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξερ αν ειναι καλη ιδεα αλλα θα τη ριξω... Να φτιαχτει ενας οδηγος σε περιπτωση κλοπης τι ακριβως βηματα πρεπει να γινουν με τον miacount ωστε να βρεθει αμεσα ή να μην το χαρει ο νεος κατοχος + φυσικα οι οδηγίες για δηλωση κλοπης σε αστυνομία και παροχο για να κλειδωσουν το imei. Στάλθηκε απo το Redmi Note 3 pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panokato1096: “το θεμα παντως με την καμερα εχει αναφερθει και στο bugtracker και το εχω και εγω. Κυριως τη γραμμη εχω, ολα τα αλλα δουλευουν καλα. Αντε να δουμε τωρα αν με το ΜΜ θα υπαρχει ακομα...” Η γραμμη εφυγε με επαναφορα προεπιλογων μεσα στις ρυθμίσεις της καμερας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από astrah: “Δεν χανεις τιποτα να την βγαλεις να κανεις τα wipe και να δεις αν οντως εφτιαξε... ” Περιμένω την MM και παω για fastboot :” Δεν χρειάζεται να τα κανεις ολα art davlink και cashe μονο ουτε data ουτε system σε 15λεπτα εχει μπουταρει και δεν χανεις απολύτως τιποτα. [/quote]Περιμένω την MM και παω για fastboot @Thracia Μιλάμε ο άνθρωπος είναι επιστήμονας!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

astrah - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από panos.: “Παράθεση από astrah: “Αν το τραβηξεις βιντεο ακούγεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το προσπαθησω , βρηκα ενα thread στο φορουμ της xiaomi india με καποιον που εχει το ιδιο προβλημα. rattling like sound from back of redmi 3s at top . - Redmi 3S - Mi India Forum - Mi Community . Η λεξη που χαρακτηριζει τον ηχο ειναι πιο σωστη οπως την αναφερει ο φιλος σε εκεινο το thread. (rattle) Σε βιντεο που βρηκα φαινεται πολυ πιθανο να ειναι η ταινια π…

• Μαζι με email τηλέφωνο κινητο σταθερό , διεύθυνση skype, viber του geoanto555 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από geoanto555: “΄Ξανα έγινε 2 φορές σε rn3pro αν θυμάμαι καλά. Και τα 2 πήγαν service/ ” Μην μας σας τα λες ετσι απότομα @linuxilakis @astrah Το εχω και εγω το πρόβλημα και σκέφτομαι μήπως το δημιουργεί” Δεν χανεις τιποτα να την βγαλεις να κανεις τα wipe και να δεις αν οντως εφτιαξε... Παντως πλακα πλακα αυτο το τηλ ή το ονομα του μαγαζιου καλο ειναι να υπαρχει καπου ευκαιρο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν το τραβηξεις βιντεο ακούγεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@linuxilakis,@astrah,.... Έχετε εγκαταστήσει την sd camera?” Την ειχα βαλει ναι αλλα την εβγαλα. Χαχαχα βλέπω και ο φιλος τπ ιδιο. Αυτο ηταν λες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Και σε μένα το έκανε αυτό με το focus.Μόλις τράβηξα βίντεο με hdr Γιατί και γώ έχω τις γραμμές όπως έχει συζητηθεί και στο διπλανό νήμα του gkalen. Κάτι σαν να το κολλάει..Έκανα clean το system με twrp και τώρα φαίνονται όλα καλά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ηταν η επόμενη κινηση μου μετα το clean δεδομενων της εφαρμογης. Παλι καλα που υπαρχει το twrp με ενα wipe εστρωσε τωρα (φαινεται οτι κανει φοκους τωρα αναλογα που εστιάζει) οπως το …

• Yessssssssssssssss και πως γυρισαν; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τιποτα παιδια ουτε το ενσ ουτε το αλλο. Εδω κανω φοκοης στα παουτσια δεν αλλαζει το φοκους τις κανερας. Ουυε τις στοκ ουτε τις google Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 30bb646364922faf0724af2010b8e156.jpg

• Σημερα λοιπον μου εβγαλε αυτες τις γραμμες στο κατω μερος μονο στην stock εφαρμογη της καμερας (οχι στην google camera) και δεν μππρουσε να κανει focus με τιποτα... Εκανα επαναφορα επιλογων στις ρυθμισεις τξς καμερας αλλα το focus εχει θεμα ακομα ειναι σαν να ειναι κολημμενο σε Micro( κοντινά αντικείμενα τα δείχνει καθαρα δηλ} οσο προσπαθεος να βγαλεις κατι απο αποσταση τοσο ποιο λαθος φαίνεται fe1811d8678aa42939f35e6f2e1636bf.jpg αν τραβουσες βιντεο αυτες και οι μοβ γραμμές φαινοταν στην αναπαρ…

• @geoanto555 Γιωργο αφου σε ξανα ευχαριστήσω για τον χρονο σου και την υπομονη σου δημοσια για το 3σ που μουλαρωοε εχω μια ακομα ερωτηση: μετα το update σε dev καλο ειναι να γινει και ενα factory reset συμφωνείς;

• Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Sam: “Παράθεση από astrah: “ΑΚΥΡΟ τελικα απο gearbest για το Mi5 gold ” Πφφφφφφ.....Περιμένω και γω για το ακυρωτικό να το επιβεβαιώσω! ” Απαράδεκτοι στο GearBest... Και λάθος να είχαν κάνει έπρεπε να το διορθώσουν με άλλον τρόπο... Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω μία παραγγελία και ακόμα να μου την στείλουν λόγω out of stock ενός αντικειμένου από την παραγγελία ( όταν έκανα την παραγγελία το είχαν σε stock κανονικά). Βλέπω να τρώνε από δω και πέρα άκυρο.…

• Παράθεση από geoanto555: “Οκ... Κατέβασε και αυτό και δοκίμασε μετά απο reboot και κινητού΄και υπολογιστή.. ” μαλλον τουβλιασε το κινητο δε ανοιγει/ μπορει να μπει κατευθειαν σε download mode? σε fastboot Μπαινει

• Παράθεση από geoanto555: “κατέβασες καινούρια ή παλιά ρομ; Επίσης στο miflash πρέπει να επιλέξεις flash all να καθαρίσει. ” την τελευταια fastboot stable. τι κανω τωρα; κατεβασα το 20015 που μου εδωσες εσυ το miflash sto odhgo eixe to βετα

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι κάντο... φυσικά/ ” Screenshot by Lightshot γιατι αυτο τι κανω τωρα ... windows 64

• @geoanto555 εχουμε δουλεια τωρα μην γινει κανενα λαθος... ηρθε το redmi 3s prime και ειναι με κλειδωμενο bootloader και unofficial rom !!! ξεκιναω για global stable me miflash EDIT κανω αυτο;η οχι; Απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής για όλα τα Windows x64

• Παράθεση από geoanto555: “Ξεκινάς με pc suite και miflash και αν δεν πας σε adb fastboot drivers.. ” δωσε μου και ενα λινκ για το δευτερο αν γινεται!