Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Για ολα αυτα που αναφερεις πιο πανω μαλλον τραβηξαν την ενημερωση πισω. Γιαυτο κ δεν μπορεις να την κατεβασεις. Λογικα θα ερθει καινουρια συντομα. Ηδη χτες στο mi 10pro εδωσαν την 12.2.5.0 eea. Οποτε περιμενεις κ λογικα πολυ συντομα θα την εχεις

• Πας εκει που κανεις την αναβαθμιση... Πατας καμποσες φορες πανω στο 12. Θα σου εμφανισει εξτρα επιλογες. Μετα πανω δεξια στις επιλογες. Επιλογη απο πακετο εγκαταστασης. Διαλεγεις την ρομ που εχεις κατεβασει κ θα στην κανει εγκατάσταση

• Mi 10T / 10T Pro / Redmi K30S – Xiaomi MIUI Official ROM Download Την κατεβαζεις κ την κανεις εγκατασταση χειροκινητα. Δες ποια εχεις ομως... Τον κωδικο της ρομ.

• Γενικα το ξεκλειδωμα δεν σε αφηνει να λειτουργεις το nfc κατι που για εμενα πλέον ειναι απο τα πιο σημαντικα γιατί το 98% των πληρωμων τις κανω με το κινητο. Τις καρτες τις εχω παρατημενες πλεον. Οποτε αυτη η λειτουργια παει περιπατο... Ειναι αναλογα τι θελει ο καθενας

• Παράθεση από tsikos: “με τη global fastboot miui.com από miflash clean n lock κλειδώνει ο bl ή έχει brick τίποτα με τα ARB? ” Το θεμα ειναι να μην ειναι china το κινητο κ να πας να κλειδωσεις με global rom... Εκει θα το brickareis. Καλο ειναι να περασεις fastboot κ αμεσως μεσω adb να δωσεις εντολη fastboot oem lock για να κλειδωσει. Να εισαι σιγουρος οτι εχει περασει απροβληματιστα η ρομ

• Παράθεση από jimmys121979: “ξεκολλησε με φλασαρισμα fastrboot rom. οσοι καταφεραν να κανουν update se 11 ειναι ευχαριστημενοι;λεω να περασω το απογευμα την fastboot 12.2.4 ” Εχεις λινκ με fastboot rom 12.2.4?

• Ξερει κανενας αν εισαι με Android 11 μπορεις να γυρισεις πισω σε android 10 μεσω fastboot η θα το παρουμε στο χερι???

• Αναγνωριση κλησεων

chrisnik - - Mi 10 PRO (Cmi)

Μήνυμα

Να ενημερωσω οτι μετα απο ψάξιμο... Εκλεισα το volte κ εχω κανονικα αναγνωριση. Δεν ξερω τι θεμα εχει η global... Με την ευρωπαϊκή δεν υπαρχουν τετοια θεματα...

• Αναγνωριση κλησεων

chrisnik - - Mi 10 PRO (Cmi)

Μήνυμα

Καλησπερα. Σημερα πηρα ενα mi 10 pro κ φοραει την global εκδοση. Οχι την eea. Βεβαια με google κ αυτη ολα. Εχω ενα σοβαρο θεματακι... Δεν μου εμφανιζει κανενα νουμερο που με παιρνει τηλ. Ουτε τις επαφες μου. Τα βγαζει ολα ως αγνωστα. Τι γινεται με αυτο?? Γνωριζει κανένας?

• Παράθεση από narcsoul: “Δε βρίσκω τέτοια επιλογη ” Βαλε ενα δυο screenshot απο τις επιλογές που εχει στα μηνυματα.... Καποια ρυθμιση είναι. Κ εμενα δεν τα εστελνε στην αρχη γιατι εψαχνε αν ο αλλος παραλληπτης εχει κ αυτος google messages να το στειλει μεσω data...

• Παράθεση από narcsoul: “Τα δοκίμασα όλα.. το sms για να φύγει από τη κατάσταση sending περνάνε 2-3 λεπτά... ” Κ εμενα το εκανε αυτο.... Μπαινεις στα μηνυματα, ρυθμισεις κ απενεργοποιεις τις λειτουργιες συζητησης αν θυμαμαι καλα... Μετα φευγει σφαιρα το μηνυμα...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

chrisnik - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

@makis1024 καλα ναι δεν ειναι απαραιτητο. Απλα το ειπα σε περίπτωση που ηθελε ο ανθρωπος να το δωσει ή να το κλειδωσει ξανα

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

chrisnik - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Απο οτι ξερω αν το κινητο δεν ειναι china version κ ειναι global μπορείς να κλειδωσεις κ με global κ με ευρωπαϊκή. Το εχουν κανει πολλοι χωρις κανενα προβλημα

• Υπαρχει καποιος με eea rom κ το τελευταιο update 12.0.3 κ να δουλευει το wifi calling?? Εμενα ενω λειτουργουσε αψογα πλεον δεν λειτουργεί. Μιλησα κ με vodafone κ φαινεται ενεργοποιημενο αλλα δεν... Αντι να φτιαχνουν χαλανε με τις ενημερωσεις τους... Ελεος. Κ την ειχα καταβρει στη δουλεια που δεν εχω καθολου σημα

• Xiaomi forum apk

chrisnik - - Τα Παράπονά σας

Μήνυμα

Τωρα ειδα οτι το σωστο μερος ειναι εδω για να το γραψω. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο προβλημα.

• Xiaomi forum apk

Μήνυμα

Παιδες τι γινεται με το apk του φορουμ?? Τελευταια εχει γεμισει διαφημίσεις κ πλεον δεν εστιαζει στην οθονη του mi note 10pro... Κριμα γιατι απο αυτο εμπαινα καθε μερα εδω κ 5 χρονια

• Xiaomi forum apk

Μήνυμα

Παιδες τι εγινε με το app του forum??? Εχει γεμισει διαφημίσεις κ πλεον στο mi note 10 δεν δουλευει....

• @foxy4270 εχεις βαλει καποιο xml?

• Να κανω μια ερώτηση.... Απο Αγγλία περνάνε τελωνείο πανω απο 20ευρω τα αντικειμενα?

• Παράθεση από vag74: “Ευχαριστώ παιδιά έκανα επαναφορά γιατί κάτι δεν είχε κάτσει καλά από miui 11 σε 12 και θα σας ενημερώσω. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μια ευκολη λυση πριν καταφυγεις στο factory reset κ μερικες φορες πιανει, ειναι να κατεβασεις ολη την ρομ ξανα κ να την κανεις εγκατασταση. Αν δεις οτι παλι δεν, τοτε μπορεις να κανεις factory reset