Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαπαιδιά εμείς που είμαστε νεοι κάτοικοι Λάρισας είμαστε καλοδεχούμενοι;;;;
-
Δε θα διαφωνησω αδερφέ. εχει τα τελευταια χαρακτηριστικά των redmi όντως. Αλλα δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις και high end. o 425 είναι ωραιοτατος σταθερός και πολύ οικονομικός, 3Gb RAM minimum πλεον και υπεραρκετα. Ενα best value for money κινητο. (low end δε βγαζει η Xiaomi )
-
αξιοπρεπέστατο mid range με την αξιοπιστία της Xiaomi. Εν αναμονη λοιπον!
-
πανέμορφο! Και επιδειξη για το τι μπορούν να φτίαξουν! Αν και για τα γουστα μου είναι λιγο μεγάλο....
-
Πολύ δυνατό όπως όλες οι ναυαρχίδες της! Εν αναμονη λοιπόν.......
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone καλη επιτυχία!
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή επιτυχία παιδιά
-
Βοήθεια για ΜΙ4!
ΜήνυμαΕυχαριστω πολύ! το εχω υποψιν. σου ειναι ευκολο να μου στειλεις καποια απο τα εμπιστα μαγαζια; αν δεν μπορεις εδω σε PM. Ευχαριστώ και πάλι!
-
Βοήθεια για ΜΙ4!
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Εχει σπάσει η οθόνη απο το mi4, μήπως εχει κανεις ή μηπως ξερει που μπορω να βρω; ή αν ξερει κανεις τροπο για να παραγγειλω απο aliexpress αυτη την περιοδο; Ευχαριστω!