Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 739.
-
@UserXP αν βρεις χρόνο φτιάξε τα patches και για την 9.7.11. Για δες και το χρώμα φόντου για τους ενεργοποιημένους διακόπτες που δεν δουλεύει. Ευχαριστούμε!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikatapi: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξηθεί η ένταση στα ακουστικά; Είμαι με την τελευταία dev rom αλλά δεν είδα να υπάρχει και επιλογή για αλλαγή region που θυμάμαι πως ήταν ένα παλιό workaround.” Ήχος και δόνηση- ακουστικά & εφέ ήχου (ή earphones)- ενισχυτής ήχου Mi και διαλέγεις ποιο τύπο προτιμάς (εγώ το έχω στην κανονική έκδοση) Επίσης με ενεργό το dolby digital plus έχουν μεγάλη απόδοση τα ακουστικά. Επιλογή region δεν υπάρχει σε China sourse Από το Redmi Note 5 μου με Tapata…
-
@UserXP αν βρεις χρόνο φτιάξε τα patches και για την 9.7.4 Όπως και να έχει σε ευχαριστούμε!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μόνο το χρώμα φόντου για τους ενεργοποιημένους διακόπτες δεν λειτουργεί. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@Kostas_kanal κάποιο module του Magisk είναι το πιθανότερο το YouTube Vanced. Απεγκατάσταση μέσα από το magisk, επανεκκίνηση και εγκατάσταση ξανά (πιθανόν νέα έκδοση). Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Σε whyred δε έχω πρόβλημα με την μπαταρία (είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη) και το proximity sensor δουλεύει καλά. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreass54: “Σε mi5 όλα καλά μέχρι στιγμής... Έκανα install default και δεν μου έχει περάσει το Dolby Atmos και το magisk. Μόνο magisk manager έχει περάσει.. τι κάνω τώρα?” Μετά το flash της rom φλασάρεις και το magisk και μετά πάς σε επανεκκίνηση στο σύστημα Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Όπως σας υποσχέθηκα τα τροποποποιημένα patches για την 9.6.13 Δεν τα δοκίμασα ακόμη. 1.RN5.whyred.9.6.13(10p)xtrv.patches.zip - Google Drive 2.RN5.whyred.9.6.13(10p)xtrv.patches.zip - Google Drive RN5.whyred.9.6.13(10p)xtrv.patches.RESTORE.zip - Google Drive Περιμένουμε τον UserXP για τα κανονικά Edit : Τελικά παιδιά να περιμένουμε τον UserXP αυτά που ανέβασα μου βγάζουν κάποια προβλήματα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Εγώ θα ανεβάσω τα τροποποποιημένα patch αλλά ελπίζω να βρεί χρόνο ο UserXP vα φτιάξει τα κανονικά. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Περάστηκε στο Whyred όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βάλε την έχει και καλή διαχείριση της μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kostas_thess Δηλαδή σε εσένα με περασμένα τα Patches που έδωσα στο δείχνει σαν Ρυθμίσεις Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Όπως το όνομα των Ρυθμίσεων είναι Επιλογές κλειδώματος οθόνης Περιμένουμε τον UserXP να πατσάρει σωστά τα apk Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Παιδιά μέχρι να μας φτιάξει ο UserXP τα πραγματικά patches δοκιμάστε τα τροποποποιημένα ψευδοpatches από εμένα 1.RN5.whyred.9.6.5(10p)xtrv.patches.zip - Google Drive 2.RN5.whyred.9.6.5(10p)xtrv.patches.zip - Google Drive RN5.whyred.9.6.5(10p)xtrv.patches.RESTORE.zip - Google Drive Edit: ξανακατεβάσετε το restore zip Είχε ανέβει λάθος αρχείο Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Τα έχω περασμένα από τότε που τα έδωσα. Δεν έχω πρόβλημα. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Starbak: “Σε Redmi note 5 (whyred) Είχα προβλήματα σε viber (άσπρη οθόνη κ κολλούσε) Facebook δε με αφηνε να ποσταρω, κολλούσε εκεί.. Κ messenger κολλούσε συνεχώς... Έβαλα την προηγούμενη κ όλα οκ” Είχα το ίδιο πρόβλημα ή λύση ήταν κλείσιμο το WiFi και άνοιγμα τα δεδομένα και ανοίγει κανονικά. Εγώ πέρασα την επόμενη 10.8.0.4 Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Full restore patches για την xtrv 9.5.30 Θα το βρείτε εδώ: RN5.whyred.9.5.23(10p)xtrv.FULLpatches.RESTORE.zip - Google Drive Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “Πρόβλημα στο Whyred: Μου βγάζει διαρκώς "η εφαρμογή com.google.android.app έχει σφάλμα" και ζητάει αποστολή σφάλματος. Τι κάνω @MIUI_ART?” Κάνε αναβάθμιση του YouTube Vanced από το magisk Από το Redmi Note 5 με Tapatalk