Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 739.
-
Σε whyred εξακολουθεί να μην δουλεύει η gcam. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@Kostas_kanal πραγματικά η 9.8.22 δεν παίζεται. Περνάω κάποιες gcam στην αρχή δουλεύουν μετά δεν λειτουργούν στην συνέχεια κρασάρουν. Έφτασα σε σημείο να κρασάρει και η default camera της rom. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όπως λες, αν μπορέσουν οι Developer's να κοιτάξουν το πρόβλημα αυτό. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Βάλτε μέσα στο buid.prop του system και του vendor : persist.vendor.camera.eis.enable=1 persist.vendor.camera.eis.HAL3.enable=1 persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.HAL3.enabled=1 Επανεκκίνηση και δοκιμάστε πάλι τις κάμερες Εγώ δοκίμασα αυτήν και δουλεύει: marlin-ku: GC_6.3.020_flame_01.apk Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “@UserXP από το Σάββατο που έβαλα την καινούργια rom το σύστημα Android είναι όπως βλέπεις στο 9,88% και από χθες που έβαλα τα patches είναι στο 15,30% οπότε τι άλλο θα μπορούσε να φταίει; ίσως κάποια από τις ρυθμίσεις των patches ;αν έχεις κάποια ιδέα πες μου να δοκιμάσω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64107/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64106/” Σε μένα δεν επηρεάστηκε καθόλου Δες τα συνημμένα. de42e6fcb774315c6e47832de4bea460.jpg6d1cac9ab371c5ffe57f…
-
Παιδιά χάνω το root από το magisk κάθε φορά που αφήνω στην φόρτιση το βράδυ το κινητό. Μου λέει ότι το magisk χρειάζεται εγκατάσταση. Μπαίνω αναγκαστικά στο TWRP και το εγκαθιστώ ξανά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Πάντως το antivirus της συσκευής και το dr.Web που έλεγξα δεν μου το έβγαλε μετά από σκανάρισμα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Παιδιά έχετε υπόψην κάτι καλό για προστασία από πτώσεις και άλλες καταπονήσεις; Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Είναι στα Apps Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP αν βρεις χρόνο φτιάξε τα patches για την 9.8.1 Σε ευχαριστούμε!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Χρήσιμα τα patches ειδικά για αυτούς που δεν αλλάζουv συχνά rom. Για εμάς όμως που αλλάζουμε rom κάθε βδομάδα και βασιζόμαστε στην φιλότιμη προσπάθεια του UserXP θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τα περνάμε αυτόματα πχ ως module του Magisk. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Ευχαριστούμε @UserXP πράγματι διορθώθηκε το χρώμα φόντου για τους ενεργοποιημένους διακόπτες. Στο στυλ γραμμής κατάστασης ios2 δεν εμφανίζονται τα εικονίδια των εφαρμογών Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP αν βρεις χρόνο φτιάξε τα patches για την 9.7.18 Σε ευχαριστούμε!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk