Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 197.
-
Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να καταφέρω δύο πράγματα όσον αφορά το GMail αλλά τζίφος η κατάσταση. 1ον: Έχω ήδη δημιουργήσει έναν σελιδοδείκτη στο Bookmarks Bar του browser με έναν Α λογαριασμό. Προσπαθώ να φτιάξω άλλον ένα σελιδοδείκτη που να τον προσθέσω κι αυτόν στο Bookmarks Bar, ας τον πούμε Β. Ενώ μπαίνω, λοιπόν, στους δύο διαφορετικούς λογαριασμούς και τους καρφιτσώνω στο Bookmarks Bar, όποιον κι αν ανοίξω μετά, με μεταφέρει σ' αυτόν που άνοιξα τελευταία. Μπορώ να έχω, λοιπόν, ταυτόχρονα …
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω εγκατεστημένη μία Logitech Web Camera στο λάπτοπ με software version 13.51.815.0. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να εγγράφω βίντεο, να τραβάω φωτογραφίες, κλπ. Θα ήθελα να το βρω και online ώστε να το εγκαταστήσω και στο desktop αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Η Logitech δεν το παρέχει πια. Το μόνο που παρέχει είναι ένα που έχει τα settings της κάμερας και τίποτα άλλο. Μήπως ξέρει κανείς σχετικά; Ευχαριστώ.
-
Αλλαγή λειτουργικού Windows 10 από 32-bit σε 64-bit σε παλιότερο PC
BearMan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Ήσασταν κατατοπιστικότατοι. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση. Λες τα 4 GB RAM να είναι ΟΚ;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Έχω ένα PC που μόνταρα το 2011. Εκτός του SSD και του HDD που έχει πάνω, έχει CPU:AMD X4 640 3.00 GHz, RAM:4 GB και VGA: NVidia GeForce GT630. Λέω από τα Windows 32-bit που έχει από καταβολής του, να του περάσω 64-bit καθώς κάποια παιχνίδια πλέον δεν τα παίζει (θέλει μόνο 64-bit) και η NVidia δεν έχει πλέον updates για 32-bit συστήματα. Επιπλέον, δεν θα είναι καλύτερα πλέον να είναι 64-bit και για άλλους λόγους; Πείτε μου γνώμες. Ξέρω πως αν κατεβάσω με το Media Creation Tool …
-
GCam apk - είναι ασφαλές;
ΜήνυμαΕυχαριστώ, φίλε μου.
-
GCam apk - είναι ασφαλές;
ΜήνυμαΚαλημέρα. Σε ένα πρόσφατο post είδα για ένα apk που εγκαθιστά την GCam σε κάποια μοντέλα (και το Note 7 μέσα) αλλά επειδή ο developer είναι αυτός που το συγκροτεί ήθελα να ρωτήσω αν είναι γενικά ασφαλές να κατεβάζουμε και να εγκαθιστούμε από εκεί. Παραθέτω το link: celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/ Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα, παιδιά. Προσπαθώ με αυτό το app των Windows, το Your Phone Companion (που υπάρχει και σε Android) να κάνω κλήσεις μέσω του PC στις επαφές μου. Το κατάφερα σε ένα άλλο λάπτοπ που έχω (λειτουργούν όλα). Στο Dell Inspiron 5558 που έχω, όμως, με τις τελευταίες εκδόσεις και των δύο app σε Windows και στο Note 7 που έχω, βλέπω τις φωτογραφίες, τα SMS και άλλα notifications, αλλά Call option δεν βγαίνει. Η ίδια η Dell λέει ότι το app το δικό της που συνδέει PC και κινητό, το Dell Mobile Conne…
-
Άρα λες ότι μπορεί να κατεβάσει κάποιος την αντίστοιχη ROM και να την εγκαταστήσει; Και όταν λέει στην παρένθεση MIUI 10 είναι ποιο MIUI έχει το εν λόγω κινητό; Προτείνεις τέτοια εγκατάσταση ή να περιμένει κάποιος OTA; Συγνώμη αν σε ζάλισα, ρωτάω για να μάθω. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk