το ξεκλείδωμα το έκανες με miunlock tool η unofficial με το adb; Γίνεται να μπεί το twrp πριν το android 7; Αν έχεις δηλ 5.1;Ο/H paulpap01 έγραψε:
@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader.
-
-
Ο/H koukis έγραψε:
Ο/H paulpap01 έγραψε:
-
Απο οτι καταλαβα το FAILED (remote: Partition flashing is not allowed) κατα την διαδικασια φλασαρισματος του νεου TWRP για android 7.0 Nugat οφειλεται στο οτι κλειδωθηκε το bootloader moy. Πως το ξεκλειδωνω παλι σε mi note pro?
δεν μπορω να κανω factory reset.
Δεν μπορω να φλασαρω την fixed rom με twrp Καθως δεν μπαινει με κανενα τροπο σε twrp.
Mου δινει error και σε fastboot flash recovery twrp.img και fastboot boot twrp.img commands.
Εννοειται ειμαι σε fastboot ενω δινω τις εντολες.
Καποια βοηθεια?? -
Ο/H paulpap01 έγραψε:
το ξεκλείδωμα το έκανες με miunlock tool η unofficial με το adb; Γίνεται να μπεί το twrp πριν το android 7; Αν έχεις δηλ 5.1;
Ο/H paulpap01 έγραψε:
-
-
-
καλημέρα σας, πριν λίγο κατάφερα να περάσω την ρομ σας σε ένα redmi3s για πρώτη φορά (εννοείτε μετά από ξεκλείδωμα bootloader, πέρασμα twrp klp...)
έχω την εξής απορία μόνο, στις φωτό που βλέπετε υπάρχει ένα κενό στα apps, είναι όλα εντάξει; μήπως κάτι λείπει; μετά από καθαρή εγκατάσταση βγάζει και σε εσάς τα ίδια, περισσότερα ή λιγότερα; Τι άλλο πρέπει να δοκιμάσω για να δω αν είναι όλα καλά;
BY THE WAY: είστε όλοι τέλειοι.... (και οι οδηγοί μαζί) -
Μια χαρά εισαι.Οτι δεν χρειάζεσαι το κάνεις απεγκατάσταση.
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Μια χαρά εισαι.Οτι δεν χρειάζεσαι το κάνεις απεγκατάσταση.
-
Γνωριζει κανεις πως να ξεκλειδωσω τον bootloader σε mi note pro? Απο χθες που περασα την nougat κλειδωσε...Λιγη βοηθεια σας παρακαλω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα