Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 194.
-
Αυτή η global που είπες για το Kate σε εμένα μπήκε. Αλλά δεν βλέπω κάνα πρόβλημα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ισχύει αυτό. Είναι stable, δεν έγινε wipe και δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.. Δεν ξέρω τι περιμένουμε από πρόβλημα να υπάρχει σαν nightly.. Και γιατί δεν αναφέρεται ως έτσι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε εμένα ήρθε το πρωί.. Δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από emmstra: “Καλημέρα. Με το adaway δεν θα έπρεπε να μπλοκάρει τις διαφημίσεις στο Textra SMS; Το adblock plus που μπορούμε να το βρούμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εδώ έχουμε καμία απάντηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από emmstra: “Καλημέρα. Ξέρουμε που αποθηκευονται όλα τα δεδομένα του miband εκτός της εφαρμογής; Δλδ στο cloud και σε τι μορφή; και αν μπορούμε να τα δούμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εδώ έχουμε απάντηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Με το adaway δεν θα έπρεπε να μπλοκάρει τις διαφημίσεις στο Textra SMS; Το adblock plus που μπορούμε να το βρούμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Ξέρουμε που αποθηκευονται όλα τα δεδομένα του miband εκτός της εφαρμογής; Δλδ στο cloud και σε τι μορφή; και αν μπορούμε να τα δούμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από emmstra: “Καλημέρα. Πως μπορώ να αφαιρέσω τον καιρό από την γραμμή κατάστασης της οθόνης; αν το λέω καλά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό νομίζω δεν αφαιρείται καν - μέρος των γραφικών.” Μήπως με exposed γίνεται; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω μέχρι στιγμής.. Αν ξέρει κάποιος... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Πως μπορώ να αφαιρέσω τον καιρό από την γραμμή κατάστασης της οθόνης; αν το λέω καλά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Παράθεση από emmstra: “Παρατήρησα ότι με το Textra δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα. Γίνεται μήπως και δεν μπορώ να το βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε πολλά προγράμματα sms ισχύει αυτό, βάλε ένα space Παράθεση από hellenicsun: “Σήμερα δεν υποτίθεται ότι θα γινόταν διαθέσιμη η 8.2 για τη συσκευή μας; Έχω χάσει κάτι; ” Αρχίζει από 20/02 όχι για όλα τα μοντέλα στις 20/02 Δες το MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloa…
-
Παρατήρησα ότι με το Textra δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα. Γίνεται μήπως και δεν μπορώ να το βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω δικαιώματα, αλλά νομίζω ότι κάτι δεν είναι σωστό..... Το έβαλα αυτό που μου είπες και μου έβγαλε ότι δεν είναι σωστό το ρουτ. Απλά θέλει το pro για advanced... Τώρα τι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι και την έβαλα - έβγαλα 2 φορές.... Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω ότι το ρουτ είναι σωστό; όλες οι βιβλιοθήκες κλπ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την επιλογή μέσα από twrp; το έκανα ήδη.. Τα ίδια... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Την κατεβάζεις απο το play, το κλειδί το έχω αγοράσει, επίσης το titanium backup 7.6.1 pro δουλεύει αρα είχε θέμα η προηγούμενη έκδοση που είχα” Εγώ αυτή έχω και δεν δουλεύει.. Άρα κάτι με το ρουτ φταίει.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έχεις να μου τη στείλεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την 7.6.1 έχω...
-
Α, οκ τότε. Είχε μια αναβάθμιση τώρα τελευταία, οπότε μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Θα περιμένω να μου πεις για sd maid. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “@emmstra Δοκίμασε το SD Maid” Το έβαλα, αλλά θέλει την pro. Αν και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να παγώσει τις εφαρμογές που θέλω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το titanium backup. Δεν ολοκληρώνεται η διακοπή εφαρμογών. Έχει ρουτ κανονικά, αλλά κάτι γίνεται.. Παλιά έκανα κάτι δοκιμές για να κρύψω το ρουτ από μια εφαρμογή για να δουλέψει και φοβάμαι ότι μάλλον πειραχτηκε το ρουτ. Είχα βάλει μια εφαρμογή η οποία κάτι πείραξε στο ρουτ όπως έλεγε, δεν κατάλαβα τι, αλλά τελικά την έβγαλα. Ξαναέβαλα το ρουτ από twrp. Φαίνεται ότι έχω ρουτ κανονικά αλλά υπάρχει θέμα με το titanium. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω να …
-
Ευχαριστώ... Όλους... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk