Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Συγχαρητηρια απλα εγω ψηφησα μονο στο λινκ της xiaomi ελπιζω να παρω μερος στον διαγωνισμο.
-
Α ρε xiaomi ,καμια σχεση με τις custom roms ,ξερετε αν θα βγει ελληνικη βασισμενη σε ανδροιδ 7 ?
-
Και μενα τοσο πιανει.
-
Αυτο πως το κανω με το google λογαριασμο?
-
Καλησπερα κανω δοκιμες σε ρομ και ειμαι σε ressurection remix 7.1.2 ,δοκιμασα και αλλες ολες με το ιδιο προβλημα,δεν δειχνει καν τις επαφες της καρτας σιμ,υπαρχει λυση ?
-
Προσπαθω να ενεργοποιησω μεσω cmd το προγραμμα greenify η το forcedoze και δεν ενργοποιειτε,βγαζει ερρορ οτι δεν μπορει να παρει δικαιωματα ενω εχω σθνδεσει μεσω adb devices command το τηλεφωνο με τον υπολογιστη.
-
Εγινε σας ευχαριστω =============== Σεπ 28th 2017, 12:31am =============== Να ρωτησω κατι τελευταιο,πως χανεται το ιμει της συσκευης,ωστε να το αποφυγω για να μην το χασω.
-
Τελικα εκανα comment σε διαφορα θεματα και το κατεβασα ειναι ιδια εκδοση με αυτο ? Η μηπως ειναι πιο καινουργιο αρα καλυτερη αυτη η εκδοση? Xiaomi MIUI Official Forum
-
For make a Experience you must have at least 0 (the forum Download attachments Experience-1). Αυτο μου βγαζει.
-
Μπαινω να κατεβασω το αρχειο το τελευταιο στο σιτε τησ χιαομι και παροτι ειμαι μελος δεν με αφηνει να τον κατεβασω,μπορει καποιος να μου δωσει αλλο λινκ?Η δουλευει και το αρχειο απο το flashing guide της xiaomi?
-
Που βρικω την τελευταια εκδοση του MIFLASH TOOL? Θελω μια εκδοση του που να λειτουργει με τον παρακατω οδηγο. [GUIDE][KENZO/KATE] Install LineageOS with l… | Xiaomi Redmi Note 3
-
TWRP KATE ?
ΜήνυμαΩραια φιλε μου,αν θελησω να ξανακλειδωσω τον bootloader και να βαλω το stock rom για να μην χασω εγγυηση μπορω να φλασαρω μεσω fastboot and lock και να επναλθει στην αρχικη του κατατσταση?
-
TWRP KATE ?
Μήνυμα2015161 αρα το kate εχω.
-
TWRP KATE ?
ΜήνυμαΚαλησπερα αγορασα εντελει το εν λογω μοντελο,οταν ειναι να κανω ροοτ και αφου ξεκλειδωσω τον βοοτλοαδερ ποια εκδοση twrp recovery κανω flash,αυτην του Kenzo η δεν υπαρχει ακομη μια για αυτο?
-
ΜΜ καταλαβα,αλλα δεν υπαρχει ουτε για note 3 pro ,ουτε για note 4x ακομη και αυτα ειναι τα μοντελα που με ενδιαφρουν για αγορα,η κανω λαθος ειναι καποια απο αυτες τις fastboot roms?Α οχι εκανα λαθος υπαρχουν global roms sorry,ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας,ποιο προτεινεται το note 3 pro η το note 4x?
-
Καλησπερα παιδια,ευχαριστω για τις απαντησεις σας,ειμαι μελος της miui community χρονια τωρα στο κινεζικο φορουμ,και επειδη επιτελους θελω να με και κατοχος συσκευης xiaomi θελω να μαθω πως μια συσκευη απο τα μεγαλα καταστηματα αν με πιανετε μπορουν να ενεργοποιησουν το ροοτ και επειτα αν θες να το επαναφερεις ωστε να μην φαινεται οτι το ρουταρες,αν γινεται κατι τετοιο φυσικα,εγω απο οτι εψαξα ειδα πως αν φλασαρεις την global rom και κανεις factory reset αφου το χεις ξεκλειδωσει τον bootloader τ…