Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 94.
-
Παιδια καλησπερα με την γνησια που ειχα περασει υποστηριζει fast charge ?? Γιατι οσο ειχα την παλια rom σιγουρα εκανε fast charge το κινητο. Τωρα με αυτη που εχω περασει με τον ιδιο φορτιστη δεν κανει και δεν ξερω αν εχει χαλασει ο φορτιστης(και δεν παρατηρησα αν με το που περασα την rom σταματησε το fast charge) ή με την γνησια ρομ δεν υποστηριζει fast charge γιατι η xioami ποτε δεν ειπε οτι το κινητο υποστηριζει fast charge παρολο τον 650 που φοραει...
-
Την flasharw τωρα :O =============== Ιαν 25th 2018, 6:49pm =============== μου εβγαλε στο προγραμμα $pause και το κινητο βγηκε απο fastboot και αρχιζει να ανοιγει... Καλα παω ? =============== Ιαν 25th 2018, 7:00pm =============== Ετοιμο ανοιξε ολα μια χαρα !!! Ευχαριστω παρα πολυ παιδια !!! Τωρα κανω κανονικα update οποτε μου βγαζει και δεν χρειαζεται να το ξαναπειραξω ?
-
Τελεια κατεβασα την πρωτη απο την εικονα και μαλλον αυριο θα ξακινησω την διαδικασια... Τον οδηγο με το Unbrick τον εχω χρησιμοποιησει 2-3ης φορες και νομιζω δεν θα εχω θεμα. Μετα ο αλλος οδηγος με το xiaomi official forum οποτε κατεβαζω αυτη M4X7QLXwSTS57okxB6mWxg.png Και μετα απλα την περναω στο κινητο και με αυτα που λεει κανει το update μονο του και τελειωσα ? + αυτη που βρηκα ειναι για xiaomi redmi note 3 δεν βρηκα για redmi note 3 pro... Καλη ειναι ?
-
Καλησπερα ειμαι ενας πολυ ευχαριστημενις κατοχος του redmi note 3 pro με Rom αρκετα παλια δηλαδη την kenzo 6.8.18 (εχω περιπου 2 χρονια να κανω καποια αναβαθμιση απο τοτε). Εχω αρκετο χρονο αυτες τις μερες και ειπα να ασχοληθω να την αναβαθμισω. Εχουμε καποιο οδηγο και ποια Rom αξιζει να βαλω ? Ευχαριστω
-
Καλη τυχη παιδιαα
-
Εννοω αν δεχεται ελληνικες καρτες μεσω paypall... Γιατι βρηκα το mi5 στα 200 και το redmi pro στα 180.... αλλα ειναι για 4ρης μερες η προσφορα και δεν προλαβενω να φορτισω την revolut... οποτε πρεπει να γινει απευθειας απο την καρτα μου η παραγγελια(eurobank) . Οσο για το Unofficial δεν νομιζω να εχω θεμα εχω αλλαξει αρκετες ρομ σε αλλα κινητα....