Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 194.

• Xposed Modding [SOLVED]

emmstra - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Α, δεν το ήξερα. Τι δοκίμασα το pmp αλλά δεν δουλεύει. Αφού το σεταρω μόλις πάει να ξεκινήσει κλείνει αμέσως και κολλάει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ούτε ο Google Chrome εμφανίζεται στις ρυθμίσεις του xprivacy. Κάνω κάτι λάθος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είδα ότι βγήκε αναβάθμιση για το miui. 8.1.3 εγώ που έχω βάλει το twrp με δυνατότητα να κατεβάζει ota update, θα έχω κάποιο θέμα με την εγκατάσταση; επειδή δεν μπορώ να καταλάβω καλά τις σχετικές οδηγίες... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά έβαλα το xposed xprivacy. Υπάρχει κάτι αναλυτικό να καταλάβω τι κάνει η κάθε επιλογή ή προτεινόμενες ρυθμίσεις για δημοφιλείς εφαρμογές; επίσης γιατί δεν εμφανίζονται οι ενσωματωμένες εφαρμογές της xiaomi; Ευχαριστώ. Sent from mTalk

• Ok. Μπορείς να μου πεις που είναι σε παρακαλώ; Sent from mTalk

• Παιδιά έβαλα το xposed xprivacy. Υπάρχει κάτι αναλυτικό να καταλάβω τι κάνει η κάθε επιλογή ή προτεινόμενες ρυθμίσεις για δημοφιλείς εφαρμογές; επίσης γιατί δεν εμφανίζονται οι ενσωματωμένες εφαρμογές της xiaomi; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Thanks Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Οκ. Απλά με αυτό το xmiui είδα ότι δεν υπάρχει στα xposed modules, αλλά μόνο σε apk. Έτσι δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Το κατάλαβα αυτό. Απλά μέσα από το xposed το αναζητώ και δεν το βρίσκω. Άρα πρέπει να εγκαταστήσω το apk.; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αποθήκευση viber media

Μήνυμα

Καλημέρα Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε τον χώρο αποθήκευσης των media του viber να είναι στην SD; μέσα από την εφαρμογή δεν γίνεται. Υπάρχει κάτι σε xposed ή κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ChristosS: “Τo xmiui ειναι module που δουλευει μαζι με το xposed framework. Απο εκει και περα δεν ξερω αν δουλευει μονο του γιατι το ειχα κανει εγω προσωπικα εγκατασταση μετα το φλασαρισμα του xposed.” Δλδ απλά εγκαθιστώ το apk; και μετά το βλέπω και από το xposed; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από ChristosS: “Αυτο ειναι το προβλημα... ενω το Gravity Box δωρεαν και με περισσοτερη λειτουργικοτητα... ” Ακουσε τι έχω κάνει εγώ...κατέβασα την τελευταία beta (xMIUI_v0.1.6 alpha.apk) από εδώ xMIUI - Xposed module for MIUI 7-8 tweaking | Xposed General η οποία δεν είναι σαν την τελευταία stable αλλά είναι δωρεάν και δουλεύουν σχεδόν όλα (εμένα δεν μου δούλεψε μόνο η παραμετροποίηση στα toggles-όλα τα άλλα δουλεύουν μιά χαρα) και μπορείς να σώσεις και τις ρυθμίσ…

• Παράθεση από RockHead: “Υπάρχουν αρκετά apps για απενεργοποίηση ή σβήσιμο κάποιων apps.Εγώ χρησιμοποiώ το device control. =============== Φεβ 3rd 2017, 10:02pm =============== Παράθεση από emmstra: “Έβαλα το xposed και έχω την αίσθηση ότι το κινητό βαρυνε λιγάκι.. Λίγο το σκρολ δεν πάει καλά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το xprivacy; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πολύ πιθανό.Δοκίμασε το "miui 8 tweaks" έχει ένα πολύ καλό tweak που βελτιώνει το touch και το responsivn…

• RE: RE:

emmstra - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από emmstra: “Δλδ άλλαξες ρομ και έβαλες custom; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έβαλα την Ελληνική τη δική μας,αν δεν τη έβαζα θα επέλεγα τη global stable με root και απενεργοποιημένα κάποια apps al-mi-ght for our right!” Αυτή έχω εγώ. Ποια apps και πως τα απενεργοποιησες; τελικά φαίνεται ότι μάλλον το xprivacy ήταν. Μόλις το απενεργοποιησα το τηλέφωνο πήρε μπρος πάλι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δλδ άλλαξες ρομ και έβαλες custom; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλα το xposed και έχω την αίσθηση ότι το κινητό βαρυνε λιγάκι.. Λίγο το σκρολ δεν πάει καλά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το xprivacy; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ούτε εγώ το είχα παρατηρήσει. Σήμερα που μου απάντησε μια επαφή σε μήνυμα το είδα.... Το κουφό είναι ότι μια άλλη επαφή που δεν έχει τον διεθνή κωδικό, όταν στέλνει μήνυμα αρχικά επάνω στην γραμμή κατάσταση φαίνεται ο αριθμός μόνο ενώ μέσα στην εφαρμογή SMS φαίνεται και η επαφή.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

emmstra - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εμένα δεν τρώει τέτοιο πράμα .... είναι ........ Vegetarian!!! 100.gif” Οκ. Ευχαριστώ. Δεν έχεις παρατηρήσει τίποτα περίεργο δλδ; την ενσωματωμένη να την απενεργοποιησω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως το Google messenger θα τρώει πολύ μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Δυο θεματακια που εχω θα ήθελα βοηθεια. 1. Πως μπορώ να στείλω SMS με 160 χαρακτήρες;. Άκουσα για ενα patch. Πως μπαίνει και ποιο είναι; 2. Ενα άλλο κουφό, όταν με καλή ή στέλνει μήνυμα κάποια επαφή μου, όταν δεν την εχω αποθηκευμενη με τον διεθνή κωδικο κλήσης δεν μου εμφανίζει το όνομα. Πως διορθώνεται αυτό;; εννοείται χωρίς να τροποποιήσω την επαφή... Ευχαριστώ... Sent from mTalk