Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 116.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
Παράθεση από xaris_kriti: “Σε μαύρο φόντο βλέπω ασπρα.τι εννοείς με το RMA εγγύησης;το θέμα επίσης είναι γιατί να το πάθει;ξεκίνησε με ένα δύο κ τώρα μετράω 5-6.σιγουρα κάνεις δε θέλει να δώσει τα ωραία του λεφτά να πάρει ένα προϊόν με οποιοδήποτε πρόβλημα. ” Αναγκαστικά τα στέλνεις ινφοκουεστ αφού έχεις και εγγύηση. Κάνεις δεν θέλει να δίνει λεφτά για κάτι και να του βγαίνει πρόβλημα αλλα συμβεί αυτό παντού απο το πιο φθηνό και απλό μέχρι το πιο ακριβό. Αστοχίες συμβαίνουν παντού .Το καλό είναι…
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από sirgeorge: “Weather m8 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Πρέπει να είναι το weather mate (weather m8)
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από sirgeorge: “Εγώ που έβαλα δοκιμαστικά το lineage os σε redmi note 4 mido είχα πολλά λαγκ και πέρασα εδώ και δυο μέρες τη resurrection remix και έχω πάθει πλάκα με την παραμετροποίηση που έχει αυτή η Ρομ!!!!δουλεύει και το xposed φουλ και είμαι κομπλε πολύ!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Πιο πέρασες xposed για την remix;
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΗ αυτονομία δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αλλά ρύθμιση της ρομ γενικά πως την έχεις. Εγώ έχω τα πάντα ανοιχτά και σε κάθε ειδοποίηση ανάβει η οθόνη. Δεν με ενοχλεί που η κατανάλωση έχει πέσει αρκετά γιατί βγάζω την μέρα. Τώρα αν σε καίει να βγάζεις μέρα και να έχεις 30% μπαταρία στο κινητό τοτε πας σε miui. Κάτι άλλο δεν έχω δει με βολεύει περισσότερο από την miui η συγκεκριμένη ρομ.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΕγώ στο θέμα αυτονομίας ήμουν καλύτερα με miui.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαι η AOSP Extended είναι πολύ καλή. Την έχω πάνω εδώ και δύο βδομάδες μαζί με Faust Kernel .
-
Παιδιά στο EU Global Version έχει την B20; Γιατί σε ένα κατάστημα εδώ Ελλάδα γράφουν κανονικά ότι υποστηρίζει την B20. Όπου αλλού κοιτάω δεν το βλέπω να το γράφουν.
-
Εμένα δε μου έχουν απαντήσει ακόμα απο wind. =============== Αυγ 5th 2017, 5:26am =============== Παράθεση από Panagiotisky: “Μίλησα με Wind,μου είπε ότι κάποια κινητά από Κίνα δε μπορούν από μόνα τους και θα πρέπει εγώ να κάνω κάτι,αλλά δε ξέρω τι ακριβώς να ψάξω και πού. ” Δοκίμασε να πάρεις το 1222 να δεις αν βγαίνει τηλεφωνητής εμένα βγαίνει κανονικά.
-
Παιδιά έχω ένα αρκετά παράξενο πρόβλημα φοράω την τελευταία xtrv 7.7.20 .Έχω wind και όταν καλώ τον τηλεφωνητή 122 μου βγαίνει ο αριθμός έκτακτης ανάγκης . Λέτε να είναι κάποιο bug ;δεν βγάζω άκρη και από wind δεν έχω απάντηση ακόμα .