Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 159.

• Παιδια επειδη σε λιγο θα πα να ελέγξω 2 τηλ για ξεκλείδωτο Bootloader redmi νοτε 3 pro και redmi 3s σε windows 10 Περνώντας το Miflash θα περαστούν οι drivers; ποιον οδηγό ακολουθώ για τους drivers αυτον; και κανω και την απενεργοποιηση ψηφιακής στο τελος;

• Παράθεση από Dimitra Kgianni: “:P Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Λοιπόν , δοκίμασα αυτο με το χαρτί, ούτε καν ενεργοποιήθηκε το calibration, δηλαδή έμεινα σε αυτό το βήμα. Να σας πω όμως ότι, η θήκη μου του τηλεφώνου, έχει πορτάκι, και με αυτό κλείνει κανονικά το τηλέφωνο ” Δεν πρόσεξα αν αναφέρθηκε συνήθως μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου φταχνει προσωρινά(μεχρι να το ξανακανει δηλ) το προβλημα... επισης οταν στο κανει και θελεις να τερματισεις κληση πατα το power να ενεργοποιηθει η οθονη Α…

• ΑΚΥΡΟ τελικα απο gearbest για το Mi5 gold Dear ATHANASIOS, Thank you very much for your recent order at Gearbest.com. This was for the item: XiaoMi Mi5 32GB 4G Smartphone- GOLDEN . Unfortunately, due to an unexpected technical issue, we regret to inform you that there was a coupon error: FCMI5 / FCMI5O As the coupon price was not correct, in accordance with our company terms and conditions, we are contacting you with a full explanation of a coupon error which occurred and has affected your order…

• RE:

astrah - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα , εαν το χτυπήσετε απαλά γύρω απο το δακτυλικό αποτύπωμα κανει ήχο σαν κουδούνισμα ή τρίξιμο;” Μηπως ειναι το tray για τις καρτες σιμ; βγαλτο και δοκίμασε παλι να δεις αν ακους κατι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν εχεις προσφορα 1500 λεπτα και 1500 mb φευγεις; + το ενα γιγα με 10 ευρω ανανέωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με ξεκλειδωμα μπορεις να περασεις twrp και μετα την ελληνικη ρομ και εισαι ετοιμος. Updates μονο χειροκίνητα. Χωρις ξεκλειδωμα (η και με ξεκλειδωτο butloader) μπορεις να περασεις την official global dev που εχει πανω απο 50% ελληνικα, play store και εβδομαδιαία updates ota. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγινε hard reset. Ποια ρομ εχει τωρα; κινεζικη η global; εχει playstore μεσα; αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot απο το about phone. Και πες μας αν θελεις ελληνικα στο τηλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μακαρι να μην ζητησουν μετα τα λεφτα Commodity price : 198.59 δολλαρια ειναι μεσω paypal ερχεται στα 185 ευρω. το εβαλα και εγω παραγγελια fingers crossed !

• RE:

astrah - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από astrah: “μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε : Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο..... Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει... αρα τι γινεται; στο νοτε ειναι…

• RE:

astrah - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από astrah: “Οι global εχουν playstore μεσα δεν το κατεβαζεις... Κανω λαθος; ” Μέχρι τώρα αυτό ίσχυε.....” Μου φάνηκε λιγο ύποπτο (εκτος αν πρόκειται γαι το vickmall που ξέρουμε σιγουρα οτι περναει την σωστη ρομ) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@klonos78, περνάς το play Store πανεύκολα, περνάς Ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράφεις Ελληνικά, η συγκεκριμένη έκδοση έχει σε ένα ποσοστό Ελληνικά στο μενού κ παίρνει αυτόματα updates. Μία χαρά σε κόβω..” Οι global εχουν playstore μεσα δεν το κατεβαζεις... Κανω λαθος; οι κινεζικες δεν εχουν..... ας το προσεξει λιγο ο φιλος μηπως του τα λενε ετσι απο το μαγαζι για να προχωρήσει σε αγορα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε : Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο..... Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει... αρα τι γινεται; στο νοτε ειναι θεμα μοντεμ για να βγαινει αλλη ρομ και αλλη …

• ΟΚ να παω εκει; τι να πατησω μονο το unlock now μπορω και αν το κανω με παει εδω Apply for permissions to unlock Mi devices Δεν ξερω μηπως ειναι αυτο και τωρα για καποιο λογο δεν ειναι ενεργο Screenshot by Lightshot ::: EDIT οκ μπηκα απο explorer και προχωρησε!

• @lallasgr αυτο κανω εκει πηγαινω κατεβαζω το unlock το τρεχω Apply for permissions to unlock Mi devices βαζω λογαρισμο και κανει chek Screenshot by Lightshot και μετα μου βγαζει το παραπανω αυτο δηλ Screenshot by Lightshot δεν προχωραει στην αιτηση

• γνωριζει καποιος γιατι δεν με αφηνει να κανω αιτηση; μου βγαζει αυτο Screenshot by Lightshot ειναι για συσκευη για μια φιλη redmi3s νομιζω εχω βαλει κανονικα στο φοροθμ ολα τα στοιχεια

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Που ακριβώς στο βγάζει αυτό;” Ειναι νομιζω για το τηλεχειριστήριο με τις υπέρυθρες... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PeLiGaNg: “Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από astrah: “ ” ” Απενεργοποίησα κι εγώ το prevent pocket dials και δεν μου ξαναέβγαλε την ένδειξη "dont cover this area of the phone" αν και δεν το έχω πολύτσεκάρει γιατί είμαι στο γραφείο ακόμα. Ωστόσο, πάλεψα να δω τί παίζει με τον proximity sensor και δεν με αφήνει να πατήσω ok για το calibration και το βγάζει error. Κάνω εγώ καμιά λαλακία ή έχει κάνα θέμα;” Εχουν θεμα καποιες φορες μερικες ρομ(νομιζω dev) και κολλάει.... αν σου βγαλει…

• Αυτο το data με σκότωσε... Κατσε να ηει η mm να τα κανουμε ολα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chryma: “Δηλαδή τι θα με συμβουλεύατε να παραγγείλω? International version ή κινέζικη? Μένω επαρχία και χρησιμοποιώ VODAFONE.” Αν το βιάζεσαι παρε το kenzo το πολυ πολυ αν μενεις εκτος μεγαλης πολης να εχεις μεχρι H+ ή περιμενε να παρει καποιος αλλος το international πρωτα γιατι μολις κυκλοφορισε να δουμε τι παιζει. Οχι οτι θα εχεις κανενα θεμα βεβαια αν τελικα το παραγγείλεις. εδω θα σε βοηθήσουν σε οτι χρειαστεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από aporos: “Θα ήθελα τη βοήθειά σας... είναι να παραγγείλω απο geekbuying ή απο το aliexpress ένα γκρι και ενα χρυσαφί. Μαζί λέω να βάλω και τις θήκες. (ελπίζω έστω και σφιχτά να μπεί...) Σκοπεύω να κάνω αγορά με paypal ή απευθείας απο το λογαριασμό μου/ χρεωστική. (υπάρχει και εικονική καρτα) Το ερώτημα geekbuying vs aliexpress... 1. geekbuying + paypal? 2. geekbuying χωρίς 3. aliexpress +paypal? 4. aliexpress χωρίς ποιο θα με συμβουλεύατε να κάνω; ευχαριστώ πολύ” To 1 φυσικα... Το 2 …