Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 194.
-
Με αυτη την περιγραφή βγάζει tempered glass. Αν γίνεται στείλτε μου pm με λινκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστός.. Μπορείτε να μας ενημερώσετε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δώστε μας λινκ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Πριν από λίγο έκανα επανεκκίνηση το κινητό και μετά διαπίστωσα ότι μπερδεύτηκα όλα τα εικονίδια και οι φάκελοι που με κόπο έφτιαξα πριν από λίγο. Τόσο καιρό χρησιμοποιούμε το nova και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Επειδή το βαρέθηκα είπα να χρησιμοποιήσω το miui. Ξέρει κανείς τον λόγο; τι κουφό είναι αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ. Συγχρονισμό με τον λογαριασμό Mi; αυτά τα εικονίδια που μπορώ να τα βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις twrp μπορείς να το κάνεις απο κει.. Πειραματίσου... =============== Μαρ 29th 2017, 12:12am =============== Μπορείς να παίξεις και με άλλα εκεί μέσα...αλλά ας μην βγούμε άλλο εκτός θέματος.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33171/ ” Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω, αυτό το θεμα πως λεγεται? κυριως μου αρεσαν τα εικονίδια.. Και αν ξερεις και γινεται να σωζουμε το πως εχουμε τοποθετησει τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας, ώστε να τα επαναφέρουμε ευκολα…
-
Ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, αν και off topic, θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα που δημιούργησα; απαγορεύονται οι παραθέσεις; Μου φάνηκε κάπως; υπερβολική η αντίδραση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από rpmrg: “Παράθεση από emmstra: “ Εγώ ρώτησα στην nillkin και μου προτείνουν να πάρω για το pro με κάποιες παραδοχές, π.χ. 2mm κενό από πάνω κλπ. Όταν τους ρώτησα για το note 2 μου είπαν ότι δεν είναι συμβατη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανε οτι θες, εγω αγορασα και φοράω το γιαλι του note 2 στο note 3 pro se μου και ειμαι ευχαριστιμενος, χωρις να υπαρχουν κενά και διάφορα αλλα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τελικά παρήγγειλα αυτό που πήρε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Έχω ξαναγράψει ότι στο Ali υπάρχει tempered glass για το kate, που ταιριάζει απόλυτα, και στις διαστάσεις (152 mm) και στις τρύπες.” Ναι αλλά είναι το ίδιο ποιοτικό όπως της nillkin; δακτυλιες και γενικά βρωμιές φαίνονται; και εγώ έχω ένα Noname τώρα αλλά έχω θέμα με αυτα που ανέφερα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως να βγάλω το greenify, δεν κερδίζω κάτι, και μάλλον κακό κάνω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από rpmrg: “ Γιατί δεν υπάρχει για SE τουλάχιστον όταν έψαχνα, η συγκεκριμένη ταιριάζει στο SE και ειναι εξαιρετική με καλή αίσθηση στο touch, ελαιοφοβικη και καθαρίζεται πολυ ευκολα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εγώ ρώτησα στην nillkin και μου προτείνουν να πάρω για το pro με κάποιες παραδοχές, π.χ. 2mm κενό από πάνω κλπ. Όταν τους ρώτησα για το note 2 μου είπαν ότι δεν είναι συμβατη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από rpmrg: “Παράθεση από powerup: “Υπαρχει καποιος που πηρε tember glass καλη απο ali ? αν ναι στελνετε τη διευθυνση με p.m” Nillkin για το ΝΟΤΕ 2 pro, ταιριάζει στο SE, απλα κορυφαίο glass, αξίζει τα λεφτά του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιατι να πάρω για το note 2 pro και όχι για το note 3 pro; έχω το note 3 se. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα πάθει κοκομπλόκο το miui με το grenify.... οι διάφορες ρυθμίσεις 1) στην ασφάλεια, 2) στην μπαταρία, 3) στα δικαιώματα και 4) στις εφαρμογές θα κάνουν ....... διαδήλωση με μολότωφ!!!! 100.gif ” Για πες ποιες είναι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις; για να μην χρειαστεί να βάλω greenify; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από vabiris: “Παιδιά έβαλα την Snapdragon camera μέσω TWRP αλλά δεν μου βγάζει 16 MP μόνο μέχρι 13, κάνω κάτι λάθος? Επίσης δεν σώζει στην SD ούτε φωτογραφία ούτε βίντεο! Ανοίγει πάντως σε android 6.0 έχω το redmi note 3 pro Kate με 8.1.3.0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” καλησπερα εκανες κατι με αυτό το θεμα? το εβαλα και εγω και εχω το ιδιο πρόβλημα.. Βρηκες λυση?
-
Πως γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από demakhs: “και να μην ταιριάζουν, θ' ανοίξεις εσύ καμία καινούρια, ως γνήσιος, πρώην (@@-τος) σκώληξ!!! 8o” ταιριαζει τελικα? Sent from mTalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από rpmrg: “Παράθεση από powerup: “Υπαρχει καποιος που πηρε tember glass καλη απο ali ? αν ναι στελνετε τη διευθυνση με p.m” Nillkin για το ΝΟΤΕ 2 pro, ταιριάζει στο SE, απλα κορυφαίο glass, αξίζει τα λεφτά του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορείς να δώσεις λινκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jiohnis: “Προσωπικά έχω βάλει nillkin για το redmi note 2 που ταιριάζει σχεδόν γάντι και είναι κορυφαία σε ποιότητα. Τα λίγα χιλιοστά που αφήνει στις άκρες τα καλύπτει η tpu θήκη, οπότε οπτικά είναι σαν να μην φοράει καν τζαμάκι.” Ποιά tpu έχεις πάρει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η απάντηση είναι απλή. Κάποιος που δεν παρακολουθεί από την αρχή το θέμα δεν είναι εύκολο να ψάξει όλα τα posts, ειδικά σε 260 σελίδες, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε γενικά. Οπότε, αυτοί που είναι από την αρχή σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να δίνουν την πολιτιμη βοήθεια τους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk