Η infoquest δεν εισαγει το συγκεκριμένο κινητο οποτε δεν εχεις υποστήριξη απο εκει, μπορείς να απευθυνθείς απο εκει που το πηρες ή να ανεβασεις ενα Screen shot με το about phone για να δούμε την ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχηγέ @demakhs βαλε καμια γυναικα να στρατολογησει κόσμο γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πράγματα ή αρχισε να ταζεις!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εμενα καπου την είχε παρει το ματι μου για αυτο σου ειπα, τωρα μόνο στο ξυπνητήρι το εχει σαν επιλογη, αμα αλλάξεις ήχο κλησης μηπως φτιαξει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα το ειδα και εγω και οντως δεν εχει τετοια ρυθμιση αυξανομενης εντασης, για τσέκαρε στης ρυθμίσεις κλησεων μηπως εχει κατι εκει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το cell stndby και το phone radio? Αυτα ειναι διαφορετικα, η οθονη ναι ειναι ιδια και σε σενα καπως ετσι θα ειναι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν κριτήριο για την διαρκεια της μπαταρίας κοιτα το sot (screen on time) να ειναι γυρω στης 5 ωρες το οποίο παιζει ανάλογα και με την χρηση και αν το κινητό μπαίνει σε Deep sleep. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ιδια με σενα γυρω στο 60% cell standby αναλογα με την χρηση βέβαια δηλαδη οσο πιο πολυ ωρα ειναι η οθονη κλειστη τοσο πιο μςγαλο ποσοστό εχω στο cell standby και αντιθετως οσο ειναι ενεργη η οθονη μικραινει το ποσοστό αυτο, στην εφαρμογή gsam το Cell stndby ειναι μονιμα γυρω στο 15 με 18% Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το gsm απο την εφαρμογή ασφαλεια μην το λαμβανει; υποψιν, βλέπε το απο την εφαρμογη gsam, αν κανεις συγκριση δειχνει 2 εντελώς διαφορετικα πραγματα με ρο πιο λογικο αυτο του gsam, εκτος και αν μενεις σς περιοχή που δεν εχει καλο η καθόλου σημα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λόγω καταναλωσης εγω προσωπικα δεν ειδα διαφορα στην ποιότητα του ηχου, γενικα παιξε λίγο με της ρυθμίσεις, με ποίες εφαρμογές θες να ξεκιναν αυτοματα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αστο ετσι και δοκιμασε το να δεις, επισης αν θες απενεργοποοιησε το Volte και στξς ρυθμίσεις του wifi να μημ σκαναρει συνέχεια για δικτυα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι αν δεν πιασει λέει μς τα φιξ η σου βγαζει σφαλμα στην εγκατάσταση , να δοκιμασεις μς την αλλαγη του build prop, προσωπικά δεν το εχω δοκιμασει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk