Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από tsikos: “με τη global fastboot miui.com από miflash clean n lock κλειδώνει ο bl ή έχει brick τίποτα με τα ARB? ” Το θεμα ειναι να μην ειναι china το κινητο κ να πας να κλειδωσεις με global rom... Εκει θα το brickareis. Καλο ειναι να περασεις fastboot κ αμεσως μεσω adb να δωσεις εντολη fastboot oem lock για να κλειδωσει. Να εισαι σιγουρος οτι εχει περασει απροβληματιστα η ρομ
-
Αναγνωριση κλησεων
ΜήνυμαΝα ενημερωσω οτι μετα απο ψάξιμο... Εκλεισα το volte κ εχω κανονικα αναγνωριση. Δεν ξερω τι θεμα εχει η global... Με την ευρωπαϊκή δεν υπαρχουν τετοια θεματα...
-
Αναγνωριση κλησεων
ΜήνυμαΚαλησπερα. Σημερα πηρα ενα mi 10 pro κ φοραει την global εκδοση. Οχι την eea. Βεβαια με google κ αυτη ολα. Εχω ενα σοβαρο θεματακι... Δεν μου εμφανιζει κανενα νουμερο που με παιρνει τηλ. Ουτε τις επαφες μου. Τα βγαζει ολα ως αγνωστα. Τι γινεται με αυτο?? Γνωριζει κανένας?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@makis1024 καλα ναι δεν ειναι απαραιτητο. Απλα το ειπα σε περίπτωση που ηθελε ο ανθρωπος να το δωσει ή να το κλειδωσει ξανα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπο οτι ξερω αν το κινητο δεν ειναι china version κ ειναι global μπορείς να κλειδωσεις κ με global κ με ευρωπαϊκή. Το εχουν κανει πολλοι χωρις κανενα προβλημα
-
Υπαρχει καποιος με eea rom κ το τελευταιο update 12.0.3 κ να δουλευει το wifi calling?? Εμενα ενω λειτουργουσε αψογα πλεον δεν λειτουργεί. Μιλησα κ με vodafone κ φαινεται ενεργοποιημενο αλλα δεν... Αντι να φτιαχνουν χαλανε με τις ενημερωσεις τους... Ελεος. Κ την ειχα καταβρει στη δουλεια που δεν εχω καθολου σημα
-
Xiaomi forum apk
ΜήνυμαΤωρα ειδα οτι το σωστο μερος ειναι εδω για να το γραψω. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο προβλημα.
-
Xiaomi forum apk
ΜήνυμαΠαιδες τι γινεται με το apk του φορουμ?? Τελευταια εχει γεμισει διαφημίσεις κ πλεον δεν εστιαζει στην οθονη του mi note 10pro... Κριμα γιατι απο αυτο εμπαινα καθε μερα εδω κ 5 χρονια
-
Xiaomi forum apk
ΜήνυμαΠαιδες τι εγινε με το app του forum??? Εχει γεμισει διαφημίσεις κ πλεον στο mi note 10 δεν δουλευει....
-
Παράθεση από vag74: “Ευχαριστώ παιδιά έκανα επαναφορά γιατί κάτι δεν είχε κάτσει καλά από miui 11 σε 12 και θα σας ενημερώσω. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μια ευκολη λυση πριν καταφυγεις στο factory reset κ μερικες φορες πιανει, ειναι να κατεβασεις ολη την ρομ ξανα κ να την κανεις εγκατασταση. Αν δεις οτι παλι δεν, τοτε μπορεις να κανεις factory reset