Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 128.
-
Το pyxis μου άρχισε ξαφνικά να μη δείχνει τις αναπάντητες.
-
Όλα καλά σε pyxis με dirty flash με το twrp του @geoanto555. Το μόνο που βρήκα είναι η μορφή ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος και στην κουρτίνα. Δείχνει 05/03 αντί 03/05.
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Lunatico - - Recoveries
ΜήνυμαΕίμαι σίγουρος.
-
RE:
Lunatico - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπα όχι το κάνεις μόνο install images ,” Δοκίμασα με install image, με τον αυτοποιημένο και χειροκίνητο τρόπο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μη μπαίνει σε twrp αλλά μόνο σε fastboot. Τεσπά... ξαναπέρασα το παλιό και όλα καλά.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Lunatico - - Recoveries
ΜήνυμαΣε pyxis για να περάσω το τελευταίο twrp πάνω στο πρώτο που έχω, θα πρέπει να κάνω οπωσδήποτε format data και να ακολουθήσω τις οδηγίες με fastboot και τα λοιπά;
-
Θυμίστε μου λίγο παρακαλώ, από developer σε stable θέλω format data?
-
Δυστυχώς @geoanto555 δεν μπορώ να βοηθήσω. Το poco είναι της γυναίκας μου και βρίσκεται συνεχώς κολλημένο στο αυτί της. Αν κάνω καμιά πατάτα ποιος αντέχει τη γκρίνια;
-
@geoanto555 ελπίζω να βρεις λύση για το poco. Αν και εδώ που τα λέμε σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη!
-
Σε poco η προηγούμενη ήταν η 11.05 και αυτή η 11.04? Πως γίνεται?
-
Παράθεση από Lunatico: “Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν τραβάω φωτογραφία δεν μου την βγάζει κάτω αριστερά όπως έκανε σε άλλα κινητά xiaomi που είχα και όταν πάω να την δω στη συλλογή γράφει "γίνεται επεξεργασία φωτογραφίας"?” Κάνεις ρε παιδιά; Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά στο pyxis ή είναι μόνο το δικό μου.
-
Είναι καμιά απ'αυτές για Mi9 lite? Έχω μπερδευτεί.
-
Πάλι δεν έχει για mi9 lite?
-
Ρε παιδιά, σε σας δουλεύει ο φωτισμός led για ειδοποίησεις σε αναπάντητες & μηνύματα? Φοράω την τελευταία stable xtrv & ότι κι αν έκανα (ξαναπερασμα ρομ, clear dalvik cache & cache, δικαιώματα στα πάντα) δεν κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? f245dfdaac36477eab2fca9ec50c5c82.jpg
-
Σ' ευχαριστώ πολύ @amavroudis
-
@MIUI_ART ή @amavroudis μπορεί κάποιος από 'σας να επιβεβαιώσει τα βήματα για πέρασμα XTRV ROM σε καινούργιο Mi9 Lite? 1. Ξεκλείδωμα bootloader: Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) 2. Πέρασμα TWRP: TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI 3. Πέρασμα Global stable rom: xiaomi-miui.gr/full-list-of-av…obal-stable-miui-11-roms/ 4. Πέρασμα XTRV stable ή developer.