Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση

• Ο/H dimitris sako έγραψε:

Παιδιά γειά σας!Είμαι το απόλυτα νέο μέλος στην όμορφη, 'χρήσιμη' κ καταρτισμένη παρέα σας!
      Νέο μέλος κ στα Xiaomi αφού μέχρι τώρα έχω ένα Samsung Galaxy A5, το οποίο κ σύντομα θα το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου...

Στο θέμα μου τώρα! Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί της νέας μου παραγγελίας για το Νote 3 Pro (3GB RAM, άσπρο/ασημί) στο vickmall. Καθώς αρκετοί από εσάς έχετε ήδη την εμπειρία της συναλλαγής σας με το εν λόγω κατάστημα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα ήθελα τις συμβουλές σας για το τι είναι χρήσιμο να τους γράψω (ζητήσω) στα comments της παραγγελίας (εκτός από τα τετρημένα, δλδ δώρο θήκη/'τζάμι' προστασίας, μικρότερη δηλωθείσα αξία απόδειξης) σε επίπεδο software κ hardware (type-c καλώδιο φορτιστή πχ).

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Ο/H Opanos έγραψε:

Το κάθε κατάστημα έχει έναν αριθμό προτεραιότητας για τον χονδρέμπορο, ο οποίος είναι ανάλογος των πωλήσεών του.

Έτσι πχ το Πλαίσιο θα πάρει πιο γρήγορα την νέα κάρτα γραφικών από ένα συνοικιακό κατάστημα.

Αυτό συμβαίνει και στην Κίνα ή όπου αλλού.

Ανάλογα το μέγεθός σου, τότε θα πάρεις το προϊόν μου, διότι θέλω να στηρίξω αυτόν που μου κάνει τις μεγάλες πωλήσεις.

Άρα, εσύ μιας και είσαι out of stock τότε που το πουλά ο διπλανός σου, τι κάνεις?
      Υιοθετείς ένα σύστημα preorder με σαφώς χαμηλότερη τιμή, ώστε να προσελκύσεις πελάτες με σκοπό σιγά σιγά να γίνεις εσύ ο πρώτος στις πωλήσεις και να έχεις τον πρώτο λόγο.

Χοντρά χοντρά..

ΝΑ μην ζητήσεις τπτ,απλά αυθεντική ρομ και τα πραγματάκια που δίνει
      Μη γινόμαστε ζητουλες ε;

sent from my redmi note 3 pro
    • Ο/H dimitris sako έγραψε:

Παιδιά γειά σας!Είμαι το απόλυτα νέο μέλος στην όμορφη, 'χρήσιμη' κ καταρτισμένη παρέα σας!
      Νέο μέλος κ στα Xiaomi αφού μέχρι τώρα έχω ένα Samsung Galaxy A5, το οποίο κ σύντομα θα το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου...

Στο θέμα μου τώρα! Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί της νέας μου παραγγελίας για το Νote 3 Pro (3GB RAM, άσπρο/ασημί) στο vickmall. Καθώς αρκετοί από εσάς έχετε ήδη την εμπειρία της συναλλαγής σας με το εν λόγω κατάστημα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα ήθελα τις συμβουλές σας για το τι είναι χρήσιμο να τους γράψω (ζητήσω) στα comments της παραγγελίας (εκτός από τα τετρημένα, δλδ δώρο θήκη/'τζάμι' προστασίας, μικρότερη δηλωθείσα αξία απόδειξης) σε επίπεδο software κ hardware (type-c καλώδιο φορτιστή πχ).

Σας ευχαριστώ πολύ!!!
      Φιλε Δημήτρη εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις είτε από vickmall είτε από minideal διότι τα θεωρώ τα πιο αξιόπιστα. Όσο για το τι θα ζητησεις σίγουρα να το στείλουν σαν gift και να σου βάλουν Google apps... Για το type c καλώδιο που λες δεν υποστηρίζει το κινητό μόνο USB 2.0... Ελπίζω να σε κάλυψα...
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά θέλω την βοήθειά σας.Επειδή προσωπικά αν και γνωρίζω άπταιστα αγγλικά το κινητό το θέλω αποκλειστικά με Ελληνικά.Έτσι περίμενα πως και πως την multi του vickmall.Υπόψην έχω ήδη άλλα 3 redmi note 3 στα χέρια μου με multi και όλα μια χαρά.Το δίλημα είναι με την global που είδα ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία .Πιστεύεται ότι θα έχει Ελληνικά.Στο mi4i που κυκλοφόρησε Ινδία δεν είχε.Τώρα τι βλέπεται????
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας.Επειδή προσωπικά αν και γνωρίζω άπταιστα αγγλικά το κινητό το θέλω αποκλειστικά με Ελληνικά.Έτσι περίμενα πως και πως την multi του vickmall.Υπόψην έχω ήδη άλλα 3 redmi note 3 στα χέρια μου με multi και όλα μια χαρά.Το δίλημα είναι με την global που είδα ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία .Πιστεύεται ότι θα έχει Ελληνικά.Στο mi4i που κυκλοφόρησε Ινδία δεν είχε.Τώρα τι βλέπεται????

Και να μην έχει υποστήριξη ελληνικών,τι σόι ελληνικη Κοινότητα είμαστε;

sent from my redmi note 3 pro
    • Δεν έχει σχέση με την ελληνική κοινότητα και υποστήριξη. Όλοι το κάνουν οικειοθελως και αφιλοκερδος, οπότε μην είσαι παράλογος. Το θέμα είναι ο κλειδωμένος Bootloader. Όταν ξεκλειδωσει τότε όλα θα γίνουν..
    • Ίσως χαζή ερώτηση αλλά μια και γω νέος στο φόρουμ και στα χιαομι (τώρα παρήγγειλα το συγκεκριμένο μοντέλο). Έρχεται με φορτισμένη μπαταρία σωστά; το αφήνουμε να ξεφορτίσει πλήρως και ξαναφορτίζουμε; Ή δεν επηρρεάζει;
    • Διαφήμιση
    • Κι εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση. Νέος στη xiaomi, στα bootloader κ.τ.λ βλέπετε..

Έχω παραγγείλει κι εγώ απο vickmall to pro και όπου να 'ναι φτάνει. Πρώτα Ο Ύψιστος!
      Επέλεξα την official rom αφού μελέτησα τα post εδώ για τη σωστή επιλογή.
      Άρα θα έχει την official αγγλοκινεζικη rom. Και Φυσικά θα έχει και κλειδωμένο τον bootloader.

Τώρα λοιπον βλέπω στο vickmall την επιλογή
      Multi-language Rom&Google play store installed.

Και ερωτώ λοιπόν γιατι πραγματικά δεν το καταλαβαίνω οσο κι αν έχω μελετήσει τα ακαταλαβίστικα.

1) Πως γινεται να περνάνε άλλη rom αυτοί με κλειδωμένο bootloader;
      2) Ας πούμε οτι θέλω κι εγώ να την βάλω κάποια στιγμή γιατί βαρέθηκα τα εγγλέζικα και θέλω να βλέπω ελληνικά. Γίνεται χωρίς να έχω κάνει τη διαδικασία ξεκλειδώματος και πως;
    • Ο/H Sonicaki έγραψε:

2) Ας πούμε οτι θέλω κι εγώ να την βάλω κάποια στιγμή γιατί βαρέθηκα τα εγγλέζικα και θέλω να βλέπω ελληνικά. Γίνεται χωρίς να έχω κάνει τη διαδικασία ξεκλειδώματος και πως;
      Η απάντησή σου και στις 2 ερωτήσεις σου...

=> εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ευχαριστώ Boss!!!

Μία ερώτηση ακομα λοιπόν και σταματάω να γίνομαι ενοχλητικός.. (για σήμερα)
      Το SpFlashTools κάνει και για Snapdragon και για Mediatek;
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Sonicaki έγραψε:

Η απάντησή σου και στις 2 ερωτήσεις σου...
      => εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
      Αυτό το post όμως και αυτή η διαδικασία αφορά μόνο τις συσκευές με mediatek επεξεργαστή σωστά.; Για snapdragon που έχει το Redmi Note 3 Pro δεν ισχύει κάτι τέτοιο σωστά; Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Για snapdragon που έχει το Redmi Note 3 Pro δεν ισχύει κάτι τέτοιο σωστά;
      Σωστά !!!
      Δεν ισχύει.... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)