Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.
-
Redmi pro αναβάθμιση
ΜήνυμαMIUI 8.6 by Xiaomi- miui.gr XTRV- 7.6.10 | Bete
-
Redmi pro αναβάθμιση
Μήνυμαπροσπαθω να την ανεβασω αλλα ειναι πανω απο 1 ΜΒ
-
Redmi pro αναβάθμιση
ΜήνυμαΕχω την ελληνική ρομ. Την ειχα βάλει με τα 1000 ζόρια.... πρέπει να κάνω πάλι ακριβώς την ίδια διαδικασία?
-
Redmi pro αναβάθμιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας. Τι ακριβώς πρεπει να κάνω για κάνω την αναβάθμιση σε miui 9?
-
βιντεο redmi pro
Μήνυμαθα το κανω κι αυτο και θα δω. Αν και ειναι πολυ μακρυα τα ηχεια εκει αλλα και παλι το δικο μου θα ειχε 100% θεμα κι εκει
-
βιντεο redmi pro
Μήνυμαδεν ξερω καν πως λειτουργει το dolby atmos. δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε....Οσο για το αλλο....το αρθρο λεει οτι ειναι μονο για 3x και 3s. οχι για το pro
-
βιντεο redmi pro
Μήνυμαδυστυχως το ξερω φιλε. μετα που το εγραψα εδω και το εψαξα και δυστυχως το προβλημα ειναι αλυτο =============== Αυγ 29th 2017, 4:49pm =============== την ελληνικη rom εχω. την εγκατεστησα απο δω. ειναι η MIUI 8.6 XTRV- 7.6.10
-
βιντεο redmi pro
ΜήνυμαΔεν είναι σε όλα τα redmi pro. Εμφανίζεται γενικά στα xiaomi αλλά δεν είναι γενικό πρόβλημα των xiaomi
-
βιντεο redmi pro
Μήνυματο εχω περασει και σε υπολογιστη και ειναι το ιδιο χαλια....ειναι σα να χεις βαλει τερμα το μπασο. ετσι ακουγεται. το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα δυστυχως και μαλλον ειναι αλυτο
-
βιντεο redmi pro
Μήνυμανα σαι καλα φιλε για το ενδιαφερον αλλα δεν υπαρχει λογος. Το εψαξα το θεμα και δυστυχως δεν υπαρχει λυση. Εχει χιλιοειπωθει κι εδω και σ ολο το ιντερνετ και κανενας δεν ξερει αν υπαρχει λυση
-
βιντεο redmi pro
ΜήνυμαΚαλησπερα. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να διορθωσω το προβλημα με τον ηχο οταν παιρνω βιντεο (αν διορθωνετε)? Αναφερομαι στον ηχο οταν ειμαι σε συναυλια ή γενικα σε χωρο με φασαρια
-
fastboot
Μήνυματα καταφερα...ολομοναχος (πατησα 1-2 κουμπια στο κινητο δηλ ) Σας ευχαριστω για τη βοηθεια
-
fastboot
Μήνυμαθα τα καταφερω...που θα μου παει... το απογευμα που θα χω μπαταρια θα ξαναπροσπαθησω =============== Ιουν 21st 2017, 3:51pm =============== προηγουμενη εκδοση TWRP ειχα κατεβασει. ισως παιζει ρολο =============== Ιουν 21st 2017, 7:53pm =============== πρεπει να γραψω ολο αυτο στη γραμμη εντολων, και στο τελος TWRP και οχι .img οπως ελεγε στον οδηγο?...αυτο το αρχειο που μου ειπες παντως γραφει "twrp_omega_3.1.1.0_miui-hellas" ενω το αλλο που ειχα κατεβασει ελεγε μονο "recovery.img"
-
fastboot
Μήνυμααυτο ακριβως εκανα. δεν το αναγνωριζε το αρχειο. Ισως πρεπει να το κατεβασω απο αλλου
-
fastboot
Μήνυματωρα που δεν εχω εγω? εγω ηδη αργησει και πρεπει να φυγω... σ ευχαριστω παντως
-
fastboot
Μήνυμαναι. το ξερω οτι τα διαγραφει. αλλα δε μου εμφανισε το TWRP μετα και δε μπορουσα να κανω τα υπολοιπα βηματα....δεν καταλαβα τι λαθος εκανα
-
fastboot
Μήνυμακαλημερα. δεν καταφερα να μπω στο TWRP...μου εβγαλε το recovery και μου εγραφε πανω reboot και μετα wipe menu. παντησα στο wipe menu αλλα δε μου εγραφε αυτα που λεει ο οδηγος. και να σου πω την αληθεια φοβαμαι να το ξαναπατησω γτ μου τα εσβησε ολα απο το κινητο, και μου αφησε μονο τη rom οπως ακριβως την ειχα κατεβασει, και ξανακατεβασα το play store apo thn arxh
-
fastboot
Μήνυματα καταφερα. ηταν πολυ ευκολο. χθες προσπαθησα να περασω και την ελληνικη rom αλλα κολλησα εκει που ανοιγεις το κινητο με recovery. μου δειχνε αλλα απο αυτα που γραφει ο οδηγος. θα το ξαναδω το απογευμα
-
fastboot
Μήνυμαστον οδηγο που μου δωσατε δε μπορω να βρω το google installer. δε μου εμφανιζει αυτο το κοκκινο εικονιδιο =============== Ιουν 20th 2017, 11:24pm =============== πως να βρω το google installer?
-
fastboot
Μήνυμααν ειναι τοσο ευκολο θα κατεβασω αυτα και βλεπουμε. αρκετα ζαλιστηκα τοσες μερες θα βαλω και την ελληνικη καποια στιγμη αλλα προς το παρον θελω μονο να κανω τη δουλεια μου.... Σας ευχαριστω ολους παντως