Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.
-
Αγορα καινουργιου κινητου
ΜήνυμαΤο redmi pro το εχω βρει 180 ευρω... αν πουλησω το δικο μου 150 πιστευω αλλα 30 ευρω μικρο ποσο ... Απλα σκευτομε αν αξιζει.... Τωρα που ξανακοιταξα δεν ξερω αν αξιζει να βαλω αλλα 50 ευρω και να παω στο mi5 ... Πειτε καμια γνωμη εσεις τι θα κανατε ?
-
Παράθεση από alexandro673: “Παιδιά θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας στην επιλογή του ίδιου ενδοιασμού, δεδομένου ότι το budget που διαθέτω είναι μέχρι 170-180ευρώ και βρίσκω το Redmi Note 3 Pro 3GB/32GBστα 153Ευρώ και το Redmi PRO X20 3GB/32GB στα 156Ευρώ. Νομίζω ότι καλύτερα να πάω για το Redmi PRO ή λόγω επεξεργαστή να πάω στο Redmi Note 3 Pro ή προτείνετε κάποιο άλλο στα λεφτά αυτά? Έχω μπερδευτεί αρκετά!!! ” το redmi pro που το εχεις βρει 156 ?
-
Αγορα καινουργιου κινητου
ΜήνυμαΚαλησπερα εχω το redmi note 3 pro και σκευτομε να το πουλησω σε μια φιλη μου που μ ειπε οτι το θελει και να παρω καποιο λιγο καλυτερο γυρο στα 150-200 ευρω... Εχω δει το redmi note 4 και το redmi pro αξιζει τον κοπο ή να της παραγγειλω ενα ιδιο και να μην μπλεξω ?? Και αν ναι ποια συσκευη θα μου προτεινατε να παρω ?? (απλα με προβληματιζουν οι helio ειναι ανταξιοι των snapdragon ? εχω διαβασει διαφορα και δν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλυτεροι )Και ας μην ειναι απο αυτες που ειπα εγω... Ευχαρισ…
-
μπηκα και μου λεει failed to decry data.unable to decry with default password.you mayneed to perfom a format data. failed to wipe dalvik unable to mount storage τι κανω ?
-
με βαζει σε fastboot οταν παταω power + volume down
-
παιδια βοηθεια !! πηγα να βαλω την ελληνικη ... ξεκειδωσα κανονικα το τηλ... περασα με τις εντολες το twrp ... μπηκα κανονικα στο twrp αλλα μετα πηγα να κανω factory reset και δεν το εκανε... κ εκλεισα το κινητο.... τωρα δεν ανοιγει το twrp... και βγαζει το λογοτιπο mi... τι κανω ?
-
Ειπα πρεπει γιατι εχει android 5 τωρα και το ΜΜ ειναι android 6 ... Δεν ηξερα αν μπορουσα με αυτον τον οδηγο να το περασω με την μια
-
Ναι αλλα μπορω απευθειας να βαλω MM ή πρεπει πρωτα να βαλω την ελληνικη lolipop και μετα περναω σε MM ??
-
Κλειδομενος ειναι... Εχω κωδικους για ξεκλειδωμα ... Ξερω πως να το κανω... Μετα το ξεκλειδωμα δεν θυμαμε ποιον οδηγο ακολουθω
-
redmi note 3 pro... το ξεχασα σορρυ... και θελει να βαλει τη νελληνικη γιατι δεν του πιανει καλα σημα... τωρα πισευω να ειναι θεμα ρομ και οχι της συσκευης
-
Καλησπερα μου εφερε ενας φιλος μου το κινητο του και ειναι με την MIUI 8 6.8.18 | Beta μπορουμε να βαλουμε απευθειας την τελευταια ελληνικη ? Η πρεπει να περασουμε πρωτα την τελευταια lolipop ελληνικη και μετα ?? Στειλτε μου ενα οδηγο αν γινεται.Ευχαριστω