Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 128.
-
Σε hydrogen περαστηκε χωρίς πρόβλημα η 7.3.30. Κανένα fc αλλά παραμένει το πρόβλημα του play Store. Στάλθηκε από MI MAX
-
Σε hydrogen με nougat ακόμα εχω πρόβλημα με play store. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε μένα το playstore αναμονή για wifi. Απεγκατάσταση ενημερώσεων το play store κάνει δουλειά μέχρι να κατεβάσει μόνο του την ενημέρωση. Απεγκατάσταση ενημερώσεων εφαρμογών, μια απ'τα ίδια.
-
Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό το πρωί βγάζει μήνυμα πως η κάρτα sim δεν είναι ενεργοποιημένη. Αυτό μέχρι να μπω σε WiFi, μετά φεύγει. Τι μπορώ να κάνω για να μη το βγάζει? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από FR και επαναφορά εφαρμογών με τη μέθοδο που ανέφερε ο @gkalen, όλα καλά μέχρι στιγμής. Παραμένει ο αυξανόμενος ήχος κλήσης και η μη αναζήτηση επαφών στα ελληνικά στον dialer. Ευχαριστώ για τη ρομ και για τη δουλειά που κάνετε εδώ μεσα.
-
Να ξαναρωτήσω ρε παιδιά.... έχετε ελληνική αναζήτηση στον dialer? Στο mi4 μου δεν έχει.
-
Που πήγαν τα ελληνικά στον dialer? Δεν μου τα εμφανίζει.
-
Στο δικό μου mi4 έχω παρατηρήσει ότι το led για χαμένες κλήσεις κλπ δεν αναβοσβήνει αλλά μένει συνέχεια αναμμένο και ότι δεν δουλεύει το αυτόματο κλείδωμα σε τσέπη. Κατά τα άλλα η ρομ είναι πολύ γρήγορη. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το led για τις αναπάντητες δεν αναβοσβήνει όπως παλιά αλλά παραμένει σταθερά αναμμένο. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο?
-
Το κατέβασα 2 φορές, μια από το λινκ στο mail του boss και μια από την ιστοσελίδα. Σίγουρα δεν είναι θέμα αρχείου. Καρατσεκαρισμένο. Ναι το cancro
-
Το factory reset διαγράφει τα πάντα ακόμα και το backup που έχω μια και το mi4 δεν έχει sd card, αν πάει κάτι στραβά και πάλι τον ήπια.
-
Ξανακατέβασα τη ρομ έλεγξα το md5 και δοκίμασα να την περάσω ξανά αλλά και πάλι έμεινε κολλημένο στην οθόνη εκκίνησης με τις 3 τελείτσες για μισή ώρα χωρίς να προχωράει. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Lunatico ποια έκδοση του TWRP έχεις??” Εχω το TWRP 3.0.2-0
-
Περίμενα 3 τεταρτα στην οθόνη εκκίνησης. Δεν έβγαλε ποτέ την μπάρα. Θα δοκιμάσω πάλι αύριο.
-
Εχουν το ίδιο md5 Edit: ξέχασα να πω πως πήγα να κάνω αναβάθμιση από 6.3.31 σε 6.5.12 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό
-
Ευχαριστώ και τους δυό σας αλλά τίποτα απ' αυτά δεν δούλεψε. Ξαναπέρασα rom έκανα reboot και ξανα κόλλησε στις 3 τελείτσες Ευτυχώς είχα backup και έκανα restore.
-
Μετά το φλασάρισμα σε 6.5.12 το κινητό έχει κολλήσει εδώ και μισή ώρα στην οθόνη εκκίνησης (εκεί που γράφει mi και στην κάτω μεριά android με 3 τελειτσες που αναβοσβήνουν). Τι να κάνω, να περιμένω;;
-
Το led ειδοποίησης για χαμένες κλήσεις στο mi4 εξακολουθεί να μην ανάβει. Υπάρχει καμία λύση γι' αυτό?
-
Καλή επιτυχία και καλό μήνα σε όλους! Στάλθηκε από το MI 4W μου
-
Αυτό υπέθεσα κι εγώ μόνο που εκεί δεν μπορεί να πατηθει κανένας διακόπτης Στάλθηκε από το MI 4W μου