Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 208.

• Παράθεση από SkiesOfAzel: “Επομένως από τη στιγμή που δε χρειάζεσαι να κρατήσεις δεδομένα, απλά μπες στο TWRP, πήγαινε στο wipe και επέλεξε format data. To TWRP σου δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τη διαδικασία καθώς βρίσκεται σε άλλο partition. Μετά κάνε restart και ξανά ρύθμισε το τηλέφωνο σου. Αν θέλεις πες μας και αν βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα μετά από τη διαδικασία (περισσότερο θα το προσέξεις στο χρόνο εκκίνησης εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει εσύ). ” Ευχαριστώ πολύ. Πάω για format dat…

• Παράθεση από SkiesOfAzel: “Το μόνο άλλο TWRP το οποίο γνωρίζω για Note 4 είναι και αυτό unofficial και κάνει και αυτό decryption από μόνο του, οπότε πιθανότατα θα έχει τα ίδια θέματα. Λογικά πάντως αν (αφού βέβαια κρατήσεις αντίγραφα των αρχείων και ρυθμίσεων που δε θέλεις να χάσεις), κάνεις format το data partition (στο TWRP πας στο wipe και μετά format data) ώστε να φύγει το encryption, λογικά θα μπορείς να έχει κανονικά πρόσβαση και στο φάκελο TWRP. ” Επειδή το κινητό είναι λίγων ημερών (αφού…

• Παράθεση από SkiesOfAzel: “Πάντως πριν κάνεις κάτι άλλο, προσπάθησε να αντιγράψεις μόνο τον υποφάκελο με το backup σου που βρίσκεται μέσα στο φάκελο TWRP. ” Κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω φίλε μου που ασχολήθηκες. Δεν αντιγράφεται τίποτε. Ούτε και μεμονωμένο αρχείο μέσα από το backup. Άρα το TWRP φταίει. (Aν είναι μόνο να μην αντιγράφεται το backup μέσα από τον εσωτερικό χώρο δεν με απασχολεί και πολύ. Έτσι κι αλλιώς πήρα και άλλο στην SD) Μπορώ να κάνω install κάποιο άλλο TWRP για να λυθεί το πρό…

• + 1 και σήμερα Panagiotakis - 1660407236

• Παράθεση από SkiesOfAzel: “Κανονικά άλλοι φάκελοι μέσα από encrypted internal storage δε θα έπρεπε να αντιγράφονται, είσαι σίγουρος πως δεν ήταν στην SD card; ” Συγνώμη για την απορία μου αλλά κοίτα. Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται όλοι οι φάκελοι που βρίσκονται μέσα στον Εσωτερικό Χώρο Αποθήκευσης. Σύμφωνα με αυτά που μου είπες δεν έπρεπε να αντιγράφεται ή να μετακινείται τίποτε. Έκανα δοκιμή να αντιγράψω δειγματοληπτικά αρκετούς φακέλους. Όλοι αντιγράφονται κανονικά στον υπολογιστή. Ο μόνος που…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Panagiotakis: “Πολύ ωραία και διαφωτιστικά όλα αυτά αλλά...... ” Προσοχή λίγο στις παραθέσεις.. ” Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοούσα κάτι με το '''Πολύ ωραία και διαφωτιστικά όλα αυτά αλλά.'' Ίσα ίσα με βοήθησαν αρκετά ώστε να καταλάβω τι συμβαίνει...

• Παράθεση από SkiesOfAzel: “Παράθεση από Panagiotakis: “(Hidden Content)” (Hidden Content) ” Πολύ ωραία και διαφωτιστικά όλα αυτά αλλά...... Να ρωτήσω όμως κάτι επειδή είμαι και άσχετος. Το αφήνουμε έτσι δηλαδή; Κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε ή δεν πειράζει έτσι όπως είναι; Θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον; Γιατί άλλοι φάκελοι δίπλα σε αυτόν αντιγράφονται.... δεν είναι και αυτοί μέσα στον Internal Storage που είναι encrypted; Συγχωρέστε με αν γράφω κοτσάνες....

• Άλλη μία ως Panagiotakis (1660407236)

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Panagiotakis: “Αυτό στην εικόνα. Eίτε αντιγραφή του δίνω είτε αποκοπή προς τον υπολογιστή τίποτε. Διαγράφεται όμως. Είχα ένα δεύτερο και το διέγραψα. Επίσης παρατήρησα ότι ούτε με τον εξερευνητή αρχείων δεν αντιγράφεται στην SD του κινητού. ” Μισό λεπτό γιατί μπερδεύτηκα. Που είναι σωσμένο το backup του TWRP. Στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου (internal storage θα στο λέει κανονικά) ή σε εξωτερική SD card που έχεις συνδέσει. Κατά γενικό κανόνα αν έχεις πάντ…

• Αυτό στην εικόνα. Eίτε αντιγραφή του δίνω είτε αποκοπή προς τον υπολογιστή τίποτε. Διαγράφεται όμως. Είχα ένα δεύτερο και το διέγραψα. Επίσης παρατήρησα ότι ούτε με τον εξερευνητή αρχείων δεν αντιγράφεται στην SD του κινητού. Όμως ένα backup στην sd κάρτα αντιγράφτηκε κανονικά.............. Screen_Shot_01_02_17_at_04_16_PM.png

• Καλημέρα. Εκανα το πρώτο Παράθεση από BanditGR: “Αυτό δεν είναι error. Σου είπε backup completed. Είσαι ok. ” Ευχαριστώ ....και αγχώθηκα. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Γιατί όταν πάω να αντιγράψω το backup από το κινητό στον υπολογιστή μου βγάζει ένα παράθυρο με Χ και ότι δεν αντιγράφεται για ανεξήγητο λόγο;;

• Μετά το ξεκλείδωμα το δεύτερο βήμα να περάσω twrp Πέρασα αυτή cofface_twrp_nikel_recovery1124 Έκανα και ένα full backup (τικ σε όλα) αλλά στο τέλος πήρα αυτό Updating partition details.........done Failed to unmount "/system" (Device or resource busy)[BACKUP/RESTORE COMPLETED...........] Πρέπει να εμπιστευτώ το backup; Πώς διορθώνεται αυτό;

• Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σ' όλους. Μου ήρθε το ΟΚ για ξεκλείδωμα. Μπορώ να το ξεκλειδώσω χωρίς την κάρτα sim μέσα στο κινητό; Το αναφέρω γιατί την έχω την sim στο παλιό κινητό και αυτή την στιγμή βρίσκεται ξεχασμένο σε άλλο χώρο.

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν υπάρχει σε όλες τις ρομ μην αγχώνεσαι.. ” Απ' ότι είδα στον οδηγό ξεκλειδώματος πρέπει να το ενεργοποιήσω ή δεν παίζει ρόλο;

• Καλημέρα και Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε. H επιλογή ''Enable EOM unlock'' γιατί δεν υπάρχει σε μένα. Πήγα Developer option βρήκα USB Debugging αλλά το άλλο δεν φαίνεται πουθενά.

• Παράθεση από demakhs: “η μία είναι σταθερή κ η άλλη είναι beta.. είναι ολοφάνερη η διαφορά!! ” Δηλαδή; (Είμαι λίγο άσχετος τι να κάνω;;;;;)

• Παράθεση από ntafycrazywool: “Παράθεση από ntafycrazywool: “ae4d708d37ac3d232d89b1c088501fe9.jpg52eb41d8879f2fab353e044f691727f9.jpg Ήρθε τελικά... πήρε αμέσως αναβάθμιση κι εγώ πετάω... Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα!!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς. Εμένα με την αναβάθμιση χθες έχει αλλή MIUI εκδοση. Σε τι διαφέρουν; Screenshot_2016_12_29_10_41_24_398_com_android_s.pn…

• Παράθεση από osalonikios: “Κατεβάζεις κουρτίνα και είναι εκεί. ” Ευχαριστώ. Εκεί ήταν αλλά δεν φαινόταν . Ήταν στα κρυμμένα. Μπήκα ταξινόμηση και το ανέβασα.

• Καλημέρα. Το κουμπί του gps που βρίσκεται στο Xiaomi_Redmi Note_4. Ψάχνω όλη τη συσκευή τόση ώρα και τίποτα. Ούτε στην μπάρα πάνω αν την κατεβάσω δείχνει κάτι.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Panagiotakis: “Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει μην κάνω καμιά βλακεία; ” Ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι ο τρίτος απο την στιγμή που δεν έχεις twrp.Μπες στην υπογραφή μου και βρες τον οδηγό flash την Ελληνική ρομ για το nikel/ ” Ευχαριστώ πολύ. Κατατοπιστικότατος οδηγός. Μπράβο. Περιμένω το ΟΚ για ξεκλείδωμα και θα τον χρησιμοποιήσω.