Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 546.

• Xiaomi Redmi Note 7

ail31ou - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Δοκιμασε κανεις καποια απο τις παρακατω roms για redmi note 7pro? Ποια η διαφορα τους? compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7Pro_V11.0.3.0.PFHCNXM_v11-9.zip xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7Pro_9.10.10_v11-9.zip

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ενημερωτικά, με την τελευταία stable EE (EU rom) έχουν αναφερθεί προβλήματα με την μπαταρία και από άλλους :(” xtrv δαγκωτό Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έτσι... Η ελληνική xtrv βασίζεται στην cn/eu η οποία με τη σειρά της έχει σαν βάση την official Chinese developer / stable. Δες εδώ Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ” αρα... αν δούμε official rom με Android 10......λογικα θα δουμε κ xtrv android 10 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Τα νέα redmi K20 / pro και mi9t / pro και το mi9” Αρα, ααααααν πρέπει να υπαρξει official rom απο Κινα για τα υπόλοιπα κινητα με Android 10... κ επειτα θα την μονταρει η ελληνικη κοινότητα miui σε xtrv ή arwma... Σωστα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Άγνωστο :)” uπαρχει xiaomi μοντέλο με Android 10? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Developer είναι όλες, οι stable θα χρειαστούν τουλάχιστον 1-2 μήνες :)” android 10....υπάρχει στον ορίζοντα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ail31ou: “xtrv-Miui 11 για redmi note 7 θα έχουμε? ” Υπάρχει ήδη >> [Miui 11 9.9.26/27] Διανομή των πρώτων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 30 συσκευές” ειναι android 9.0 σωστά? Ειναι stable? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

ειναι θεμα rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα και σε άλλα forums σχετικά με το θέμα με το proximity, σαν να έβγαλα μια άκρη έχει σίγουρα σχέση με την αυτόματη φωτεινότητα! για αυτό και οι περισσότεροι δεν βλέπουν πρόβλημα - πιθανόν την έχουν πάντα on. Τώρα αν την ενεργοποιήσω πριν από reboot θα έχω πάντα αισθητήρα μετά (ακόμη κι αν την απενεργοποιήσω μετά) ενώ αλλιώς πάπαλα.....και έχω κάνει πολλές δοκιμές κάτι είναι κι αυτό...” πως εκδηλώνεται το πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi…

• τελικά miui 11 στο redmi note 7, θα έχουμε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κάνε και ένα callibration από το CIT” τι είναι το cit? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xtrv-Miui 11 για redmi note 7 θα έχουμε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για ξεκλειδωμα του bootloader, πρεπει το κινητο οπωσδηποτε να εχει συνδεθει με miaccount και στην συνεχεια να κανω τη διαδικασια με το unlock tool?

• Ερωτησεις περι redmi note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Φωτογραφίες και αρχεία με υπολογιστή. Ρυθμίσεις κτλ. με το Mi mover ή και και το mi account. Μπορείς να δουλέψεις και με το Mi Backup και να περάσεις το αρχείο που θα δημιουργηθεί από το παλιό στο νέο σου τηλέφωνο. ” Γτ να μην επιλεξω το mimover για φωτο και αρχεια? Με το mimover, μεταφερω ρυθμισεις εφaρμογων ή και συστηματος?( π.χ αποκτω το ιδιο ringtone?) Το mimover εχει επιλογη System data.Εδω,εκτος απο call history και sms.....τι αλλο μεταφερει?

Μήνυμα

Πως μεταφερουμε εφρμογες(δεδομενα & ρυθμισεις αυτων), αρχεια(φωτο,μουσικη κλπ) απο το παλιο μας xiaomi στη νεα μας συσκευη xiaomi? Aν δεν κανω λαθος το mi account επιτρεπει να ανεβασουμε συγκεκριμενα gb. Οποτε πως θα γινει να μεταφερουμε 30gb ολων των παραπανω στοιχειων, απο το παλιο μας κινητο στο καινουργιο?

Μήνυμα

Υπαρχει δυνατοτητα χposed frameworks σε redmi note 7?

• Παράθεση από NasDriver: “Αν κάνεις επανεκκίνηση και λέει unlocked αρκεί ” δλδ.....αν δεν εχω κανει προσπαθεια ξεκλειδωματος στο κινητο ,τοτε και μονο με την εκινηση του κινητου θα διαπιστωσω σε τι κατασταση ειναι:Ειτε δεν θα γραψει τπτ,που σημαινει οτι ειναι locked....ειτε θα γραψει unlocked. To unlocked (αφου βεβαια ξεκλειδωσω) θα το αναγραφει σε καθε εκκινηση του?

• ,

• Για ελεγχο κλειδωμενου ή μη bootloader σε νεο κινητο, ειναι απαραιτητος ο έλεγχος με command shell απο pc... ή..... αρκεί να μπούμε στα developer settings του κινητου, οπου θα ελέγξουμε και θα δούμε την αντίστοιχη επιλογή για το αν είναι κλειδωμένο ή όχι? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Απλή XTRV Stable είναι και όχι ARΩMA ... ” Sorry...αλλα καπου το χανω: oι xtrv ειναι stable ή developer? oι arwma τι ειναι?