Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 211.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@linuxilakis αργείς; Δεν βαστάς άλλο... Άσε, τις τελευταίες νύχτες με παίρνει ο ύπνος με το χέρι όρθιο, όπως κρατώ το κινητό, και με το δείκτη - αντίχειρα σε ορθή γωνία. Κι όχι τίποτα άλλο.., θα μου πέσει καμία φορά το κινητό, θα μείνω με το χέρι όρθιο, θα ξυπνήσει / δει η γυναίκα με το δείκτη να δείχνω το θεό και με τον αντίχειρα αυτήν και θα τα παίξει!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτό είναι... Τα πιγκου να μην έχουν σημαία από χώρα με πιγκου και να έχω εγώ... Ούτε ο Ντάγκη να μουν... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚι όμως δεν είμαι εκεί... μετανάστης! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί; που θα πας; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλή συνέχεια στην παρέα και καληνύχτα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs σε ποιο Mi5s; στο κανονικό ή στου Ντάγκη; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγώ έχω αρχίσει ήδη να τραγουδώ και να κλαίω... Εγώ κρασί δεν έπινα ούζο για να μεθύσω τώρα τα πίνω και τα δυο για να σε λησμονήσω. α ρε duang/ντράγκη τι μου κανες... Εσύ ήσουνα που μου 'λεγες αν δεν με δεις πεθαίνεις (όταν έστελνες τα κουπόνια) τώρα γυρίζεις και μου λες πού μ' είδες πού με ξέρεις youtu.be/3el0TRBDBuE
-
περί προστασίας και ενημέρωσης που αναφέρθηκαν από μέλη: Αλήθεια, πόσοι από εμάς που παραγγείλαμε από DuangTop θα το είχαμε κάνει εάν δεν υπήρχε από πίσω το PAYPAL;;; Αυτή ήταν η δικλείδα ασφαλείας που είχαμε και προχωρήσαμε σε παραγγελία κι ας γνωρίζαμε μέσα μας ότι μαααάλλον είναι απάτη... Έτσι πιστεύω εγώ κι έτσι έπραξα....
-
ΌΧΙ δεν υπάρχει ακόμα. Το αναφέρει ξεκάθαρα ο @gkalen ότι θα βγει Ενημέρωση και link όταν θα είναι έτοιμη!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε να μην σκεφτώ να παραγγείλω καλώδια ώστε να μου στείλει κινητό ο Duang...., πως τη πάτησα έτσι;;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΖημιά πιθανότατα θα υπάρξει αφού κι εάν περάσει από τελωνείο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 αυτό όντως είναι ζηλευτή περιγραφή! @pavlidisc είδα μπροστά το ψαλίδι (νομίζω..) αλλά οι Γ/Φ πάνω με παρέπεμψαν σε πιο βαριές κατασκευές... Ωραίος!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@pavlidisc μηχανουργείο - CNC να υποθέσω;;;