Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.
-
Ποια ROM ?
ΜήνυμαΚαλημερα , εχω το Redmi note 2 και εχει επανω την ROM XTRVbeta1-8.1.3.0 (lhmcndi) , αυτη εδω που μου στειλατε =XTRV-7.2.16/17 ROM= ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ? πρεπει να κανω αναβαθμιση , απο εργαλεια , αναβαθμιση κλπ ? Ευχαριστω
-
Mi Max 64
ΜήνυμαKανεις ??????????? Καλησπερα, Εχθές πήρα ένα Xiaomi Mi Max 64, έχει περασμένη την ρομ miui global 8.1σταθερη8.1.9.0 Android 6.0.1 , Έχω βάλει μια SIM και μια TFT 64 . Το πρόβλημα μου είναι από το Usb stick κάνω αντιγραφή από το usb stick προς tft card και μου βγαζει =Παρακαλώ επιλέξτε πρώτα την κάρτα sd σας , και έχει ακύρωση και επιλογή ,πατάω επιλογή και μου λέγει = αποτυχία πιστοποίησης =, είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ? Δοκίμασα όλα τα File manager , τίποτα , την βοήθεια σας. xiaom…
-
Καλησπερα, Εχθές πήρα ένα Xiaomi Mi Max 64, έχει περασμένη την ρομ miui global 8.1σταθερη8.1.9.0 Android 6.0.1 , Έχω βάλει μια SIM και μια TFT 64 . Το πρόβλημα μου είναι από το Usb stick κάνω αντιγραφή από το usb stick προς tft card και μου βγαζει =Παρακαλώ επιλέξτε πρώτα την κάρτα sd σας , και έχει ακύρωση και επιλογή ,πατάω επιλογή και μου λέγει = αποτυχία πιστοποίησης =, είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ? Δοκίμασα όλα τα File manager , τίποτα , την βοήθεια σας.
-
Mi Max 64
ΜήνυμαΣ'ευχαριστω ν'ασε καλα
-
Mi Max 64
ΜήνυμαKαλημερα , ποια η διαφορα miui v7,5 rom με την 8 ? , θελω ν'αγορασω ενα αλα πιο ? ευχαριστω
-
Xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΣυγνωμη ,τωρα ειδα , τα εκανα οπως λεγει , αλα τιποτα δεν αλλαξε
-
Xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΣε παρακαλω πολυ , πεστα μου ελληνικα και εαν μπορεις βημα βημα , διοτι εκανα κατι αλλα τιποτα .............
-
Xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΚαλησπερα , ειχα την ROM 8.0.1.0 (hermes) και τωρα εβαλα την τελευταια , 8,02....Το προβλημα μου ειναι οτι οταν το συνδεω με το PC , το βλεπει ,αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα , πριν το εβγαζε εκει που διχνει ολους τους δισκους με ονομα Redmi note 2 , τωρα δεν το βγαζει. και το MIPCSUITE , ενω λειτουγουσε πολυ καλα , τωρα μου βγαζει μια μαυρη εικονα.ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ ? ΕςΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ?
-
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε ποιο από τα δυο κινητά να πάρω , για να έχω και την υποστηρίξει την δική σας με ROM κλπ. Αυτα που θελω οπωσδηποτε να υπαρχουν ειναι = 1-να ειναι με 2 sim ταυτοχρονα ενεργα 2-και χωριστη εισοδο και tft 3-Τα ηχεια να ειναι στην κατω πλευρα και οχι απο πισω 1-Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 4G Phablet η αυτο 2-XIAOMI Redmi Note 3 Pro 4G Phablet - GOLDEN η με προτεινετε καποιο αλλο -Ευχαριστω (
-
ROM
ΜήνυμαΕυχαριστω , ειχα την stable 7.2.1.0 και περασα την 7.2.3.0
-
Xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΚαλημερα φιλε μου , ναι το ηξερα οτι ειναι απο εκει ...μετα που περασα την τελευταια Rom , δεν εκανε εγγραφη , τωρα πηγα στης ρυθμισεις ,ηταν ενεργοποιημενες , της απενεργοποιησα και της ενεργοποιησα και τωρα ΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ , Σ'ευχαριστω παρα πολυ
-
Xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΚαλημερα , ν'αστε παντα καλα ........Εχω ενα προβληματακι !!!!! πιο προγραμμα να βαλω για να καταγραφει της συνομιλιες που κανω ,(τυπου -Callrecorder) ,οσα εβαλα δεν δουλευουν.
-
Xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΓεια σου NasDriver , σ'ευχαριστω πολυ , αλλα ρε παιδακι μου πολλα προβληματα , ειμαι ετοιμος να το σπασω ειχα το samsung s4 και δεν ειχα κανενα προβλημα το μετανιωσα που το εδωσα .Παλαιο Φαληρο αν θες κερναω και cafe και φαγητο