Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 197.
-
Παράθεση από NasDriver: “Τι να σου πω...μάλλον έχουν κάποια πρόβλημα τα ίδια τα windows και ίσως χρειαστεί καθαρή εγκατάσταση, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση καλύτερα να πας απευθείας σε windows 11 ” Το σκέφτηκα αλλά δεν υπάρχει TPM. Θα πρέπει να βάλω Win11.iso πειραγμένο. @kostakislarisa: Δεν θυμάμαι, ίσως να το δοκίμασα. Θα το δω, φίλε μου.
-
Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να ενημερώσω ένα PC με W10 αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Παραθέτω κάποια screenshots. drive.google.com/file/d/10VTp2…19yOSHKp/view?usp=sharing drive.google.com/file/d/1ImQ5I…CRdtx2t8/view?usp=sharing drive.google.com/file/d/1Dq4dB…B--m973A/view?usp=sharing Ξεκινάει να ψάχνει για ενημερώσεις αλλά επιστρέφει πάλι στο ότι υπάρχουν σημαντικές ενημερώσεις χωρίς τελικά να τις κάνει. Γνωρίζει κανείς;
-
Έκανα ένα sync με το Google κι έστρωσε.
-
Καλησπέρα. Θέλοντας να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που παίζει μόνο σε Αγγλικά, Αλέξη τη γλώσσα του τηλεφώνου από ελληνικά σε Αγγλικά. Σήμερα δεν υπάρχει κανένα όνομα στον κατάλογο των επαφών μου. Καμία ιδέα; Έχω την πιο πρόσφατη XTRV. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα, παιδιά. 'Άνευ ουσίας το θέμα. Στον Καιρό η μετάφραση για τη λέξη Υγρασία (Humidity) και Πιθανότητα Βροχόπτωσης (Chance of Rain) είναι η μεν λανθασμένη ("Ανθρωπισμός") η δε άλλη english-greek ("Chance του Rain"). Μπορεί να φτιαχτεί αυτό; Ανούσιο, μεν, αλλά λόγω ιδιότητας αποτελεί ψυχαναγκασμό... 43rwefvu9lre0hrdeod3sgzgy4q130np Επίσης, κάτι που βλέπω συχνά όταν πάω στο Προβολή-->Λειτουργία Πλήρης Οθόνης...Το σωστό είναι "Πλήρους Οθόνης". Το λέω επειδή νομίζω είναι λανθασμένη μετάφραση …
-
Καλημέρα, παιδιά. Μετά από επιτυχημένη εγκατάσταση της τελευταίας XTRV για το Redmi Note 7 υποτίθεται ότι το κινητό πρέπει να "κλειδωθεί"; Το ρωτάω γιατί κάπου διάβασα (ίσως να μην κατάλαβα) ότι μετά την εγκατάσταση της όποιας ROM (η οποία θέλει το κινητό unlocked) μπορεί να κλειδωθεί ξανά το κινητό για ασφάλεια. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι, πώς γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβηκε η rom κανονικά από την εφαρμογή αναβάθμισης ή είχες προβλήματα ? ” Κατέβηκε κανονικότατα. Όχι, κανένα θέμα στην αναβάθμιση. Έγινε reboot κι όλα ΟΚ. Παράθεση από apos: “Λες για το redmi note 7 και αν ναι έχεις την συσκευή με τα 3gb ram δουλεύει η κάμερα ” Όχι, έχει 4 GB RAM. Η κάμερα δουλεύει όπως και πριν.
-
Καλησπέρα, παιδιά. Εγκατέστησα προχτές την XTRV 12.5.3.0 της κοινότητάς μας. k4z84sk5azumguuvjn705q4hjdtn2r4c Μόλις σήμερα είδα ένα κουμπί "Αναβάθμιση" στις εφαρμογές και πατώντας το είδα αυτό: yf9bc7kvckxi1i8dnc04t0ktjqq5kjk9 Προχωρώ κανονικά στην αναβάθμιση; Θα μου σβήσει την υπάρχουσα και θα περάσει την καινούργια η οποία είναι φτιαγμένη κι αυτή από την κοινότητα; Είδα ότι έχετε ποστάρει και αυτό στην κεντρική σελίδα: wh7p8ak1fms00fv6mvde4geba2u9618j Είναι κι αυτή XTRV δική μας; EDIT: Μόλις ε…