Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 272.
-
Παράθεση από bIBOS85: “ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ DEVLEPOR ΜΕ τις Stable .δηλαδή συμβαδίζουν καθόλου? η τελευταία developer περιλαμβάνει τα updates τις τελευταίας stable ? κάποιος ας απαντήσει ” Οι stable ειναι αποτέλεσμα των dev.Οχι το αντίθετο.
-
Παράθεση από panino: “Αυτο φοβομουνα γιατί το τηλφ το έχω ας πούμε για επαγγελματική χρήση και έχω περάσει κάπου 100 και λογαριασμούς ασφαλείας με κάμερες πελατων ” Αν και δεν χάνεις τίποτα,πάρε backup απο τα αντίγραφα & επαναφορά-τοπικά αντίγραφα.Στις πρόσθετες ρυθμίσεις ειναι.
-
Πολύ καλή rom και σε R2FDD και σε RN2.Η προηγούμενη εκανε κάποια περίεργα στο πρώτο αλλα τώρα οκ.Στο δεύτερο ολα super και σε αυτονομία.Η μόνη διαφορά οτι υπάρχει η αναζήτηση στην κουρτίνα στο RN2,ενω απουσιάζει στο R2.Ευχαριστούμε πολύ ολη την ομάδα!!!
-
Και στο Redmi 2 FDD ολα καλά.Μόνο στο widget του ρολογιού δεν βρίσκω την επιλογή με την ημέρα και τον καιρό μαζί.
-
Παράθεση από Johnny Best: “Παράθεση από Panos61: “Μια χαρά εισαι.Οτι δεν χρειάζεσαι το κάνεις απεγκατάσταση. ” panos61 μάλλον αναφέρεσαι σε μένα, με εκείνο το κενό τι παίζει; μου φαίνεται παράξενο για αυτό ρωτάω ” Οχι δεν τρέχει τίποτα.Κατά την εγκατάσταση στα πέρασε ετσι.
-
Μια χαρά εισαι.Οτι δεν χρειάζεσαι το κάνεις απεγκατάσταση.
-
Ολα καλά σε RN2,μετά απο FR,λόγω Stable.Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα!!
-
Υπάρχει λάθος στο link για REDMI 2 FDD.
-
Παράθεση από euaggelos: “Αν μπορείς στείλε μ το link για το wt88047. ” Εχω το αρχειο αλλα που να στείλω?Το link δεν υπάρχει.Εγινε μπέρδεμα.Θα πρέπει να διορθωθεί.
-
Παράθεση από euaggelos: “Νομίζω ότι έγινε ένα μπέρδεμα στο RedMi 2 FDD αντ'ι να έχει το wt88047 έχει το wt86047 κ στα δύο ” Ναι,ευτυχώς σε FDD,η rom ειναι σωστή.
-
Πολύ καλή η rom και χωρίς πλέον fr.Γρήγορη εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.Ευχαριστούμε ολο το team!!
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από tasefr: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tasefr: “Δοκίμασα και αυτό. Τίποτα. Καμία άλλη ιδέα; Σε Windows 7 (δύο pc) γιατί μου λέει ασυμβατότητα στην εγκατάσταση των DRIVERS που προτείνει ο οδηγός; μήπως έχετε κάποιο link με drivers για RN4 NIKE; ” Γιατί οι drivers δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή. Πάλι καλά να λες που δεν είσαι σε 10ρια να πρέπει να μπεις σε ειδικό mode λειτουργίας για να τους βάλεις. Εν πάση περιπτώσει δεν πιστεύω ότι φταίνε οι drivers. Άλλη ROM δοκίμασες ? Άλλο καλ…
-
Παράθεση από Kostas_F: “Παράθεση από xristos9: “Μετά από την τελευταία αναβάθμιση στο Mi note 2 παρατήρησα ότι εξαφανίστηκε το dolby atmos ” +1 Το ίδιο κι εδώ στο Mix Sent from my MIghty Mix. ” Θέλει FR παιδιά.
-
Παράθεση από deathor: “για να περασω παιδια απο την 7.1.5 σε 7.1.12 μεσο twrp ο οδηγος twrp backup - meta wipe data, art cache και dalvik και μετα install και reboot to system ? ” twrp-reboot recovery-εγκατάσταση rom-αν θέλεις wipe cache και dalvik-reboot to system.
-
Παράθεση από gdy190: “Μια διόρθωση το πρόβλημα το εμφάνισε με αυτην. Πέρασα την τελευταία dev αλλά δεν διορθώθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ισως χρειάζεται FR.
-
Περάστηκε(χωρίς FR) και λειτουργεί τέλεια!!Ευχαριστούμε την ομάδα!!