Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 182.

• Εμένα έχει έρθει OTA CHINA ROM εδώ και μέρες.

• δεν εχω pin στην σιμ μπαινει αυτοματα αλλα ευχαριστω πολυ να εισαι καλα και ολα τα παιδια θα το στειλω πισω στο banggood

• εχω δοκιμασει με την σιμ να το παρω τηλεφωνω αλλα λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο

• bitmap.jpg

• Ναι το αναγνωρίζει στον υπολογιστή που το συνδέω. Όχι ούτε fastboot δεν δείχνει.

• δεν το πηρα απο Ελλαδα το κινητο

• Δεν το κάνει αδερφέ πατάω power volume + αλλά δεν μπαίνει

• Παιδιά δεν έχει πολύ καιρό που έχω το κινητό εκεί που ήταν μια χαρά εχθές έκανα αναβάθμιση official update miui 9.5 μετά από εκεί το κινητό άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία 90 βαθμούς και έκλεισε. Το άφησα να κρυώσει μετά άνοιξε μπόρεσα να περάσω την προηγούμενη έκδοση μέχρι σήμερα όλα καλά. Όταν το φορτισα 100% και έκανα calibration battery έκλεισε και από τότε μόνο τα φυσικά πλήκτρα ανάβουν και το notification led. Υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω να το επαναφέρω? Το κινητό δέν είναι ξεκλείδωτο.

• face unlock

CHEVROLET SPARK - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

παιδια face unlock ειναι ακομα σε dev? σταδιο?

• Πήρα oreo stable China σφαίρα καλύτερη διαχείριση μνήμης. Με την πρώτη εκκίνησή του κινητου έχουμε ποιο πολυ μνήμη από ότι στην nougat. Air gensture full display mode με βόλεψαν πάρα πολύ κανω πολύ γρήγορο Multitasking. Wifi 4g+ ακόμα ποιο σφαίρα. Μπαταρία 2 μέρες άνετα. Γενικά το κινητο ειναι αψογο στα πάντα.[url=https://ibb.co/hRFrV7][im…_settings.png[/img][/url] Screenshot_2018_03_12_09_37_00_235_com_android_settings.png upload images

• Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από ovelix11: “Υπάρχει τρόπος να σώσω τα themes και μετά από factory reset να τα επαναφέρω; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημερα και καλη εβδομαδα ! Παραλληλα με το πιο πανω ερωτημα μου , ενα δευτερο που εχω ειναι οτι δεν βρισκω που απενεργοποιεις στις φωτογραφιες το αποτυπωμα που αφηνει σε καθε φωτο "shot on my mi mix 2" ... Παραθετω και μια φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας για τη ρομ που φοραει ” ανοιγεις την καμερα δεξια επανω 3 παυλε…

• Παράθεση από linuxilakis: “Είναι το τέλειο smooth θα έλεγα εγώ. Χωρίς λοξυγγα χωρίς κομπιασματα .. Πολύ άμεσο και φοβερά γρήγορο όταν το θέλεις... Αυτός είναι ο ορισμός του smooth.. Νομίζω πως αν είχες δίπλα κάποιο άλλο κινητό θα έβλεπες την διαφορά. Έχω άλλη εντύπωση όπως βλέπεις. Να σημειώσω πως δεν έχω Facebook για να δω πως δουλεύει. Αλλά στο browser Tapatalk κ.α που δουλεύω είναι άψογο Έχει πολύ γρήγορα απόκριση...δεν είναι απότομοτο το κινητο ειναι smooth δεν κολαει ποτε πουθενα και για κα…

• Και πέρσι αν και δεν είχα κινητό xiaomι πάντα είχα miui στο κινητό μου. Γιαυτό και ψήφισα. Και έχω πολλά χρόνια λογαριασμό και στο παρελθόν είχα xiaomi. Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται.

• MiuiHellas εγω ειχα κανει like αλλο τωρα το μεταφερω εδω να ειστε καλα παιδια μια πολυ καλη ομαδα με μερακη.

• Παράθεση από kyrgeo1978: “@mula την μπαταρία μην την φοβάσαι καθόλου. Είναι σκυλί εχθες παρελαβα 6/64 εχω παρει κινητα Και κινητα αλλα αυτο το εργαλειο δεν παιζετε. Η μπαταρια του ειναι εξερετικη wifi εξερετικο 4g πιανω παντου 4g+ vodafone παραμετροποιηση τελεια ξερω απο miui ταχυτητα δεν το συζητω δεν καταλαβαινει τιποτα οπως το pc μου fp ακαριαιο εμφανιση μιλαει απο μονο του δεν λεω αλλα θα μιλαω για ωρες εξερετικη δουλεια απο την xiaomi και τα παιδια απο εδω που πλαισιονουν το ΛΣ ”

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά εχθές παρέλαβα το εργαλείο xiaomi Mi mix 2 China rom αλλά δεν με πειράζει και έτσι έτσι και αλλιώς έμαθα τόσα χρόνια αγγλικά. Εκτός από την ελληνική γλώσσα θα υπάρχει κάποια διαφορά αν βάλω την global rom ελληνική ρομ?

• Καλά να πάθουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα να μάθουν να πουλάνε σωστά τα προϊόντα τεχνολογίας. Όταν ένα κινητό κάνει εδω 700 ευρώ και το ίδιο έξω κάνει 400 σιγά μην το πάρω από εδώ. Θα με κοροϊδεύψει κιόλας ο πωλητής. Θα βγάλει κέρδος 200% και 300 %. Και έξαλλου θα το πάρω και σε ποιο καλή τιμή και με τ α παρελκόμενα όλα μέσα και θά με δώσει και δωράκι το κατάστημα. Αντί τα ρίξει τήν φορολογία το κράτος αυτοί βάζουν ποιο πολλούς φόρους και τώρα έβαλαν καπελο στά προϊόντα από έξω να αρπαξουν από …

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

Μήνυμα

Παράθεση από vaggostrik: “487 € λάθος έκανα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 450 το πήρα από gearbest με ωραίο κουπόνι.

• Xiaomi 8gb ram

CHEVROLET SPARK - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά θέλω να ρωτήσω έχει βγάλει η xiaomi 8gb ram ? Ξέρω ότι έχει βγάλει 6gb ram. Οποίος ξέρει ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Συγνώμη παιδιά καταραμένο πληκτρολόγιο.Παράθεση: “”