Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
+1 KyriakosIm Καλη Χρονια παιδια!
-
RE:
Kataras - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos485: “Εγω απο GearBest έχω παραγγείλει στις 25/10 και είναι ακόμα Ολλανδια οπότε καταλαβαινεις =============== Δεκ 8th 2016, 7:27pm =============== Παράθεση από Kataras: “Παιδιά γενικά τελευταία γίνετε χαμός με τις αποστολές κ όπως φαίνεται έχει πλέον κ περισσότερο έλεγχο.Απο 17 Νοε το δέμα μ ήταν τελωνείο Θεσσ κ το πήρα χθες!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποσο σε χρέωσε το τελωνείο?” Φίλε μου δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα γτ είμαι εκτός...θα μάθω κ θ…
-
Καλησπέρα, παιδιά για το Redmi Note 3 Pro αναμένουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?
ΜήνυμαΛοιπόν δυστυχώς δεν έχω διαβάσει το ιστορικό του συγκεκριμένου θέματος,απλα είπα να σε βοηθήσω στο unlock(εμένα ήταν με china developer κ οι 2 συσκευες) κ όλα τα έκανα με τον οδηγό που έχουν εδώ τα παιδιά, στην δικιά σου περίπτωση για το mi5 νμζ πως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος από μένα κ ειδικά αν έχει την ίδια συσκευή με σένα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαOff/On usb debugging ξανά σε fastboot mode κ πέρασε το 50% σε 2 συσκευές το ίδιο θέμα κ μόλις έκανα αυτό ξεκλειδώσε...τώρα στην περίπτωση σου μπορεί να έφαγε σκαλωμα ο σέρβερ ή από τις πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει για unlock να κόλλησε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΦίλε απενεργοποιησε το usb debugging κ ξανά ενεργοποιήσε!!! Το κινητό να είναι φυσικα συνδεμένο...κ γω είχα το ίδιο θέμα κ με αυτό ξεκλειδώσε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
yeso521.com/xiaomi-mi5-32gb-black.html
-
Redmi Note 3 Pro
ΜήνυμαΚαλησπερα Ενας φιλος μου παρελαβε χθες το Redmi Note 3 Pro,το ανοιξε κανονικα, εκανε καποια κολληματα, ηταν στο 55% η μπαταρια.Το δουλευε κανονικα μεχρι που ηρθε η ωρα να το φορτισει κ δεν φορτιζε! Το εκανε επαναφορα και κολλουσε στις αρχικες ρυθμισεις. Το συνδεσαμε στο pc με το pc suite και εκανε update. Οταν πλεον ανοιξε διχνει για λιγο την πανω μπαρα(μπαταρια,ωρα κτλ) και μαυρη οθονη,μετα εξαφανιζετε και η μπαρα και δεν δειχνει τιποτα. το μονο που δειχνει πλεον ειναι απο το power button τις ε…
-
Καλησπερα στην παρεα! Ο φιλος μου εχει ενα προβλημα με το Redmi Note 3 κατεβασε την εφαρμογη απο το playstore ΟΤΕ TV GO,ενω εχει κανει οτι χρειαζετε με τον ΟΤΕ δηλωσε τον αριθμο κ την συσκευη(να σας πω την αληθεια δεν ξερω τι χρειαζετε αλλα ξερει αυτος γτ το ειχε κ στην προηγουμενη συσκευη του Samsung το συγκεκριμενο προγραμμα κ δουλευε)του βγαζει το εξης μνμ....Δεν υποστηριζεται η αναπαραγωγη σε Rooted συσκευες!!! Υ.Γ Εχει την GTV 6.3.11 Developer
-
Καλη επιτυχια σε ολους !!!