Ο/H dimitris sako έγραψε:
Παιδιά γειά σας!Είμαι το απόλυτα νέο μέλος στην όμορφη, 'χρήσιμη' κ καταρτισμένη παρέα σας!
Νέο μέλος κ στα Xiaomi αφού μέχρι τώρα έχω ένα Samsung Galaxy A5, το οποίο κ σύντομα θα το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου...
Στο θέμα μου τώρα! Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί της νέας μου παραγγελίας για το Νote 3 Pro (3GB RAM, άσπρο/ασημί) στο vickmall. Καθώς αρκετοί από εσάς έχετε ήδη την εμπειρία της συναλλαγής σας με το εν λόγω κατάστημα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα ήθελα τις συμβουλές σας για το τι είναι χρήσιμο να τους γράψω (ζητήσω) στα comments της παραγγελίας (εκτός από τα τετρημένα, δλδ δώρο θήκη/'τζάμι' προστασίας, μικρότερη δηλωθείσα αξία απόδειξης) σε επίπεδο software κ hardware (type-c καλώδιο φορτιστή πχ).
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Ο/H Opanos έγραψε:
Το κάθε κατάστημα έχει έναν αριθμό προτεραιότητας για τον χονδρέμπορο, ο οποίος είναι ανάλογος των πωλήσεών του.
Έτσι πχ το Πλαίσιο θα πάρει πιο γρήγορα την νέα κάρτα γραφικών από ένα συνοικιακό κατάστημα.
Αυτό συμβαίνει και στην Κίνα ή όπου αλλού.
Ανάλογα το μέγεθός σου, τότε θα πάρεις το προϊόν μου, διότι θέλω να στηρίξω αυτόν που μου κάνει τις μεγάλες πωλήσεις.
Άρα, εσύ μιας και είσαι out of stock τότε που το πουλά ο διπλανός σου, τι κάνεις?
Υιοθετείς ένα σύστημα preorder με σαφώς χαμηλότερη τιμή, ώστε να προσελκύσεις πελάτες με σκοπό σιγά σιγά να γίνεις εσύ ο πρώτος στις πωλήσεις και να έχεις τον πρώτο λόγο.
Χοντρά χοντρά..
ΝΑ μην ζητήσεις τπτ,απλά αυθεντική ρομ και τα πραγματάκια που δίνει
Μη γινόμαστε ζητουλες ε;
sent from my redmi note 3 pro