Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 127.
-
Καλησπέρα, μετά απο βοήθεια του @geoanto555 και του @NasDriver πέρασα πάνω απο την xtrv 8.10.25 την xtrv 8.11.1 μέσα απο το καταπληκτικό (και όμορφο) TWRP του @geoanto555 . Αφού έκανα wipe cache και dalvik art έβαλα την 8.11.1. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα. Μου εμφάνιζε συχνά bug report ,επίσης δεν μπορούσα να κατεβάσω απο το playstore. Μπήκα ξανά στο TWRP και έκανα wipe και τα data(που είχα ξεχάσει). Απο εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα. Η rom πάει σφαίρα και με όλα τα καλούδια(θέμα…
-
Καλησπέρα, για τα τυπικά ρωτάω, ακολουθώ και εγώ αυτή την διαδικασία? (Την Παρασκευή ξεκλείδωσα τον boot-loader του Mi 5s με ένα παλιό αίτημα) Επίσης ξέρετε τι rom είναι αυτή γιατί δεν μπορώ να την βρω πουθενά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Developer 7.10.12 (Miui 9) => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…edmi-Note-3G-WCDMA/#files Stable 8.2.3.0 (Miui => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-Redmi-Note/#files ” Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου @MIUI_ART
-
Καλημέρα, θα ήθελα να προχωρήσω σε ενημέρωση του "μαύρου σκύλου " Redmi Note 3G. Τα τελευταία χρόνια το έχει ο πατέρας μου και θα ήθελα να μάθω ποια είναι η τελευταία ROM που βγήκε πριν σταματήσει η υποστήριξη του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Παράθεση από gusps: “Αν εννοείς για τα imei, αυτά μου τα δείχνει κανονικά και μου ζητάει να βάλω και pin μόλις ανοίξω την συσκευή. Έκανα update στην τελευταία XTRV_ARΩMA 8.2.1 αλλά πάλι δεν έχω σήμα.... Edit: Το πήγα τελικά και σε έναν γνωστό μου που ασχολείται με επισκευές, το άνοιξε επιτόπου αλλά δεν υπήρχε κάτι ξεσυνδεμενο. Μου είπε ότι μάλλον είναι θέμα μητρικής ή κάτι στην μητρική βραχυκύκλωσε. Τι κάνω τώρα; Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάποιο service εδώ Ελλάδα και να βγάλουμε άκρη; Στάλθηκ…
-
Γιατί σε Global stable αυτή έχει το ψυγείο. Δεν θα ήθελα να ξεκλειδώσω τον bootloader γιατί το χρησιμοποιώ επαγγελματικά το κινητό με πολλές τράπεζες μέσα και φοβάμαι. Σήμερα μπήκα στην διαδικασία να πάρω τα back up και να βάλω την developer την οποία απλώς θα την περάσω στο κινητό και από το system updates θα την περάσω. ( διόρθωσε με αν κάνω λάθος )
-
Παράθεση από demakhs: “Εννοεί το Κρητικατσι: Κατέβασε αυτό: miui_MI5SGlobal_7.12.14_ee82c6de4b_7.0.zip Πήγαινε "εργαλεία--> αναβάθμιση (ή ρυθμισεις-->σχετικά με το τηλέφωνο-->ενημέρωση)-->πάτα τρεις τελιτσες πάνω δεξιά-->επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης" ” Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Τελεία νέα. Δηλαδή κατεβάζω την ρομ και το βάζω να κάνει αναβάθμιση. Χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο (Wipe κτλπ)? ?
-
Εγώ κάνω κάθε μέρα έλεγχο για ενημερώσεις και δεν μου έχει βγάλει πότε για miui 9/nougat. Με έχει απογοητευση πάρα πολύ η xiaomi όσο αναφορά την υποστήριξη αυτής της συσκευής. Υποτίθεται τα flagship's κινητά πρέπει να έχουν προτεραιότητα επειδή χρειάζεται μεγαλύτερο πόσο για την απόκτηση τους και υποτίθεται πληρώνεις το dev της συσκευής.(κατανοώ ότι δεν πουλάνε τόσο όσο τα ποιο φτηνά) Δεν γίνεται ένα χρόνο + μετά την έλευση του nougat να μην στο παρέχουν σε stable μορφή.
-
Καλημέρα, επίσης έφτιαξαν και το θέμα με τα widget που δεν εμφανιζόντουσαν από τον Φεβρουάριο! Παράθεση από geomos: “Παίδες σήμερα μου ήρθε το update σε 7.5.19 global dev . Για να είμαι ακριβής ήρθαν 2 update ένα το πρωί και ένα το απόγευμα. Δεν το είχα προσέξει πριν αλλά πλέον η μαμά εφαρμογή για τα μηνύματα έχει υποστήριξη για 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Sent from my MI 5 using Tapatalk ”
-
Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα σε όλους τους φίλους..!! Θα ήθελα να μου πεις κάποιος που το ξέρει και το έχει ψάξει στο mi5s που είναι μεταλλικό ποιο είναι το μέσο όρο θερμοκρασίας μπαταρίας και cpu..?? Γιατί εμένα τουλάχιστον τώρα που γράφω από το κινητό με 4g και μπαταρία αλλά και cpu μου δείχνει 39° με 42 ° πολύ δεν είναι..?? ” Καλημέρα, έχω βάλει και εγώ ειδοποίηση όταν περνάει τους 40 °. Κάθε φορά που είμαι στο αυτοκίνητο μέρα και έχει ζέστη πάντα τους πιάνει. *Στο χέρι το νιώθεις ζεστό ; Ν…