Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 141.
-
Παράθεση από Katerina nt: “Kalispera k apo Mena:-)!! Eimai etoimi n agoraso to sugekrimeno kinito!!!! Ti rom na epilekso??? Multilanguage I official???pragmatika akouo diafora k exo mperdeytei!!! Me tin multilanguage Dn Tha exo updates opos k mou eipe I Selina apo to vickmall!! Tha Exei provlimata dld to kinito?? K an to paro me multilanguage uparxei tropos argotera na exo updates?? Tha ithela poly tin voitheia sas!!! ” Καλώς όρισες Κατερίνα στην παρέα μας! Εγώ σαν κάτοχος και εφόσον κατέχεις τη…
-
Παράθεση από lallasgr: “Έχει βγει και αναβάθμιση 7.1.18 η οποία φτιάχνει πλήρως το θέμα με την καθυστέρηση αναγνώρισης των sim. Μπορείτε να κατεβάσετε το update από ΕΔΩ!! Αφού κατέβει την περνάνε στον φάκελο download_rom του κινητού σας και πηγαίνεται στον Updater πατάτε δεξιά επάνω τις τρεις τελίτσες και επιλέγετε "Choose update package". Επιλέγετε το αρχείο και αρχίζει η αναβάθμιση. Μετά από αυτό οι sim αναγνωρίζονται καρφί!! ” Υπάρχει κάτι καινούργιο εκτός από αυτό?
-
@Sonicaki Έχεις την official ROM και θα παίρνεις κανονικά ota updates... @lari66 Updates παίρνεις με official (αγγλικά και κινέζικα) και όταν βγει global ROM στη Ινδία θα παίρνεις και από εκείνη εφόσον την βάλεις εσύ χειροκίνητα. Αυτό που λέει ή Selina είναι ότι μην περιμένεις να πάρεις ota update για την global (ινδική) ROM με ota update... Πρέπει να το κάνεις μόνος σου και θέλει προσοχή... @kostakoutas Πότε βγήκε το update γιατί εγώ είναι στην 7.1.16.0 (LHOCNCL) και δεν μου βρίσκει νέο update.…
-
Παράθεση από Dante: “Στα κινεζικα το ειχα βαλει,οτι θελω να βαλω custom rom. Αλλα δε νομιζω να παιζει ρολο,γραψε το και στα αγγλικα. Θελουν απλα να εχεις συνδεδεμενο το λογαριασμο ,απο οτι καταλαβα,για να δουν οτι εχεις συσκευη και δε το κανεις ετσι. Τη πρωτη φορα τα ακριβως ιδια ειχα γραψει και δεν ειχα το λογαριασμο στο κινητο και εφαγα πορτα. ” Θα το έγραφα στα αγγλικά αλλά φοβάμαι μην με αποριψουν. Εαν ξεκλειδωσω τον bootloader υπάρχει περίπτωση να ξανακλειδωσει με κάποιο update?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο, οι roms στο xiaomi.eu οι weekly που έχουν Ελληνικά και λένε ότι οι μεταφράσεις είναι από το xiaomi-miui.gr είναι πλήρως μεταφρασμένες σαν την ελληνική rom? ” Ναι φυσικά, αφού βάζουν τις δικές μας μεταφράσεις ... ” Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά υπάρχει καμία σπουδαία διαφορά μεταξύ της ελληνικής και της xiaomi.eu?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Ρε παιδιά επειδή το redmi note 3 pro είναι η πρώτη μου xiaomi συσκευή, όταν με το καλό βγει η global developer ή stable θα υποστηρίζει Ελληνικά καμία από τις 2? ” Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δυνατότητα για να βγάλουμε ROM για το Redmi 3 - Mi Pad 2 - Redmi Note 3 Pro. Αν έχουμε νεώτερα, να είστε σίγουροι πως θα τα μάθετε γρήγορα από εμάς.... ” Χαίρομαι για αυτό αλλά εγώ εννοούσα την rom που ανεβάζουν στο en.miui.com, αν σε εκείνη υποστηριζονται τα …
-
Παράθεση από Gorgolemis: “Μπορεί κάποιος κάτοχος ήδη του Pro να δεί εώς τι πρωτόκολλο υποστηρίζει το card slot UHS-I Speed Class 3 (U3) η Speed Class 1 (U1)? Το έχω παραγγείλει και εγώ και θέλω να πάρω και μία κάρτα μνήμης. ” Ευχαριστως να βοηθήσω διότι την έχω την συσκευή αλλά πως το βλέπω αυτό? (Δεν χρησιμοποιώ sd)
-
Παράθεση από dimitris sako: “Παιδιά γειά σας!Είμαι το απόλυτα νέο μέλος στην όμορφη, 'χρήσιμη' κ καταρτισμένη παρέα σας! Νέο μέλος κ στα Xiaomi αφού μέχρι τώρα έχω ένα Samsung Galaxy A5, το οποίο κ σύντομα θα το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου... Στο θέμα μου τώρα! Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί της νέας μου παραγγελίας για το Νote 3 Pro (3GB RAM, άσπρο/ασημί) στο vickmall. Καθώς αρκετοί από εσάς έχετε ήδη την εμπειρία της συναλλαγής σας με το εν λόγω κατάστημα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα ήθε…