Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
Cyanogenmod 13 σε Xiaomi Mi5
Kvak - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από Kvak: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Kvak: “ ” καλημέρα φίλε tasosko , έχουν το Mi5 3/32 ” ” ωραια.λοιπον καταρχην στην ρομ που εχεις διαλεξει δεν μπορουμε να σηκωσουμε τις επιδοσεις της cpu.γινεται να παει στα 2.15ghz σαν το 64gb.η αποφαση ειναι δικη σου...αμα θελεις αυτην καλως..προχωραμε παρακατω λες να παμε για nightly 14 δηλαδη , δεν τους απασχολει το overclock λογω σταθεροτητας/bug ελεγα την 13 ”
-
Kvak - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από Kvak: “ ” καλημέρα φίλε tasosko , έχουν το Mi5 3/32 ”
-
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας ! Δυστυχώς κ εμείς δεν ψηφίσαμε όλες τις μέρες η γρίπη μας έχει πάρει σβάρνα κ έχουμε soft brickarei !!!
-
Kvak - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας , με έχουν χρυσώσει δυο μέρες τώρα για να περάσω σε Xiaomi Mi5 Cyanogenmod 13 στο οποίο μόλις είχα περάσει την XTRV-7.1.5 Δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα μπορώ να αρνηθώ κ άλλο !!! Θα ήθελα να ρωτήσω λιγάκι για την διαδικασία. Χρειάζεται να περαστεί το αντίστοιχο recovery μέσω adb ? ( cm snapshot recovery ) ή αρκεί το twrp. Ρωτάω γιατί σε όλους τους οδηγούς πέραν του en.miui δεν αναφέρεται πουθενά κ όλοι έχουν το twrp. Εμείς τώρα έχουμε το τελευταίο twrp για την Nougat βέβαια. Αυτός ο ο…
-
Kvard , Markat , ManKat , site & τα παιδιά .
-
Παράθεση από fotislab: “Καλημερα παιδια. Με έτρωγε μέρες ο ποπός μου να πάρω το mi mix (το πρώτο δικό μου xiaomi) και αφού είδα οτι στα γνωστά φόρουμ είναι γεμάτα με "μάγκες" που τα πουλάνε 1000+ αποφάσισα να το πάρω από efox shop. Εχει κανένας άλλος εμπειρία από αυτό το μαγαζί? για τι απο εχτες το βραδυ που εκανα την παραγγελία εχω ξεκινήσει προσευχές και για κανένα μηνα ετσι με βλεπω το καλό είναι οτι το έχω πληρώσει με paypal και έχω κάποιο μαξιλαράκι. ” δύσκολο να έχεις θέμα με efox/coolicoo…
-
Xiaomi Ελλάδα
Kvak - - Ο καφενές μας
Μήνυμαχχχμμμ t***blog και Άγιος ο Θεός αχαχαχαχαχ !!! Πάντως είμαι περίεργος για την εξέλιξη της όλης φάσης .
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Kvak: “κ έχει ένα αυτοκόλλητο από flipkart ” Αυτή είναι μια καλή εξήγηση γιατι κάποια IMEI δεν περνανε από τον έλεγχο στο site της xiaomi. Σου έχουν στείλει προφανώς συσκευή κατασκευασμένη στην Ινδία..” Ετσι φαίνεται η ρομ είναι Ινδική 4.4.4 έχει πολλές γλώσσες εκτός από Ελληνικά κ έκανε ota update κανονικά , έχει κ playstore κ της google κάποιες εφαρμογές , μόλις σιγουρευτώ ότι είναι όλα καλά με το κινητό κ δεν παρουσιάσει τίποτα θα βάλω την Ελληνική να δούμε α…
-
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα γράψω εδώ , παρέλαβα κ γω χτες από coolicool eu warehouse το mi4w αλλά κ μένα δεν είχε τον 20 ψήφιο κωδικό κ έχει ένα αυτοκόλλητο από flipkart , λίγο που το έψαξα διάβασα ότι για το συγκεκριμένο σιτε η xiaomi δεν έστελνε κουτί με τον κωδικό. Ομως ενώ κ στο κουτί κ στο αυτοκόλλητο αλλά κ μέσα στο κινητό το imei είναι ίδιο στο σιτε λέει doesnt exist ενώ στο mi verification το δέχεται κ το χω τσεκάρει μόνο εγώ δυο φορές , δεν έχω περάσει ακόμη ελληνική ρομ. Τους έστει…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone ευχαριστούμε , καλή τύχη σε όλα τα μέλη !
-
Μόνο αν το χει κάποιος στην "κωλότσεπη" κ ξεχαστεί κ κάτσει θα είναι θέμα , αλλά όπως κ να χει η κατάσταση , δεν επιτρέπεται για την Xiaomi να βγάζει τέτοιες συσκευές ! Διότι μια συσκευή στην κατηγορία 5 ιντσών με τόσο hype κ ετοιμασία 1,5 χρόνου , προσωπικά ας με συγχωρήσετε, τη θεωρώ fail κίνηση .
-
Πω πω βρε σεις ξενέρωσα τώρα .... Τόσο εύκολα λέτε να σπάει ? Αληθινό το βίντεο ? Ο τύπος όπως είδα δοκιμάζει διάφορα στο κανάλι του. Το mi3 έχει φάει καμιά 20αριά πεσίματα από όλες τις πλευρές κ δεν έχει καταλάβει τίποτα (bend test δεν έκανα βέβαια :P) Το mi4 που ήρθε πριν λίγες μέρες δεν ξέρω πως θα τα πάει , θα δείξει ...... Αλλά τόση ευκολία με το Mi5 , λέτε να το έχει ταλαιπωρήσει πιο πριν ? Να το έχει θερμάνει π.χ.
-
Κίνδυνοι από μια μπαταρία
Kvak - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@bzanios ευχαριστώ
-
Κίνδυνοι από μια μπαταρία
Kvak - - Ο καφενές μας
Μήνυμαωωω σωραίος εσύ βρε ! να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις , σε τυχόν τέτοια περίπτωση μπαταρίας αυτή θα φουσκώσει απότομα και όλα θα γίνουν γρήγορα , ή θα φουσκώνει σταδιακά κ υποθετικά θα το πάρουμε χαμπάρι νωρίς ? Ρωτάω γιατί έφερα μια μπαταρία για ένα xiaomi mi2s από bangood κ μια αμφιβολία την έχω να πω την αλήθεια .
-
Παράθεση από GR_Macedon: “@Kvak τις fastboot rom δεν τις θέλουμε για να τις εγκαταστήσουμε και να τις κρατήσουμε, αλλά για να προετοιμάσουμε το έδαφος για την ελληνική stable ή developer rom που σίγουρα αυτές θα έχουν ότι χρειάζεται ένας Έλληνας στο κινητό του. Οπότε πολύ σωστά έκανες και έβαλες μετά την ελληνική rom :-)” Οκ σε ευχαριστώ την έκανα την αναβάθμιση .